fbpx
Heb je een vraag? Bel nu met Monique op 085-4019820

Tarieven

Op deze pagina vind je richtprijzen voor onze behandelingen; de exacte prijzen zijn afhankelijk van je wensen, het benodigde volume (= aantal milliliters filler of zones botox), en welke combinaties we voor je kunnen verzorgen. Bij behandeling van meerdere zones tegelijk gelden lagere prijzen per zone.

Tarieven

Te verwijderen plekjes:

Moedervlekken
Wratten
Fibroompjes
Steelwratjes
Ouderdomsvlekken
Pigmentvlekken,
Huidspatadertjes
Cherry naevus

Inclusief verdoving en crème voor nabehandeling

Wil je starten met Profhilo?

We adviseren je om met 2 behandelingen te beginnen met een tussenpoos van 4 tot 6 weken. Daarna adviseren we om 2x per jaar de Profhilo behandeling te herhalen.

Je kunt kiezen voor een abonnement, dan profiteer je van een korting. Maar je kunt ook kiezen voor een losse behandeling.

*Dit dient bij de eerste behandeling betaald te worden

Eén zone is:

  • voorhoofd en wenkbrauwlift
  • kraaienpootjes en wenkbrauwlift
  • wangen
  • rond de mond en neuslippenplooi
  • kaaklijn
  • onderkin
  • hals
  • decolleté

Liever persoonlijk advies?

Laat je vraag hier achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Prijslijst

Te verwijderen plekjes:

Moedervlekken
Wratten
Fibroompjes
Steelwratjes
Ouderdomsvlekken
Pigmentvlekken,
Huidspatadertjes
Cherry naevus

Inclusief verdoving en crème voor nabehandeling

Wil je starten met Profhilo?

We adviseren je om met 2 behandelingen te beginnen met een tussenpoos van 4 tot 6 weken. Daarna adviseren we om 2x per jaar de Profhilo behandeling te herhalen.

Je kunt kiezen voor een abonnement, dan profiteer je van een korting. Maar je kunt ook kiezen voor een losse behandeling.

*Dit dient bij de eerste behandeling betaald te worden

Eén zone is:

  • voorhoofd en wenkbrauwlift
  • kraaienpootjes en wenkbrauwlift
  • wangen
  • rond de mond en neuslippenplooi
  • kaaklijn
  • onderkin
  • hals
  • decolleté

Pakketten

Veel van onze klanten combineren een filler met een botoxbehandeling of bijvoorbeeld Profhilo met een filler of botox. Daarom hebben wij een aantal behandel-pakketten gemaakt waarbij het extra aantrekkelijk is om voor een combinatiebehandeling te kiezen. Wanneer je behandelingen combineert in één sessie ben je altijd goedkoper uit dan wanneer je ze los afneemt. Hieronder zie je de verschillende pakketten die wij aanbieden, samen met wat je ermee bespaart. Natuurlijk kijken onze artsen samen met jou of, en welk pakket voor jou geschikt is!

Gezichtslift

1.295
1100
 • Combinatiedeal
 • 3 ml. Radiesse
 • 1 ml. filler
 • Op het jukbeen voor een prachtig liftend effect
Actie

Stralende ogen

742
660
 • Combinatiedeal
 • Filler onder de ogen (traangootfiller)
 • Botox van de frons, kraaienpootjes en wenkbrauwlift
 • Voor een frisse oogopslag
Actie

Facial Slimming

653
620
 • Combinatiedeal
 • Botox & Filler op kin
 • Bij verhoogde spanning in de kaakspieren geeft een mooi versmallend effect op het gezicht. Daarnaast helpt dit ook bij tandenknarsen
Actie

Profhilo-abonnement

660
525
 • Jaarlijks
 • 2 behandelingen Profhilo
 • Profhilo, het huidverjongingsproduct van nu!

Referral Bonus

Voor elke nieuwe klant die je aanbrengt krijg je € 25 korting op je volgende behandeling. Voor twee nieuwe klanten zelfs € 50 korting en zo verder. Dus deel jouw goede ervaring met je vrienden of vriendinnen en krijg zelf korting!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* verplicht veld
                                                             

Monique Kuiper

Monique voltooide in 2007 haar opleiding tot schoonheidsspecialiste en heeft ruim 13 jaar haar eigen schoonheidssalon in Putten gehad.

Werkte daarvoor als secretaresse, zowel medisch als in het bedrijfsleven. Dienstverlening zit in de genen van deze geboren en getogen Rotterdamse!

Kwam in contact met Cosmetic Clinics toen ze na lang nadenken, veel aarzelingen en ruime research had besloten in de salon haar klanten behandelingen met injectables te willen aanbieden.

De samenwerking met Cosmetic Clinics beviel haar zo goed, dat ze na korte tijd ook binnen de kliniek haar steentje ging bijdragen aan de groei van dit jonge bedrijf. Nu is Monique “kliniekmanager” van Cosmetic Clinics, en als zodanig geeft ze richting, ondersteunt ze de artsen en is ze de verbindende schakel tussen behandellocaties en kliniek.

Melinda Aupers

Melinda volgde een meerjaren opleiding tot managementassistent en maakte zich daarnaast een aantal voor haar vak relevante, nuttige en efficiënte digitale vaardigheden eigen.

Werkte jarenlang als productieassistent bij een filmproductiemaatschappij alvorens de stap te maken naar office manager. Werkt sinds 2014 op eigen kracht omdat die mate van zelfstandigheid en flexibiliteit goed bij haar past en potentiële opdrachtgevers aanspreekt. Kwam via een van haar klanten in contact met Cosmetic Clinics, waar ze haar administratieve en organisatorische ei goed kwijt kan. 

Voelt zich, als people person, aangesproken door het thema dat Cosmetic Clinics drijft: mensen helpen zich beter in hun vel te voelen. Vindt het daarnaast heel prettig om deel uit te maken van een betrokken team en van de dynamische werkomgeving die een cosmetische kliniek met zich meebrengt.

Nicolette Vermeulen

‘Een enthousiaste en tevreden klant maakt mij blij’.

Nicolette behaalde haar artsdiploma aan de Universiteit Utrecht in 1993. Ze is een enthousiaste arts met vele jaren ervaring in de gezondheidszorg.

Zij werkt al bijna 20 jaar als fertiliteitsarts, en communicatie met de patiënt in combinatie met praktische vaardigheden is wat voor haar het artsenvak elke dag weer verrassend en mooi maakt.

Cosmetische geneeskunde heeft al lange tijd haar belangstelling en daarom besloot zij de stap te maken. 
Nicolette is cosmetisch arts KNMG. 

Zij heeft sindsdien veel trainingen gevolgd op het gebied van injectables en heeft ook enige tijd in haar eigen praktijk gewerkt. Wat ze daar echter miste was het contact en de kennisuitwisseling met collega’s. 

Bij het team van Cosmetic Clinics voelde ze zich direct prettig en ze is enthousiast over de werkwijze van deze kliniek met aandacht voor de klant en het streven naar een natuurlijk frisse uitstraling.

Geen productiewerk maar cliënten in de spiegel laten kijken en laten vertellen wat ze daar graag willen zien.

Voor Cosmetic Clinics doet Nicolette botox, fillers, Profhilo en kleine chirurgie.

Nicolette werkt op de locaties Amersfoort, Emmeloord,  Hoofddorp. 

BIG-registratie 09041521401

Marieke van Hemert

Marieke van Hemert behaalde haar artsdiploma aan de Universiteit van Leiden in 2008. Daarnaast is zij sinds 2011 huisarts. Tijdens haar studie en haar werk heeft ze zich altijd geïnteresseerd voor de kleine chirurgische verrichtingen. Zo heeft ze tijdens haar studie ervaring opgedaan binnen de plastische chirurgie. In haar huidige praktijk is de Marieke de vraagbaak op dit gebied.

Voor Cosmetic Clinics doet Marieke de ooglidcorrecties, kinliposucties en andere chirurgische verrichtingen naast botox, fillers en Profhilo.

Marieke werkt op de locaties Amersfoort, Deventer, Dronten en Huissen. 

BIG-registratie 69909802601

Eefke Carey

Eefke behaalde haar artsdiploma aan de Universiteit van Rotterdam (Erasmus) in 1999. Na een aantal praktijkjaren in Spijkenisse en Hoogvliet werkt zij sinds 2003 als huisarts in Lelystad.

Al voor haar specialisatie tot huisarts deed zij veel ervaring op in huidproblematiek/kleine chirurgie en bouwde dit verder uit in de cosmetische geneeskunde, o.a. door het volgen van verschillende trainingen in het werken met fillers, botox, peelings en overige huidverbeteringen.

Het luisteren naar de wensen van cliënten en het streven naar een fraai natuurlijk resultaat, waarbij met een minimum aan ingrepen de natuurlijke schoonheid maximaal wordt benadrukt, staat centraal in haar werkwijze.

Haar verbondenheid aan Cosmetic Clinics geeft Eefke de gelegenheid haar twee passies (huisarts en cosmetisch arts) te combineren, en een bijdrage te leveren aan het toegankelijk maken van het volledige scala aan behandelingen voor het gehele lichaam voor een zo breed mogelijk publiek.

Voor Cosmetic Clinics doet Eefke botox, fillers, skinboosters, Profhilo en kleine chirurgie.

Daarnaast is Eefke ook verantwoordelijk voor de opleidingen van de artsen binnen de kliniek.

Eefke werkt op de locaties Amersfoort, Dronten en Lelystad.

BIG-registratie 79048588301