fbpx

Skinceuticals

Skinceuticals

Hiermee helpen we je!

Alles wat je moet weten over Skinceuticals

SkinCeuticals is een wereldwijd verkocht huidverzorgingsmerk dat door artsen, plastisch chirurgen en dermatologen wordt aanbevolen. Het #1 huidverzorgingsmerk is opgebouwd uit hoogwaardige producten die ondersteund worden door wetenschappelijk onderzoek en samenwerking met artsen en dermatologen. SkinCeuticals is de grondlegger van de antioxidanten wetenschap en biedt een complete oplossing voor iedere huid.

De productlijn van Skinceuticals

De Skinceuticals producten zijn speciaal ontwikkeld om de huid op een effectieve manier te verbeteren en te beschermen. De producten bevatten wetenschappelijk bewezen ingrediënten die de huid beschermen tegen de dagelijkse beschadigingen die veroorzaakt worden door bijvoorbeeld UV-straling en vervuiling. Daarnaast bevatten de producten ook actieve ingrediënten die helpen om de tekenen van veroudering te verminderen en de huid een stralende, gezonde uitstraling te geven. Bij Cosmetic Clinics in Amersfoort  kun je terecht voor persoonlijk advies over welke producten van de Skinceuticals lijn het beste bij jouw huidtype en specifieke verzorgingsbehoeften passen. Onze experts staan voor je klaar om jouw huid een gezonde boost te geven.

De voordelen van Skinceuticals

SkinCeuticals producten hebben een doelgerichte aanpak en zijn ontwikkeld op basis van wetenschappelijk bewijs, waardoor ze effectieve resultaten opleveren voor een verscheidenheid aan huidproblemen. De producten bevatten krachtige ingrediënten die de huid herstellen en beschermen tegen verdere schade door UV-straling, milieu-invloeden en andere agressieve factoren.

Bovendien zijn SkinCeuticals producten getest op verschillende huidtypen, waardoor ze geschikt zijn voor iedere huidbehoefte, of het nu gaat om pigmentaties, droge huid, huidveroudering, gevoelige huid, rosacea of acne.

Met de producten van SkinCeuticals kun je niet alleen je huidproblemen verminderen, maar ook voorkomen dat ze in de toekomst terugkomen. Als je op zoek bent naar effectieve huidverzorging, dan zijn de producten van SkinCeuticals een uitstekende keuze.

Hoe werkt Skinceuticals ?

SkinCeuticals werkt door middel van hoogwaardige ingrediënten, waaronder antioxidanten, die wetenschappelijk zijn bewezen om effect te hebben op de huid. De combinatie van ingrediënten versterkt de werking van elkaar en zorgt zo voor een optimaal resultaat op de huid. SkinCeuticals biedt producten voor elke huidbehoefte, van pigmentaties tot droge huid en huidveroudering, tot gevoelige huid, rosacea en acne huid.

Bovendien bevatten de producten van SkinCeuticals ook SPF bescherming, wat de huid beschermt tegen schade door de zon. Hierdoor blijft de huid niet alleen gezond en stralend, maar wordt ook verdere huidveroudering voorkomen. De producten zijn speciaal ontwikkeld door huidtherapeuten en dermatologen en zijn getest in klinische onderzoeken. Dit maakt SkinCeuticals een betrouwbare keuze voor degenen die op zoek zijn naar een gezonde, gezonde en stralende huid.

De toepassingen van Skinceuticals

SkinCeuticals biedt een complete huidverzorgingslijn voor elke huidbehoefte. De producten van SkinCeuticals kunnen zowel preventief als corrigerend worden toegepast en beschermen tegelijkertijd de huid tegen verdere schade. Het “Prevent, Correct en Protect” principe ondersteunt je om het juiste product te kiezen voor jouw huid op dat moment. Ben je benieuwd naar SkinCeuticals? Bezoek dan onze cosmetische praktijk in Amersfoort aan de Leusderweg 214.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Onze experts bij Cosmetic Clinics staan altijd klaar om alle vragen over Cosmetische ingrepen en onze behandelopties vrijblijvend te beantwoorden. Wij geloven in transparantie en eerlijkheid en willen er zeker van zijn dat onze patiënten volledig geïnformeerd zijn voordat zij een beslissing nemen over een behandeling. Onze artsen nemen altijd de tijd om jouw vragen te beantwoorden en samen met jou te werken aan een behandelplan dat aansluit bij jouw specifieke behoeften en verwachtingen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt. Wij staan altijd klaar om je te helpen.

Contact formulier

We reageren zo snel mogelijk per mail, maar als u het liefst direct contact wilt hebben, kunt u ons altijd bellen of langskomen op één van onze locaties

Wat zijn de kosten van de behandelingen?

De Skinceuticals producten zijn speciaal ontwikkeld om de huid op een effectieve manier te verbeteren en te beschermen. De producten bevatten wetenschappelijk bewezen ingrediënten die de huid beschermen tegen de dagelijkse beschadigingen die veroorzaakt worden door bijvoorbeeld UV-straling en vervuiling. Daarnaast bevatten de producten ook actieve ingrediënten die helpen om de tekenen van veroudering te verminderen en de huid een stralende, gezonde uitstraling te geven. Bij onze winkel kunt u terecht voor persoonlijk advies over welke producten van de Skinceuticals lijn het beste bij uw huidtype en specifieke verzorgingsbehoeften passen. Onze experts staan voor u klaar om uw huid een gezonde boost te geven.

 

Ontmoet de experts achter Cosmetic Clinics

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren cosmetische praktijk, dan is Cosmetic Clinics de juiste keuze voor jou. Onze experts staan bekend om hun uitmuntende kwaliteit en toewijding aan patiëntentevredenheid.

Onze artsen beschikken over jarenlange ervaring in de cosmetische ingerepen en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en methoden. Dankzij hun expertise kunnen zij je voorzien van de beste behandelingen en resultaten.

Bij Cosmetic Clinics geloven we in een individuele aanpak voor elke patiënt. Onze artsen nemen de tijd om jouw specifieke behoeften en verwachtingen te begrijpen en werken samen met jou om een behandelplan op maat te ontwikkelen.

Veelgestelde vragen over Cosmetic Clinics

Het doel van Cosmetic Clinics is het verbeteren van het uiterlijk en zelfvertrouwen van onze patiënten door middel van cosmetische behandelingen, terwijl het natuurlijke uiterlijk behouden wordt.

Ja, Cosmetic Clinics beschikt over een team van ervaren en deskundige artsen en verpleegkundigen.

De duur van een behandeling varieert afhankelijk van de specifieke behandeling en de wensen van de patiënt. Het personeel van Cosmetic Clinics kan u meer informatie geven over de verwachte duur van uw behandeling.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* verplicht veld
                                                             

Monique Kuiper

Monique voltooide in 2007 haar opleiding tot schoonheidsspecialiste en heeft ruim 13 jaar haar eigen schoonheidssalon in Putten gehad.

Werkte daarvoor als secretaresse, zowel medisch als in het bedrijfsleven. Dienstverlening zit in de genen van deze geboren en getogen Rotterdamse!

Kwam in contact met Cosmetic Clinics toen ze na lang nadenken, veel aarzelingen en ruime research had besloten in de salon haar klanten behandelingen met injectables te willen aanbieden.

De samenwerking met Cosmetic Clinics beviel haar zo goed, dat ze na korte tijd ook binnen de kliniek haar steentje ging bijdragen aan de groei van dit jonge bedrijf. Nu is Monique “kliniekmanager” van Cosmetic Clinics, en als zodanig geeft ze richting, ondersteunt ze de artsen en is ze de verbindende schakel tussen behandellocaties en kliniek.

Melinda Aupers

Melinda volgde een meerjaren opleiding tot managementassistent en maakte zich daarnaast een aantal voor haar vak relevante, nuttige en efficiënte digitale vaardigheden eigen.

Werkte jarenlang als productieassistent bij een filmproductiemaatschappij alvorens de stap te maken naar office manager. Werkt sinds 2014 op eigen kracht omdat die mate van zelfstandigheid en flexibiliteit goed bij haar past en potentiële opdrachtgevers aanspreekt. Kwam via een van haar klanten in contact met Cosmetic Clinics, waar ze haar administratieve en organisatorische ei goed kwijt kan. 

Voelt zich, als people person, aangesproken door het thema dat Cosmetic Clinics drijft: mensen helpen zich beter in hun vel te voelen. Vindt het daarnaast heel prettig om deel uit te maken van een betrokken team en van de dynamische werkomgeving die een cosmetische kliniek met zich meebrengt.

Nicolette Vermeulen

Nicolette Vermeulen vindt de relatie met haar klanten ontzettend belangrijk. Ze krijgt energie van “langdurige relaties opbouwen met klanten”. Nicolette behaalde haar artsdiploma aan de Universiteit Utrecht in 1993 en heeft talloze studies en trainingen gedaan op het gebied van de cosmetische geneeskunde. Tot voor kort werkte zij ook 21 jaar als fertiliteitsarts, ook een vak waarbij naast vaardigheden goede communicatie essentieel is.

Nicolette is cosmetisch arts KNMG. Dit keurmerk staat voor een gekwalificeerd en gecontroleerd professional in het vakgebied cosmetische geneeskunde. Zij voldoet hiermee aan de eisen die door de beroepsvereniging NVCG aan gecertificeerde cosmetisch artsen zijn gesteld. Ze heeft veel kennis over verouderingsprocessen en de effecten ervan op het gezicht. Ook weet ze veel over de anatomie van de diepere structuren onder de huid. Deze diepe theoretische kennis zorgt ervoor dat ze jou een gedegen advies kan geven.


Kenmerkend voor Nicolette is dat ze geïnteresseerd is in de vraag achter de vraag. Wat beweegt jou? Wat wil je bereiken? Ze hoort graag wat voor jou belangrijk is:

Samen met de klant puzzelen wat past binnen de wensen en mogelijkheden; dat vind ik fantastisch!”.

Nicolette kan je adviseren welke behandeling je het mooiste resultaat geeft, met name op het gebied van injectables. Ze kan je op strategische plekken een mooie en natuurlijke lift geven. Met subtiele behandelingen kan je er bijvoorbeeld frisser of minder vermoeid uit komen te zien. Ook fillers in je lippen kunnen je nét dat beetje extra volume en uitstraling geven. Of misschien merk je dat je huid door veroudering wat stevigheid en elasticiteit is verloren? Ook dan helpt Nicolette je graag om je weer te laten stralen!

Voor Cosmetic Clinics doet Nicolette botox, fillers, overige injectables (Profhilo, XL Hair, skinboosters) en kleine plekjes verwijderen.

Nicolette werkt op de locaties Amersfoort, Emmeloord,  Hoofddorp.

BIG-registratie 09041521401

Marieke van Hemert

Marieke van Hemert werkt sinds 2018 bij Cosmetic Clinics en had altijd al een grote voorliefde voor plastische chirurgie en dan vooral voor de ‘kleine fijne dingen’. “Ik vind het belangrijk om naar het hele gelaat te kijken en dan te adviseren hoe een frisser uiterlijk ontstaat wat er ook natuurlijk uitziet. Dit advies verschilt per persoon. “

Naast chirurgische ingrepen is Marieke ook erg goed in het verkrijgen van een natuurlijke verjonging van het gezicht door fillers te combineren met botox en huidverbeteraars.

Marieke behaalde in 2008 haar artsdiploma aan de Universiteit van Leiden en startte in 2011 als huisarts. Al tijdens haar studie deed ze ervaring op binnen de plastische chirurgie en leerde ze onder andere om ooglidcorrecties uit te voeren. Dit vindt ze het mooiste wat er is. Zoals ze zelf zegt: “Kleine veranderingen aanbrengen waar mensen heel blij van worden. Dat vind ik ontzettend leuk om te doen!”. Vooral de positieve reacties die ik van klanten terugkrijg zijn hartverwarmend: Mensen geven aan dat ze toegankelijker zijn geworden en nu op een andere manier contact maken. Ze zien er frisser en vrolijker uit en zijn meer benaderbaar. Dat maakt mijn werk zo leuk en dankbaar: “Ik maak mensen gelukkiger. Dat is toch fantastisch!

Marieke is bij Cosmetic Clinics dé specialist in ooglidcorrecties en heeft al honderden klanten geholpen. Daarnaast doet ze botox, fillers, skin enhancers (o.a. Profhilo en euvenus), kinliposucties en andere kleine chirurgische ingrepen.

Voor ooglidcorrecties gebruikt Marieke de Milaan-methode. Hierbij wordt ook de overtollige huid aan de zijkant van het oog verwijderd. Marieke volgt hierbij de lijntjes naar boven. Dit geeft een vrolijker en mooier resultaat dan de standaardmethode. Het lift de ogen als het ware. Klanten kiezen speciaal voor Marieke vanwege deze methodiek van de ooglidcorrectie.Marieke werkt op de locaties Amersfoort, Deventer en Huissen.

BIG-registratie 69909802601

Eefke Carey

Eefke Carey behaalde haar artsdiploma aan de Universiteit van Rotterdam (Erasmus) in 1998. Ze heeft veel ervaring opgedaan in (klein-) chirurgische ingrepen in de jaren dat ze bij chirurgie/traumatologie in diverse ziekenhuizen werkte.

Door haar interesse in de dermatologie en cosmetische geneeskunde volgde zij opleidingen op het gebied van injectables, peelings en huidverbetering. In 2003 startte ze naast haar werk als huisarts ook behandelingen binnen de cosmetische sector. Hierdoor heeft ze een stevig fundament vanuit een medisch cosmetisch oogpunt en kan ze klanten op tal van gebieden goed adviseren door actief mee te denken over de beste methode voor het gewenste resultaat (ook voor bijvoorbeeld migraine, spasmes en littekens). Toen Cosmetic Clinics in 2014 de deuren opende was een fijne samenwerking al snel een feit.

Eefke beoordeelt het gezicht als geheel waarbij zij streeft naar een fris en natuurlijk gebalanceerd eindresultaat. “Deze werkwijze is belangrijk om de unieke en specifieke punten van iemand mooi uit te laten komen. Zo behoud je je eigen uitstraling en persoonlijkheid, maar zie je er weer frisser en jonger uit. Regelmatig adviseer ik om meerdere zones een béétje aan te pakken, in plaats van één plek te accentueren. Dat geeft dan net even dat wow-effect”.

Ze luistert naar de wensen van cliënten om samen een behandelplan te maken voor een zo mooi mogelijk resultaat. “Het vertrouwen dat klanten me geven en de verbaasde blik met de glimlach als ze het resultaat zien is voor mij elke keer weer de kers op de taart”.

Voor Cosmetic Clinics doet Eefke botox, fillers, skinboosters, Profhilo en kleine chirurgie.

Eefke werkt op de locaties Amersfoort, Dronten en Lelystad.

BIG-registratie 79048588301