Het team van vaste medewerkers bij Cosmetic Clinics:

Eefke Carey

Eefke Carey

cosmetic sculptor

Eefke behaalde haar artsdiploma aan de Universiteit van Rotterdam (Erasmus) in 1999. Na een aantal praktijkjaren in Spijkenisse en Hoogvliet werkt zij sinds 2003 als huisarts in Lelystad.

Al voor haar specialisatie tot huisarts deed zij veel ervaring op in huidproblematiek/kleine chirurgie en bouwde dit verder uit in de cosmetische geneeskunde, o.a. door het volgen van verschillende trainingen in het werken met fillers en botox.
Het luisteren naar de wensen van cliënten en het streven naar een fraai natuurlijk resultaat, waarbij met een minimum aan ingrepen de natuurlijke schoonheid maximaal wordt benadrukt, staat centraal in haar werkwijze.

Haar verbondenheid aan Cosmetic Clinics geeft Eefke de gelegenheid haar twee passies (huisarts en cosmetisch arts) te combineren, en een bijdrage te leveren aan het toegankelijk maken van behandelingen met injectables voor een zo breed mogelijk publiek in Lelystad.

Rutger Vermeulen

Rutger Vermeulen

cosmetic sculptor

Rutger studeerde geneeskunde in Amsterdam en is sinds 2013 werkzaam als huisarts. Volgde naast zijn huisartsen-specialisatie ook een extra opleiding voor de behandeling van spataders.

Vindt het huisartsenvak een prachtig vak, maar cosmetische geneeskunde heeft ook altijd zijn interesse gehad. Volgde daarvoor de relevante trainingen en gespecialiseerde workshops, o.a. via de Huisartskliniek en een toonaangevende opleiding in Londen. Wil zich, naast anti-ageing en hyperhidrose, op termijn verder specialiseren in spataderbehandelingen, ooglidcorrecties en kleine chirurgische behandelingen. Deze disciplines sluiten vrijwel naadloos aan bij de dienstverlening van Cosmetic Clinics en de samenwerking zal op deze manier voor alle partijen, cliënten voorop, prettige vruchten afwerpen.

Rutger heeft eens per maand op vrijdag in Almere spreekuur bij Cosmetic Clinics, en met ingang van 30 juni ook eens per maand bij A&C Cosmetics in Amstelveen.

Monique Kuiper

Monique Kuiper

middenvelder

Monique voltooide 10 jaar geleden haar opleiding tot schoonheidsspecialiste, is sindsdien actief als beautyprofessional en heeft al net zo lang haar eigen schoonheidssalon in Putten.

Werkte daarvoor als secretaresse, zowel medisch als in het bedrijfsleven. Dienstverlening zit in de genen van deze geboren en getogen Rotterdamse!

Kwam in contact met Cosmetic Clinics toen ze na lang nadenken, veel aarzelingen en ruime research had besloten in de salon haar klanten behandelingen met injectables te willen aanbieden. De samenwerking met Cosmetic Clinics beviel haar zo goed, dat ze na korte tijd ook binnen de kliniek haar steentje ging bijdragen aan de groei van dit jonge bedrijf. “Middenvelder” staat er op haar kaartje, en als zodanig geeft ze richting, ondersteunt ze en is ze de verbindende schakel tussen behandellocaties en kliniek.

Melinda Aupers

Melinda Aupers

vliegende keep

Melinda volgde een meerjarenopleiding tot managementassistent en maakte zich daarnaast een aantal voor haar vak relevante, nuttige en efficiënte digitale vaardigheden eigen.

Werkte jarenlang als productieassistent bij een filmproductiemaatschappij alvorens de stap te maken naar office manager. Werkt sinds 2014 op eigen kracht omdat die mate van zelfstandigheid en flexibiliteit goed bij haar past en potentiële opdrachtgevers aanspreekt. Kwam via een van haar klanten in contact met Cosmetic Clinics, waar ze haar administratieve en organisatorische ei goed kwijt kan. Voelt zich, als people person, aangesproken door het thema dat Cosmetic Clinics drijft: mensen helpen zich beter in hun vel te voelen. Vindt het daarnaast heel prettig om deel uit te maken van een betrokken team en van de dynamische werkomgeving die een cosmetische kliniek met zich meebrengt.