Witte jassen, echte mensen (4): de vliegende keep

By 19 juni 2017nieuws

Verhaal in afleveringen over waarom wij bij Cosmetic Clinics doen wat we doen, de mensen aan de frontlinie en achter de schermen, hun motivatie, waarom klanten voor ons kiezen en bij ons terugkomen, kortom: hoe het allemaal zo gekomen is!

“Help!”, zei de vrouw tegen de man. “Ik kan geen “Manusje van Alles” meer zijn! Zo kan ik de ondernemingskar niet trekken. Da’s ook niet verantwoord.”
De man luisterde en krabde eens bedachtzaam aan zijn kin. “Daar weet ik wel wat op”, zei hij tenslotte.

Ze werkte al een poosje voor de man. Freelance, voor twee van zijn andere bedrijven. Administratie en regelwerk waren haar middelste namen. Harde werker, deed niet moeilijk over een uurtje extra. Type “half-woord-genoeg”.
Had vanachter haar bureau bij de man al eens met een schuin oog naar zijn jongste geesteskind gekeken. Vond die hele onderneming wel sympathiek. En de vrouw en de arts toffe wijven. Dus toen haar gevraagd werd om mee te gaan draaien met de kliniek, was de beslissing gauw genomen.

Ze bleek met recht een vliegende keep. Regelde van alles. Vlot en snel. Zeilde soepel tussen obstakels en andere uitdagingen door. Was niet onder de indruk van het plannen van een ingewikkelde afspraak met veel slecht bereikbare partijen. Reed net zo makkelijk naar de kliniek om een bestelling medische accessoires af te leveren als richting Achterhoek voor een praktische werkbespreking met een arts. Deed fluitend de administratie, inclusief het ontwarren van kluwens die chaotische collega’s veroorzaakten.
En was ook nog zeer betrokken en enthousiast.

Kortom: een parel.

De kliniekregisseur kneep in haar handen en kon weer ademhalen. Aan de slag met de marketing!

Maar eerst nog een tweede arts zien te vinden.

(wordt vervolgd)

Vorige afleveringen:

Deel 1: het snode plan. Hoe en met wie het allemaal begon.

Deel 2: de kliniekregisseur. De fundamenten worden gelegd.

Deel 3: de cosmetic sculptor. Er kan begonnen worden met behandelen.

Volgende aflevering:

Een tweede arts vinden blijkt makkelijker gezegd dan gedaan. Zal het de vrouw toch lukken?

Lees het in deel 5, de tweede cosmetic sculptor.