fbpx
Heb je een vraag? Bel nu met Monique op 085-4019820

Huidverbetering Amersfoort

De meest natuurlijke vorm van huidverjonging, dat is Profhilo. Het product werd in 2015 op de markt gebracht, en heeft sindsdien vele prijzen gewonnen. Het fijne van Profhilo is dat het géén filler is, maar een natuurlijke huidverbeteraar. Het gebruik van Profhilo stimuleert de huid om zelf aan de slag te gaan. Hierdoor wordt de huid weer steviger en gezonder. Profhilo wordt ingebracht door middel van kleine injecties, daardoor mogen alleen artsen Profhilo toedienen. Bij Cosmetic Clinics kun je terecht voor Profhilo huidverbetering in Amersfoort.

Wij zijn zo enthousiast over dit product, dat wij van mening zijn dat Profhilo deel zou moeten uitmaken van ieders huid verzorgingsritueel.

Wat is Profhilo?

Zoals gezegd zijn wij van Cosmetic Clinics Amersfoort enthousiast over Profhilo, maar wat is dit huidverjongings product? Profhilo is een naturlijke skinbooster die de hoogste concentratie puur hyaluronzuur bevat van alle injectables. Hyaluronzuur is een stof die van nature aanwezig is in ons lichaam. Echter neemt de productie van hyaluronzuur af, en dit is goed te zien aan onze huid. De huid wordt slapper, dit is vooral te zien op plekken die hier van nature al gevoeliger voor zijn, zoals een slappe hals, nek of gezicht.

Omdat Profhilo bijna geheel bestaat uit puur hyaluronzuur helpt dit om de huid van binnenuit te verbeteren en weer te laten stralen. Doordat hyaluronzuur een lichaamseigen stof is, is het resultaat natuurlijk. De hoge dosis hyaluronzuur maakt Profilo een uitermate geschikt product voor huidverbetering. Het zorgt ervoor dat de huid weer stevig, elastisch en gehydrateerd wordt.

Profhilo wordt vooral ingezet op plekken die van nature gevoeliger zijn voor verslapping. Denk hierbij aan de armen, hals, gezicht, nek en het decolleté. Deze gebieden zijn daarom zeer geschikt om te behandelen met Profhilo. Profilo kan bijvoorbeeld ingezet worden voor de kaaklijn of het voorhoofd om zo het gezicht te verjongen.

Voor mensen die liever geen fillers of botox willen gebruiken, maar wel hun huid willen verbeteren, is Profhilo extra geschikt omdat het hier gaat om een natuurlijke skinbooster.

Huidverbetering in Amersfoort

Omdat Profhilo ingebracht wordt door middel van injecties, mag het alleen toegediend worden door artsen. Bij Cosmetic Clinics, een cosmetische kliniek in Amersfoort, kun je gratis en vrijblijvend een intakegesprek inplannen om te kijken of huidverbetering in Amersfoort iets voor jou is.

Bij Cosmetic Clinics Amersfoort gaan we altijd voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat. Ons doel is niet om jou uit je leeftijdsgroep te halen, maar om je weer te laten stralen. Daarom zijn wij ook zo’n groot fan van Profhilo; deze natuurlijke skinbooster bevat immers bijna alleen maar lichaamseigen stoffen, waardoor het resultaat altijd natuurlijk oogt.

Benieuwd of een Profhilo behandeling in Amersfoort wat voor jou is? Plan dan hier een gratis en vrijblijvend intakegesprek of stap gezellig binnen in onze cosmetische kliniek in Amersfoort.

profhilo
Pijn / Verdoving

Niet tot nauwelijks

Merk

Profhilo

Tijd

15 Minuten

Werking

6 maanden

Resultaat van een Profhilo-behandeling

Helaas neem de onderhuidse vetlaag al na het 30e levensjaar af. Dit resulteert in een slappe huid en tevens neemt de hoeveelheid collageen af. Profhilo gaat dit tegen en stimuleert juist de onderhuidse vetlaag en de collageenvorming. Hierdoor zal je huis weer frisser ogen, zijn jonge uitstraling terugkrijgen, en dat zonder kunstmatige filters!
Doordat hyaluronzuur een lichaamseigen stof is, is het resultaat van een Profhilo behandeling al snel natuurlijk. Door de huidverbeterende eigenschappen van hyaluronzuur krijgt de huid weer zijn frisse en jonge uitstraling terug.

Een Profhilo behandeling in Amersfoort duurt slechts 15 minuten. Na de behandeling zijn de resultaten niet gelijk zichtbaar, maar de huid wordt wel meteen aan het werk gezet. Na een aantal weken zul je zien dat de huid gehydrateerd is en frisser en jonger oogt.

Slappe huid verstevigen

Op latere leeftijd wordt de huid slapper, dit is heel natuurlijk en vaak niet erg. Maar sommige zones van het lichaam zijn hier gevoeliger voor dan andere. Denk aan een slappe huid in de hals, het decolleté of het gezicht. Dergelijke zones kun je zonder operatie verstevigen met Profhilo.

Profhilo wordt ingespoten op de plek waar het het meest nodig is. Dit zorgt ervoor dat het heel gericht ingezet kan worden op de plekken waar de huid het meest verslapt is. Profhilo wordt vaak ingezet om de slappe huid in de hals, gezicht en decolleté te verstevigen, maar het kan eigenlijk over het hele lichaam gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan de slappe huid rondom de buik en nek. Profhilo Body is hier zeer geschikt voor. Lees hier meer over Profhilo Body.

Ook voor Profhilo Body in Amersfoort kun je bij ons terecht.

Liever persoonlijk advies?

Laat je vraag hier achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Cosmetic Clinics Amersfoort

Bij Cosmetic Clinics Amersfoort kennen we iedere klant, en daar hechten wij waarde aan! Wij geven altijd een eerlijk advies, dat uiteraard geheel vrijblijvend is. Er wordt altijd gestreefd naar de hoogste kwaliteit en dat voor een goede prijs. De artsen van Cosmetic Clinics zijn specialisten in ons vakgebied. Ons team zal alles uit de kast halen om jou weer te laten stralen!

Bij Cosmetic Clinics zijn we enthousiast over Profhilo, daarom ontvangen wij je graag voor een huidverbetering in Amersfoort met dit product.

Hoe lang blijven de resultaten van een Profhilo-behandeling zichtbaar?

Hoe lang de resultaten van een Profhilo-behandeling zichtbaar blijven, is afhankelijk van de huidkwaliteit. Afhankelijk van deze kwaliteit wordt gestart met 1, 2 of 3 Profhilo behandelingen, tussen deze behandelingen zit een rustperiode van ongeveer 4 weken.

Na deze eerste behandelingen, nu de huid weer de jonge, frisse glow heeft, is het voldoende om de behandeling eens in de 6 maanden te herhalen om de effecten te behouden. In sommige gevallen zal het nodig zijn om de huidverbeterende behandeling in Amersfoort vaker te herhalen.

Hoe ziet een Profhilo behandeling in Amersfoort eruit?

Voordat we starten met de behandeling, wordt er een gratis en vrijblijvend intakegesprek met je ingepland om te kijken of Profhilo iets voor jou is. Ook wordt in dit gesprek bepaald hoeveel behandelingen je nodig hebt.

Tijdens de huidverjongende behandeling in Amersfoort wordt Profhilo toegediend op de plek waar het het best zijn werk kan doen. Dit zijn vaak plekken als het gezicht, de hals, de armen of het decolleté. In het gezicht wordt het bijvoorbeeld aangebracht met 10 oppervlakkige prikjes waarna het hyaluronzuur zich gaat verspreiden rondom de prikplekken, om zo de huid van binnenuit te verbeteren.

Een Profhilo behandeling is een behandeling met een natuurlijk resultaat. Er zal niets veranderen aan de contouren van het gezicht. Voor de mensen die liever geen fillers willen gebruiken, is Profhilo in Amersfoort een aanrader!

Een goede huidverzorging en bescherming tegen de zon blijven noodzakelijk, ook na een Profhilo behandeling.

Is Profhilo in Amersfoort iets voor mij? Gratis vrijblijvend advies!

Ben je nieuwsgierig of een Profhilo behandeling in Amersfoort voor jou geschikt is? Maak een afspraak voor gratis en vrijblijvend intakegesprek in onze kliniek in Amersfoort. In dit intake gesprek zullen we samen met jou kijken of Profhilo iets voor jou en zullen we een hoeveelheid start behandelingen adviseren.

Profhilo kosten

Wil je starten met Profhilo? Dan adviseren wij om te beginnen met 2 behandelingen met een tussenpoos van 4 tot 6 weken. Hierna adviseren wij om twee keer per jaar de Profhilo behandeling te herhalen om de huidverbetering niet verloren te laten gaan.
Bij Cosmetic Clinics kun je kiezen voor losse behandelingen, maar ook voor een abonnement. Kies je voor een abonnement van Profhilo in Amersfoort? Dan profiteer je bij ons van een aantrekkelijke Profhilo aanbieding.

Profhilo voor en na

Afhankelijk van de kwaliteit van de huid, begint het eerste deel met 1, 2 of 3 Profhilo behandelingen. Tussen deze behandelingen zit een tussenpoos van ongeveer 4 weken.
Na deze eerste behandelingen heeft je huid weer die jonge, frisse glow, vanaf dan is het genoeg om eens in de 6 maanden een behandeling te laten doen om de effecten te behouden. Voor sommige mensen zal het nodig zijn om de behandeling eerder te herhalen.

Profhilo nek voorProfhilo nek na

Onze behandelaars

Ontmoet de specialisten van Cosmetic Clinics

De artsen van Cosmetic Clinics zijn specialisten in hun vakgebied. Marieke en Eefke hebben beide een achtergrond als huisarts, Nicolette als fertiliteitsarts. Door welke specialist je ook behandeld wordt bij Cosmetic Clinics, een ding is zeker: zij halen alles uit de kast om jou te laten stralen.

Voordat je je laat behandelen door een cosmetisch arts, wil je natuurlijk weten dat je in goede handen bent. Dat zit bij ons wel goed.

Profhilo®Body

Naast Profhilo, is er sinds 2021 nog een product van Profhilo op de markt; Profhilo® Body. Profhilo® Body is een verjoningsbehandeling die een grote hoeveelheid puur hyaluronzuur bevat. Dit product is speciaal ontwikkelt om huidverslapping van het lichaam tegen te gaan.
Profhilo® Body stimuleert de aanmaak van collageen, wat verstevigend werkt, en elastine, wat de rekbaarheid van de huid verbeterd. De huid wordt dus weer gezonder, veerkrachtiger en steviger.

“Een belangrijk voordeel is dat je met Profhilo® Body de huid kunt verjongen zonder volume te geven. De huid wordt daadwerkelijk hersteld, huidverslapping wordt aangepakt en dit met een 100% natuurlijke bewerking van hyaluronzuur”.

Wat is er nieuw aan Profhilo® Body?

In 2016 heeft Profhilo® de Aesthetics Awards gewonnen voor de meest innovatieve behandeling omdat het een geheel nieuwe bewerking van hyaluronzuur betreft met hele specifieke voordelen. Het hyaluronzuur is heel natuurlijk, daardoor is er minder kans op bijwerkingen en ogen de resultaten natuurlijk.

Sinds eind 2021 is Profhilo® Body op de markt. Dit product is speciaal ontwikkeld om de huidverslapping op het lichaam tegen te gaan. De samenstelling van Profhilo® Body is dan ook anders dan de Profhilo die reeds op de markt is. Een verpakking Profhilo® Body kit bestaat uit een 3 ml voorgevulde spuit, deze bevat 48 mg hoog en 48 mg laag moleculair gewicht hyaluronzuur.

Met deze uitbreiding van de Profhilo® lijn biedt IBSA effectieve behandelingen voor zowel het gelaat als het lichaam.

Pijn / Verdoving

Niet tot nauwelijks

Merk

Profhilo Body

Tijd

20 minuten 

Werking

3 tot 5 maanden

Welke indicaties kun je behandelen met Profhilo® Body?

Waar Profhilo zich vooral focust op het gelaat, is Profhilo® Body geschikt om huidverslapping van het lichaam tegen te gaan. Bij Cosmetic Clinics zetten we Profhilo Body in Amersfoort vooral in voor het verstevigen van de huid aan de binnenkant van de bovenarmen en de buik.

Net als Profhilo is het resultaat heel natuurlijk, de huid wordt steviger, veerkrachtiger en is beter gehydrateerd. Profhilo® Body is dus het perfecte huidverjonging product voor het lichaam.

Profhilo body kit

Hoe ziet een behandeling met Profhilo®Body in Amersfoort eruit?

Ook bij Profhilo® Body wordt er gebruik gemaakt van de BAP-techniek voor het toedienen van het product. Dit gebeurt met 10 anatomisch uitgekiende gebieden die zorgen voor een optimaal resultaat.

Doordat Profhilo® Body zich heel goed kan verspreiden, zijn er maar een beperkt aantal injecties nodig om een hele zone te behandelen. De Profhilo Body behandeling in Amersfoort is snel en doet weinig pijn. Ook zijn de kans op bijwerkingen beperkt doordat het materiaal dat gebruikt wordt natuurlijk is. Er wordt een kuur van 2 behandelingen met een interval van 30 dagen aangeraden. Indien nodig kunnen er vervolgbehandelingen worden afgesproken. De huidverbeterende behandelingen worden uitgevoerd in Amersfoort.

Wat kost een Profhilo®Body behandeling?

Profhilo body voor & na

Profhilo hand beforeProfhilo hand after

Onze behandelaars

Ontmoet de specialisten van Cosmetic Clinics

De artsen van Cosmetic Clinics zijn specialisten in hun vakgebied. Van plastisch chirurg en cosmetisch arts tot huidtherapeut en consulent: zij halen alles uit de kast om jou te laten stralen. Voordat je je laat behandelen door een cosmetisch arts, wil je natuurlijk weten dat je in goede handen bent. Dat zit bij ons wel goed. Hier lees je waarom.

Veelgestelde vragen

Profhilo is geen filler, maar verbetert de huid zelf. In plaats van het opvullen van de huid, wat gebeurt met fillers, wordt bij een Profhilo behandeling het huideigen proces gestimuleerd door hyaluronzuur. Bij een Profhilo behandeling wordt de huid dus zelf gestimuleerd om collageen en elatine aan te maken.

Een Profhilo-behandeling is in principe geschikt voor iedereen vanaf 30 jaar. Vanaf dan neemt het onderhuidse vet, collageen, elastine en hyaluronzuur af wat zorgt voor een verouderde huid. Daarom is 30 ook de leeftijd vanaf wanneer je een Profhilo-behandeling preventief kan inzetten.

Jazeker! Een filler geeft volume en botox vermindert de spierkracht waardoor rimpels verzachten of verdwijnen. Profhilo is voor de huid zélf. Juist de combinatie met botox of fillers zorgt voor een prachtig resultaat.

Dat is het mooie van Profhilo: bijna overal! Het meest wordt Profhilo in het gezicht en hals toegepast, maar denk ook aan decolleté, handen, armen, ellebogen en knieën. Voor het lichaam is nu speciaal Prohilo® Body ontwikkeld. Lees hier meer over Profhilo® Body.

Profhilo is een ultra zuivere hyaluronzuur en daardoor een heel veilig product. De kans op een reactie op Profhilo is uiterst klein vanwege deze zuiverheid.

De behandeling met meerdere oppervlakkige prikjes wordt door de meeste mensen als weinig pijnlijk ervaren. Er ontstaan wat bultjes, die we direct na de behandeling masseren. De bultjes verdwijnen snel, Profhilo wordt verspreid door de huid en gaat aan het werk!

Afhankelijk van de kwaliteit van je huid, adviseren we te starten met 1, 2 of 3 behandelingen, met een tussenpoos van ongeveer 4 weken. Daarna kun je het effect bijhouden door iedere 6 maanden een enkele behandeling opnieuw te laten doen. Voor sommige mensen zal het nodig zijn om de behandeling eerder te herhalen.

Er zijn 2 tot 3 behandelingen nodig met een tussenpoos van een maand, afhankelijk van de mate van huidverslapping. Omdat de huid door deze behandeling zelf aan het werk gezet wordt, zie je niet meteen resultaat. Wel ziet de huid er al snel beter gehydrateerd uit.

Vanaf 6-10 weken na de eerste behandeling is het positieve effect steeds duidelijker, dit komt omdat de aanmaak van collageen en elastine tijd nodig heeft.

Dit is afhankelijk van de conditie van de huid. Geadviseerd wordt om 1 of 2 keer per jaar een losse onderhoudsbehandeling te ondergaan om zo het resultaat te behouden. Het verouderingsproces gaat gewoon door.

Profhilo is een natuurlijke skinbooster die de huid verjongd en verstevigd. Het wordt ingezet om huidverslapping tegen te gaan.

Naarmate we ouder worden neemt de hoeveelheid hyaluronzuur in ons lichaam af, waardoor de huid verouderd. Profhilo is de injectable met de hoogste concentratie hyaluronzuur en is daarom uitermate geschikt om de huid van binnenuit te verbeteren.

Hyaluronzuur is een stof die van nature in de huid voorkomt. Wanneer deze stof geïnjecteerd is, wordt deze uitermate goed door de huid verdragen. De mogelijke neveneffecten van een behandeling met Profhilo® Body zijn milde zwelling, roodheid en soms een blauw plekje. Deze wordt eerder veroorzaakt door de injecties dan door het product zelf en zal snel verdwijnen. Wanneer je twijfels hebt over een bijwerking neem dan altijd meteen contact op met je behandelend arts.

De Profhilo® Body Kit bestaat uit:
- 2 voorgevulde Profhilo® Body spuiten van elk 3 ml ultrapuur hyaluronzuur (48 mg hoog & 48 mg laag moleculair gewicht)
- 1 flacon Profhilo® Figura Body Cream voor thuisonderhoud. Deze bewezen effectieve crème trekt snel in en heeft een zijdezachte, rijke textuur
- 4 Profhilo® Figura Body Patches die in de kliniek gebruikt kunnen worden om de huid na de behandeling direct te kalmeren en te hydrateren

De Profhilo® Body Kit is speciaal samengesteld om de huid zowel in de kliniek als thuis in optimale conditie te brengen.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* verplicht veld
                                                             

Monique Kuiper

Monique voltooide 15 jaar geleden haar opleiding tot schoonheidsspecialiste en heeft ruim 13 jaar haar eigen schoonheidssalon in Putten gehad.

Werkte daarvoor als secretaresse, zowel medisch als in het bedrijfsleven. Dienstverlening zit in de genen van deze geboren en getogen Rotterdamse!

Kwam in contact met Cosmetic Clinics toen ze na lang nadenken, veel aarzelingen en ruime research had besloten in de salon haar klanten behandelingen met injectables te willen aanbieden. De samenwerking met Cosmetic Clinics beviel haar zo goed, dat ze na korte tijd ook binnen de kliniek haar steentje ging bijdragen aan de groei van dit jonge bedrijf. Nu is Monique “kliniek manager” van Cosmetic Clinics, en als zodanig geeft ze richting, ondersteunt ze de artsen en is ze de verbindende schakel tussen behandellocaties en kliniek.

Melinda Aupers

Melinda volgde een meerjaren opleiding tot managementassistent en maakte zich daarnaast een aantal voor haar vak relevante, nuttige en efficiënte digitale vaardigheden eigen.

Werkte jarenlang als productieassistent bij een filmproductiemaatschappij alvorens de stap te maken naar office manager. Werkt sinds 2014 op eigen kracht omdat die mate van zelfstandigheid en flexibiliteit goed bij haar past en potentiële opdrachtgevers aanspreekt. Kwam via een van haar klanten in contact met Cosmetic Clinics, waar ze haar administratieve en organisatorische ei goed kwijt kan. 

Voelt zich, als people person, aangesproken door het thema dat Cosmetic Clinics drijft: mensen helpen zich beter in hun vel te voelen. Vindt het daarnaast heel prettig om deel uit te maken van een betrokken team en van de dynamische werkomgeving die een cosmetische kliniek met zich meebrengt.

Nicolette Vermeulen

‘Een enthousiaste en tevreden klant maakt mij blij’.

Nicolette behaalde haar artsdiploma aan de Universiteit Utrecht in 1993. Ze is een enthousiaste arts met vele jaren ervaring in de gezondheidszorg.

Zij werkt al bijna 20 jaar als fertiliteitsarts, en communicatie met de patiënt in combinatie met praktische vaardigheden is wat voor haar het artsenvak elke dag weer verrassend en mooi maakt.

Cosmetische geneeskunde heeft al lange tijd haar belangstelling en daarom besloot zij de stap te maken. 
Nicolette is cosmetisch arts KNMG. 

Zij heeft sindsdien veel trainingen gevolgd op het gebied van injectables en heeft ook enige tijd in haar eigen praktijk gewerkt. Wat ze daar echter miste was het contact en de kennisuitwisseling met collega’s. 

Bij het team van Cosmetic Clinics voelde ze zich direct prettig en ze is enthousiast over de werkwijze van deze kliniek met aandacht voor de klant en het streven naar een natuurlijk frisse uitstraling.

Geen productiewerk maar cliënten in de spiegel laten kijken en laten vertellen wat ze daar graag willen zien.

Voor Cosmetic Clinics doet Nicolette botox, fillers, Profhilo en kleine chirurgie.

Nicolette werkt op de locaties Amersfoort, Emmeloord,  Hoofddorp en Lelystad. 

BIG-registratie 09041521401

Marieke van Hemert

Marieke van Hemert behaalde haar artsdiploma aan de Universiteit van Leiden in 2008. Daarnaast is zij sinds 2011 huisarts. Tijdens haar studie en haar werk heeft ze zich altijd geïnteresseerd voor de kleine chirurgische verrichtingen. Zo heeft ze tijdens haar studie ervaring opgedaan binnen de plastische chirurgie. In haar huidige praktijk is de Marieke de vraagbaak op dit gebied.

Voor Cosmetic Clinics doet Marieke de ooglidcorrecties, kinliposucties en andere chirurgische verrichtingen naast botox, fillers en Profhilo.

Marieke werkt op de locaties Amersfoort, Deventer, Dronten en Huissen. 

BIG-registratie 69909802601

Eefke Carey

Eefke behaalde haar artsdiploma aan de Universiteit van Rotterdam (Erasmus) in 1999. Na een aantal praktijkjaren in Spijkenisse en Hoogvliet werkt zij sinds 2003 als huisarts in Lelystad.

Al voor haar specialisatie tot huisarts deed zij veel ervaring op in huidproblematiek/kleine chirurgie en bouwde dit verder uit in de cosmetische geneeskunde, o.a. door het volgen van verschillende trainingen in het werken met fillers, botox, peelings en overige huidverbeteringen.

Het luisteren naar de wensen van cliënten en het streven naar een fraai natuurlijk resultaat, waarbij met een minimum aan ingrepen de natuurlijke schoonheid maximaal wordt benadrukt, staat centraal in haar werkwijze.

Haar verbondenheid aan Cosmetic Clinics geeft Eefke de gelegenheid haar twee passies (huisarts en cosmetisch arts) te combineren, en een bijdrage te leveren aan het toegankelijk maken van het volledige scala aan behandelingen voor het gehele lichaam voor een zo breed mogelijk publiek.

Voor Cosmetic Clinics doet Eefke botox, fillers, skinboosters, Profhilo en kleine chirurgie.

Daarnaast is Eefke ook verantwoordelijk voor de opleidingen van de artsen binnen de kliniek.

Eefke werkt op de locaties Amersfoort, Dronten en Lelystad.

BIG-registratie 79048588301