Voor hem…

Het zijn niet alleen vrouwen die te maken krijgen met de (zichtbare) effecten van ouder worden, gewichtsverlies of periodes van stress of ziekte. Ook mannen ontkomen niet aan rimpels, invallende kaaklijnen en jukbeenderen of soms heel diepe fronsen boven hun neus. Ook mannen vinden het steeds belangrijker om er jeugdig, fris en verzorgd uit te blijven zien. Steeds meer mannen vinden dan ook hun weg naar de behandelkamer van een cosmetisch arts.

…huid…

De huid van de man verschilt flink van een vrouwenhuid (nog los van de gezichtsbeharing). Hij is gemiddeld 25% dikker, heeft een hogere PH-waarde (zuurgraad) en is vetter (omdat er meer talg wordt geproduceerd). Hierdoor is de huid van de man gevoeliger voor mee-eters, acne, uitdroging en veroudering. De mannenhuid is ook veel gevoeliger voor weersomstandigheden.

…en haar.

Het zijn niet alleen mannen die te maken krijgen met dunner wordend haar  (in medische termen: alopecia). 20% van de vrouwen in Nederland krijgt te maken met deze erfelijke vorm van haaruitval. Vrouwen hebben er vaak (psychisch) meer last van, omdat het van mannen ‘normaler’ wordt gevonden dat ze kaal worden dan van vrouwen.
Dit maakt het voor mannen niet makkelijker om te accepteren – zeker niet voor jongere mannen.
Botoxactie Almere korting

Oplossingen

Wij kunnen mannen èn vrouwen helpen met de meeste van hun huidproblemen. Soms ben je geholpen met een kuur mesoboosters, soms brengen behandelingen met botox of fillers uitkomst, in andere gevallen heb je misschien meer baat bij een laserbehandeling.
We doen veel, maar niet alles in eigen huis – als we een bepaalde behandeling adviseren die we zelf niet uitvoeren, hebben we een perfect doorverwijsadres voor je.
Voor dunner wordend haar kun je altijd, man of vrouw, oud of jong, bij ons terecht, voor behandelingen met een meso-injector (apparaat dat op hoge snelheid minuscule injecties met een haargroeimiddel inbrengt). De naam doet het misschien niet vermoeden, maar deze techniek is vrijwel pijnloos. Hier lees je er meer over. Kort samengevat: met deze behandelingen wordt o.a. de werking van de haargroeizakjes geactiveerd op plaatsen waar deze nog wel aanwezig, maar niet meer actief zijn.