Witte jassen, echte mensen (7): de derde cosmetic sculptor

By 11 juli 2017nieuws

Verhaal in afleveringen over waarom wij bij Cosmetic Clinics doen wat we doen, de mensen aan de frontlinie en achter de schermen, hun motivatie, waarom klanten voor ons kiezen en bij ons terugkomen, kortom: hoe het allemaal zo gekomen is!

Rutger Vermeulen, cosmetisch arts, AlmereZe kwamen elkaar tegen op de stoep bij de oprichtingsvergadering van de NVEG, een nieuwe beroepsvereniging voor medisch-cosmetische professionals. Zij kreeg een goede vibe en had meteen door dat hij wel eens die wens van een ‘goed-bij-het-team-passende’ derde arts in vervulling kon laten gaan.

Hij was parttime huisarts en had daarnaast grote affiniteit met de esthetische kant van zijn vak. Had een bescheiden cosmetische praktijk in Amsterdam, maar nog genoeg ruimte om elders cliënten te behandelen. Almere was ver genoeg om niet concurrerend te zijn, maar ook dichtbij genoeg om niet te lang in de auto te hoeven zitten.

Het klonk allemaal wel solide, daar bij dat Cosmetic Clinics, en het idee van een team om in te werken sprak hem ook wel aan. Bovendien had hij helemaal geen zin in al dat gedoe van marketing en werving en verkoop enzo – hij wilde gewoon lekker werken en mensen blij maken.

Ook hij kwam met vlag en wimpel door de ‘ballotage’ heen. En daarmee was cosmetic sculptor #3 een feit.

De kliniekregisseur keek naar haar team en was dik tevreden. Wát een kanjers bij elkaar! Stuk voor stuk professionele, enthousiaste, warme mensen-mensen. Niet te beroerd om mee te denken en iets extra’s te doen, hart voor de groei van de kliniek en bovendien gezellig. Ze voelde zich enorm bevoorrecht.
Met dit team kon ze wel een kliniek opbouwen. Graag zelfs.

Tijd om de klanten en aanstaande klanten nader kennis te laten maken met het team. Waarom de artsen doen wat ze doen. Hun passie voor het vak. Hun drijfveer om mensen te helpen. En hun wens om dat allemaal zonder arrogantie of afstandelijkheid te doen.
Witte jassen, echte mensen.

(wordt vervolgd)

Ik wil een afspraak voor een vrijblijvend consult met dokter Rutger Vermeulen

Vorige afleveringen:

Deel 1: het snode plan. Hoe en met wie het allemaal begon.

Deel 2: de kliniekregisseur. De fundamenten worden gelegd.

Deel 3: de cosmetic sculptor. Er kan begonnen worden met behandelen.

Deel 4: de vliegende keep. Ondersteuning achter de schermen.

Deel 5: de tweede cosmetic sculptor. Versterking van de frontlinie.

Deel 6: de middenvelder. Schakel tussen kliniek en behandellocaties.

Volgende aflevering:

Ook nieuwsgierig naar wat een arts beweegt om mensen cosmetisch te behandelen? En hoe ze daar bij Cosmetic Clinics naar kijken?

Je leest het in aflevering 8, de keuze voor een kliniek. Waarom we doen wat we doen..