fbpx

Kaaklijn- en Kincountouren

Kaaklijn- en Kincountouren

Ook daar helpen we je bij!

Op deze pagina vind je alle informatie over een Kaaklijn- en Kincountouren behandeling zoals de wetenschap, de behandeling zelf, de voordelen, wat je kunt verwachten en de prijs.

Wat is een Kaaklijn- en Kincountouren behandeling: Hoe het werkt

De Kaaklijn- en kincontouren behandeling is een innovatieve cosmetische oplossing die is gericht op het verbeteren van de uitstraling van jouw gezicht. Onze ervaren medische professionals bij Cosmetic Clinics in Amersfoort maken gebruik van injectables, zoals fillers, om de juiste vorm en symmetrie in jouw kaaklijn en kin te creëren.

Met de jaren verliest het botweefsel in jouw kaak volume, waardoor de kaaklijn minder sterk wordt en er volumeverlies ontstaat. Door middel van fillers krijg je jouw mooie scherpe kaaklijn weer terug, wat resulteert in een jeugdige en natuurlijke uitstraling. Bij mannen kan een goed geplaatste filler bij de kauwspier de kaak weer een meer rechthoekig uiterlijk geven, wat de mannelijke lijn van het gezicht versterkt.

Als je vindt dat je kaak te kort, te lang, teveel ingetrokken of juist te opvallend is, dan hoef je niet langer onder het mes. Door een filler op de juiste plaatsen in uw kin aan te brengen, kunnen de contouren weer in natuurlijke proporties terugkeren.

De Kaaklijn- en Kincontouren behandeling is beschikbaar in twee opties, botox en fillers. Botox zorgt ervoor dat de omvang van de kaakspier afneemt, waardoor de kaaklijn versmalt en de V-lijn van het gezicht duidelijker wordt. Deze behandeling wordt gedaan bij patiënten die tandenknarsen of kaakklemmen. Fillers vullen de ruimtes op en zorgen ervoor dat de huid weer strakker om je kaaklijn zit. Bij Cosmetic Clinics in Amersfoort werken we met de nieuwste technologieën en producten om jou het beste resultaat te bieden.

Alles wat je moet weten over een Kaaklijn- en Kincountouren behandeling

Kaaklijn- en kincontouren behandeling is een veelgevraagde cosmetische oplossing gericht op het verbeteren van de uitstraling van jouw gezicht. Het verbeteren van de contouren van je kaak en kin is de sleutel tot een strakker uiterlijk, waardoor het niet alleen geschikt is voor ouderen, maar ook voor jongeren.

Onze ervaren medische professionals bij Cosmetic Clinics in Amersfoort staan klaar om je te helpen. Tijdens de behandeling maken ze gebruik van injectables, zoals fillers, om de juiste vorm en symmetrie in je kaaklijn en kin te creëren, waardoor uw gezicht een verfijnde en verstrakte uitstraling krijgt.

Voordat de behandeling plaatsvindt, vindt er een uitgebreid consult plaats bij Cosmetic Clinics. Hier bespreken onze medische professionals jouw specifieke wensen en verwachtingen en stellen ze een behandelplan op dat is afgestemd op jouw individuele situatie, inclusief eventuele medische aandoeningen en allergieën.

De behandeling duurt ongeveer 30 minuten en is vrijwel pijnloos. Het resultaat is direct zichtbaar en blijft enkele maanden tot een jaar zichtbaar, afhankelijk van de gebruikte producten en de individuele situatie.

Bij Cosmetic Clinics staan patiënttevredenheid en kwaliteit altijd op de eerste plaats. Onze medische professionals werken volgens de hoogste standaarden en gebruiken de nieuwste technologieën en producten om je het beste resultaat te bieden. Als je op zoek bent naar Kaaklijn- en Kincontouren behandeling, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

De voordelen en feiten van een Kaaklijn- en Kincountouren behandeling op een rijtje

Een Kaaklijn- en Kincontouren behandeling is een effectieve manier om het gezicht te verbeteren en verfijnen. Hierdoor kun je zelfverzekerder voelen en zie je er jonger en frisser uit. Hieronder vindt je enkele van de voordelen en feiten van deze behandeling:

  • Snel en pijnloos: De behandeling is snel en vrijwel pijnloos, waardoor je binnen enkele uren weer je dagelijkse activiteiten kunt hervatten.
  • Direct resultaat: Het resultaat van de behandeling is direct zichtbaar en blijft enkele maanden tot een jaar zichtbaar, afhankelijk van de gebruikte producten en de individuele situatie.
  • Bij Cosmetic Clinics: De behandeling wordt uitgevoerd door ervaren medische professionals bij Cosmetic Clinics, die beschikken over de juiste kennis en ervaring en altijd volgens de hoogste standaarden werken.

Bij Cosmetic Clinics staan patiënttevredenheid en kwaliteit centraal. Onze medische professionals gebruiken de nieuwste technologieën en producten om het beste resultaat te bieden. Als je op zoek bent naar een Kaaklijn- en Kincontouren behandeling, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Beleving

Vrijwel geen pijn van de behandeling.

Methode

De behandeling gebruikt o.a. Boucouture

Behandeltijd

15 minuten bij Botox, 30 bij Fillers

Werkingstijd

3-4 maanden bij Botox, anders 6 - 12 maanden.

Wat kun je verwachten?

Bij Cosmetic Clinics willen wij ervoor zorgen dat onze patiënten zich comfortabel voelen en tevreden zijn met het resultaat van hun behandeling. Daarom nemen wij de tijd voor hen tijdens het intakegesprek om hun verwachtingen en doelen te begrijpen.

Wij bieden verschillende behandelopties en bespreken de mogelijke risico’s zodat onze patiënten volledig op de hoogte zijn voordat zij een beslissing nemen. Onze deskundige artsen stellen vervolgens een behandelplan op en ons team van artsen en verpleegkundigen voert de behandeling uit met de grootst mogelijke zorg en aandacht.

Na de behandeling houden wij contact met onze patiënten via ons controle- en nazorgprogramma om ervoor te zorgen dat zij tevreden zijn met het resultaat en om eventuele bijwerkingen op te volgen.

Bij Cosmetic Clinics staan wij garant voor een uitstekende service en zijn wij toegewijd aan het verbeteren van het uiterlijk en zelfvertrouwen van onze patiënten. Wij zijn er om hen deskundig te begeleiden en te behandelen en zorgen ervoor dat zij een fantastisch resultaat krijgen.

Ontmoet de experts achter Cosmetic Clinics

Waarom kies je voor ons voor jouw behandeling?

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren cosmetische praktijk, dan is Cosmetic Clinics de juiste keuze voor jou. Onze experts staan bekend om hun uitmuntende kwaliteit en toewijding aan patiëntentevredenheid.

Onze artsen beschikken over jarenlange ervaring in de cosmetische ingerepen en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en methoden. Dankzij hun expertise kunnen zij je voorzien van de beste behandelingen en resultaten.

Bij Cosmetic Clinics geloven we in een individuele aanpak voor elke patiënt. Onze artsen nemen de tijd om jouw specifieke behoeften en verwachtingen te begrijpen en werken samen met jou om een behandelplan op maat te ontwikkelen.

De uitvoering van een Kaaklijn- en Kincountouren behandling

Hoe lang duurt jouw Kaaklijn- en Kincountouren

Een Kaaklijn- en Kincontouren behandeling duurt afhankelijk van de individuele situatie en de gewenste resultaten, veelal is dit tussen de 20 en 30 minuten. Bij Cosmetic Clinics werkt ons team van medische professionals samen met jouw om jouw specifieke wensen en doelen te begrijpen, waarna zij een op maat gemaakte behandelplan opstellen.

De behandeling is meestal pijnloos en je kunt na afloop direct weer jouw dagelijkse activiteiten hervatten. Bij Cosmetic Clinics staan wij garant voor een snelle en comfortabele behandeling, waarbij jouw tevredenheid en resultaten centraal staan. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken en te bespreken wat de Kaaklijn- en Kincontouren behandeling voor je kan betekenen.

De voorzorgsmaatregelen van Cosmetic Clinics

Cosmetic Clinics is vastberaden om haar patiënten een veilige en hygiënische omgeving te bieden. Dit betekent dat we de hoogste normen voor hygiëne en reiniging volgen, zoals voorgeschreven door de gezondheidsautoriteiten.

Voordat een behandeling plaatsvindt, vindt er een grondige medische screening en beoordeling plaats door een ervaren arts. Dit stelt ons in staat om eventuele risico’s te identificeren en ervoor te zorgen dat elke patiënt de juiste behandeling krijgt.

Cosmetic Clinics beschikt over state-of-the-art faciliteiten, waaronder geavanceerde apparatuur en moderne operatiekamers. Dit stelt ons in staat om de meest veilige en efficiënte behandelingen uit te voeren.

Ons medische team bestaat uit ervaren en gekwalificeerde artsen en verpleegkundigen die zich hebben gespecialiseerd in plastische chirurgie. Dankzij hun uitgebreide kennis en expertise kunnen ze patiënten helpen bij het verwezenlijken van hun esthetische doelen op een veilige en verantwoorde manier.

Bij Cosmetic Clinics staan we altijd open voor het verkennen van de wensen en verwachtingen van onze patiënten. We werken nauw samen met hen om een behandelplan op maat te maken en zorgen ervoor dat ze zich gehoord en begrepen voelen. Dit is cruciale stap in het waarborgen van een veilige en geslaagde behandeling.

 

Bekijk resultaten en foto's van een Kaaklijn- en Kincountouren behandeling

Lees ervaringen van eerdere behandelingen bij Cosmetic Clinics

Nathalie G
Lipfiller Behandeling
Lees verder
Zeer professionele en vriendelijke medewerkers. Alles wordt heel goed uitgelegd voor de behandeling. Zelfs na de behandeling krijg je ook nog een controle-afspraak en zijn ze beschikbaar voor eventuele vragen. Ik ben er heel blij mee en kom zeker nog terug voor lipfillers.
Giovanna F
Ooglidcorrectie
Lees verder
Wat een geweldige Clinic !! Super lieve Mensen, alles wordt tot de puntjes uitgelegd, ik ben 10 juni behandeld aan mijn ogen, ik was best zenuwachtig... maar achteraf viel alles mee, ik zou deze Cliniec aan iedereen aanraden die een behandeling wilt ondergaan!! In 1 woord GEWELDIG!!!
Previous
Next

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Onze experts bij Cosmetic Clinics staan altijd klaar om alle vragen over Cosmetische ingrepen en onze behandelopties vrijblijvend te beantwoorden. Wij geloven in transparantie en eerlijkheid en willen er zeker van zijn dat onze patiënten volledig geïnformeerd zijn voordat zij een beslissing nemen over een behandeling. Onze artsen nemen altijd de tijd om jouw vragen te beantwoorden en samen met jou te werken aan een behandelplan dat aansluit bij jouw specifieke behoeften en verwachtingen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt. Wij staan altijd klaar om je te helpen.

Contact formulier

We reageren zo snel mogelijk per mail, maar als u het liefst direct contact wilt hebben, kunt u ons altijd bellen of langskomen op één van onze locaties

Wat kost een Kaaklijn- en Kincountouren behandeling?

De kosten van een Kaaklijn- en Kincontouren behandeling kunnen variëren afhankelijk van de gebruikte producten, de individuele situatie en de gewenste resultaten. Bij Cosmetic Clinics bieden wij een uitgebreide consultatie aan om jouw specifieke wensen en doelen te begrijpen en een op maat gemaakte behandelplan op te stellen, inclusief een duidelijke kostenindicatie. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de kosten van deze behandeling en om een afspraak te maken.

  • Kin- en kaakcontouren behandeling v.a. 399

    In lijn met behandelplan

Hoe maak ik een afspraak?

Om een afspraak te maken, kun je gebruikmaken van ons boekingssysteem. Dit systeem is eenvoudig te gebruiken en biedt de mogelijkheid om een afspraak te boeken op een tijd en locatie naar keuze. Via de knop hieronder of elders op onze website kun je direct een afspraak boeken.

Onze locaties zijn gevestigd op verschillende plaatsen, dus er is altijd een locatie bij jou in de buurt. Bovendien bieden wij flexibele tijden, zodat je een afspraak kunt boeken wanneer het jou uitkomt. Maak gebruik van ons boekingssysteem en plan vandaag nog je afspraak. Laat ons je verwelkomen op een van onze locaties.

Veelgestelde vragen over deze behandeling

Het is een medische behandeling die gericht is op het verbeteren van de vorm en definitie van de kaaklijn en het kinprofiel.

De behandeling duurt afhankelijk van de individuele situatie en de gewenste resultaten, gemiddeld tussen de 20 en 30 minuten of 30 minuten.

Ja, de behandeling is doorgaans pijnloos en je kunt na afloop direct weer jouw dagelijkse activiteiten hervatten.

Bijwerkingen zijn zeldzaam en meestal tijdelijk. Onze medische professionals zullen je vóór de behandeling volledig informeren over mogelijke bijwerkingen en hoe deze te voorkomen of te behandelen.

Het resultaat is direct zichtbaar en zal nog verbeteren  na verloop van tijd. Jouw medische professional bij Cosmetic Clinics werkt samen met jou om het best mogelijke resultaat te bereiken.

De kosten kunnen variëren afhankelijk van de gebruikte producten, de individuele situatie en de gewenste resultaten. Onze medische professionals bieden een uitgebreide consultatie aan inclusief een duidelijke kostenindicatie.

Blijft u na het doornemen van de veelgestelde vragen en antwoorden toch nog met een onbeantwoorde vraag zitten, neem dan vooral contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Bel of stuur een Whatsappje naar 085-401 9820.

Veelgestelde vragen over Cosmetic Clinics

Het doel van Cosmetic Clinics is het verbeteren van het uiterlijk en zelfvertrouwen van onze patiënten door middel van cosmetische behandelingen, terwijl het natuurlijke uiterlijk behouden wordt.

Ja, Cosmetic Clinics beschikt over een team van ervaren en deskundige artsen en verpleegkundigen.

De duur van een behandeling varieert afhankelijk van de specifieke behandeling en de wensen van de patiënt. Het personeel van Cosmetic Clinics kan u meer informatie geven over de verwachte duur van uw behandeling.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* verplicht veld
                                                             

Monique Kuiper

Monique voltooide in 2007 haar opleiding tot schoonheidsspecialiste en heeft ruim 13 jaar haar eigen schoonheidssalon in Putten gehad.

Werkte daarvoor als secretaresse, zowel medisch als in het bedrijfsleven. Dienstverlening zit in de genen van deze geboren en getogen Rotterdamse!

Kwam in contact met Cosmetic Clinics toen ze na lang nadenken, veel aarzelingen en ruime research had besloten in de salon haar klanten behandelingen met injectables te willen aanbieden.

De samenwerking met Cosmetic Clinics beviel haar zo goed, dat ze na korte tijd ook binnen de kliniek haar steentje ging bijdragen aan de groei van dit jonge bedrijf. Nu is Monique “kliniekmanager” van Cosmetic Clinics, en als zodanig geeft ze richting, ondersteunt ze de artsen en is ze de verbindende schakel tussen behandellocaties en kliniek.

Melinda Aupers

Melinda volgde een meerjaren opleiding tot managementassistent en maakte zich daarnaast een aantal voor haar vak relevante, nuttige en efficiënte digitale vaardigheden eigen.

Werkte jarenlang als productieassistent bij een filmproductiemaatschappij alvorens de stap te maken naar office manager. Werkt sinds 2014 op eigen kracht omdat die mate van zelfstandigheid en flexibiliteit goed bij haar past en potentiële opdrachtgevers aanspreekt. Kwam via een van haar klanten in contact met Cosmetic Clinics, waar ze haar administratieve en organisatorische ei goed kwijt kan. 

Voelt zich, als people person, aangesproken door het thema dat Cosmetic Clinics drijft: mensen helpen zich beter in hun vel te voelen. Vindt het daarnaast heel prettig om deel uit te maken van een betrokken team en van de dynamische werkomgeving die een cosmetische kliniek met zich meebrengt.

Nicolette Vermeulen

Nicolette Vermeulen vindt de relatie met haar klanten ontzettend belangrijk. Ze krijgt energie van “langdurige relaties opbouwen met klanten”. Nicolette behaalde haar artsdiploma aan de Universiteit Utrecht in 1993 en heeft talloze studies en trainingen gedaan op het gebied van de cosmetische geneeskunde. Tot voor kort werkte zij ook 21 jaar als fertiliteitsarts, ook een vak waarbij naast vaardigheden goede communicatie essentieel is.

Nicolette is cosmetisch arts KNMG. Dit keurmerk staat voor een gekwalificeerd en gecontroleerd professional in het vakgebied cosmetische geneeskunde. Zij voldoet hiermee aan de eisen die door de beroepsvereniging NVCG aan gecertificeerde cosmetisch artsen zijn gesteld. Ze heeft veel kennis over verouderingsprocessen en de effecten ervan op het gezicht. Ook weet ze veel over de anatomie van de diepere structuren onder de huid. Deze diepe theoretische kennis zorgt ervoor dat ze jou een gedegen advies kan geven.


Kenmerkend voor Nicolette is dat ze geïnteresseerd is in de vraag achter de vraag. Wat beweegt jou? Wat wil je bereiken? Ze hoort graag wat voor jou belangrijk is:

Samen met de klant puzzelen wat past binnen de wensen en mogelijkheden; dat vind ik fantastisch!”.

Nicolette kan je adviseren welke behandeling je het mooiste resultaat geeft, met name op het gebied van injectables. Ze kan je op strategische plekken een mooie en natuurlijke lift geven. Met subtiele behandelingen kan je er bijvoorbeeld frisser of minder vermoeid uit komen te zien. Ook fillers in je lippen kunnen je nét dat beetje extra volume en uitstraling geven. Of misschien merk je dat je huid door veroudering wat stevigheid en elasticiteit is verloren? Ook dan helpt Nicolette je graag om je weer te laten stralen!

Voor Cosmetic Clinics doet Nicolette botox, fillers, overige injectables (Profhilo, XL Hair, skinboosters) en kleine plekjes verwijderen.

Nicolette werkt op de locaties Amersfoort, Emmeloord,  Hoofddorp.

BIG-registratie 09041521401

Marieke van Hemert

Marieke van Hemert werkt sinds 2018 bij Cosmetic Clinics en had altijd al een grote voorliefde voor plastische chirurgie en dan vooral voor de ‘kleine fijne dingen’. “Ik vind het belangrijk om naar het hele gelaat te kijken en dan te adviseren hoe een frisser uiterlijk ontstaat wat er ook natuurlijk uitziet. Dit advies verschilt per persoon. “

Naast chirurgische ingrepen is Marieke ook erg goed in het verkrijgen van een natuurlijke verjonging van het gezicht door fillers te combineren met botox en huidverbeteraars.

Marieke behaalde in 2008 haar artsdiploma aan de Universiteit van Leiden en startte in 2011 als huisarts. Al tijdens haar studie deed ze ervaring op binnen de plastische chirurgie en leerde ze onder andere om ooglidcorrecties uit te voeren. Dit vindt ze het mooiste wat er is. Zoals ze zelf zegt: “Kleine veranderingen aanbrengen waar mensen heel blij van worden. Dat vind ik ontzettend leuk om te doen!”. Vooral de positieve reacties die ik van klanten terugkrijg zijn hartverwarmend: Mensen geven aan dat ze toegankelijker zijn geworden en nu op een andere manier contact maken. Ze zien er frisser en vrolijker uit en zijn meer benaderbaar. Dat maakt mijn werk zo leuk en dankbaar: “Ik maak mensen gelukkiger. Dat is toch fantastisch!

Marieke is bij Cosmetic Clinics dé specialist in ooglidcorrecties en heeft al honderden klanten geholpen. Daarnaast doet ze botox, fillers, skin enhancers (o.a. Profhilo en euvenus), kinliposucties en andere kleine chirurgische ingrepen.

Voor ooglidcorrecties gebruikt Marieke de Milaan-methode. Hierbij wordt ook de overtollige huid aan de zijkant van het oog verwijderd. Marieke volgt hierbij de lijntjes naar boven. Dit geeft een vrolijker en mooier resultaat dan de standaardmethode. Het lift de ogen als het ware. Klanten kiezen speciaal voor Marieke vanwege deze methodiek van de ooglidcorrectie.Marieke werkt op de locaties Amersfoort, Deventer en Huissen.

BIG-registratie 69909802601

Eefke Carey

Eefke Carey behaalde haar artsdiploma aan de Universiteit van Rotterdam (Erasmus) in 1998. Ze heeft veel ervaring opgedaan in (klein-) chirurgische ingrepen in de jaren dat ze bij chirurgie/traumatologie in diverse ziekenhuizen werkte.

Door haar interesse in de dermatologie en cosmetische geneeskunde volgde zij opleidingen op het gebied van injectables, peelings en huidverbetering. In 2003 startte ze naast haar werk als huisarts ook behandelingen binnen de cosmetische sector. Hierdoor heeft ze een stevig fundament vanuit een medisch cosmetisch oogpunt en kan ze klanten op tal van gebieden goed adviseren door actief mee te denken over de beste methode voor het gewenste resultaat (ook voor bijvoorbeeld migraine, spasmes en littekens). Toen Cosmetic Clinics in 2014 de deuren opende was een fijne samenwerking al snel een feit.

Eefke beoordeelt het gezicht als geheel waarbij zij streeft naar een fris en natuurlijk gebalanceerd eindresultaat. “Deze werkwijze is belangrijk om de unieke en specifieke punten van iemand mooi uit te laten komen. Zo behoud je je eigen uitstraling en persoonlijkheid, maar zie je er weer frisser en jonger uit. Regelmatig adviseer ik om meerdere zones een béétje aan te pakken, in plaats van één plek te accentueren. Dat geeft dan net even dat wow-effect”.

Ze luistert naar de wensen van cliënten om samen een behandelplan te maken voor een zo mooi mogelijk resultaat. “Het vertrouwen dat klanten me geven en de verbaasde blik met de glimlach als ze het resultaat zien is voor mij elke keer weer de kers op de taart”.

Voor Cosmetic Clinics doet Eefke botox, fillers, skinboosters, Profhilo en kleine chirurgie.

Eefke werkt op de locaties Amersfoort, Dronten en Lelystad.

BIG-registratie 79048588301