fbpx

HIFU

HIFU

Hiermee helpen we je!

Alles wat je moet weten over HIFU

HIFU, of High-Intensity Focused Ultrasound, is een steeds populairdere cosmetische behandelmethode die gebruikt wordt om de huid te verbeteren en verouderingsverschijnselen te verminderen. HIFU is een techniek die gebruik maakt van gericht geluidsgolven om specifieke lagen van de huid te bereiken en zo de productie van collageen te stimuleren. In tegenstelling tot botox of fillers komt er geen injectie bij kijken.

Door de hoge energie die door de golven wordt overgebracht, kun je op een veilige manier je huid verbeteren. Bovendien zijn er geen ingrijpende ingrepen nodig. HIFU is geschikt voor mannen, vrouwen en iedere huidskleur. Verzorging van de huid is erg belangrijk na de behandeling. Je krijgt van ons een masker voor thuisgebruik (is inclusief) en advies voor overige huidverzorgingsproducten.

Met HIFU kun je een verstevigende en verjongende uitwerking op de huid bereiken, waardoor rimpels en fijne lijntjes verminderen en de huid strakker en egaler wordt. Ook kun je de huidtextuur verbeteren en onregelmatigheden gladstrijken, waardoor je een gezonde en stralende huid krijgt.

Bij Cosmetic Clinics in Amersfoort beschikken we over de modernste HIFU-technologieën, waardoor we optimale resultaten kunnen nastreven. Kies voor een gezonde en stralende huid met HIFU!

Zie het effect van HIFU

De voordelen van HIFU

HIFU biedt niet alleen vele voordelen, maar is ook een uitstekende oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een niet-invasieve manier (geen injectie) om hun huid te verbeteren. De behandeling is doorgaans namelijk zeer efficiënt en effectief,.  Dit betekent dat je na de behandeling meteen weer aan de slag kunt zonder enige belemmering. Bovendien zijn de resultaten van de behandeling natuurlijk en blijven ze lange tijd zichtbaar, zonder dat er sprake is van een onnatuurlijke uitstraling.

 

Met HIFU is het bovendien mogelijk om specifieke gebieden te verbeteren, zoals de hals, kaaklijn en rimpels. Hierdoor kun je gericht te werk gaan en het beste resultaat bereiken, zonder dat je het gehele gezicht hoeft te behandelen. Dit bespaart tijd en zorgt ervoor dat de behandeling nog sneller en efficiënter verloopt.

 

Bij Cosmetic Clinics staan wij altijd klaar om je meer te vertellen over de voordelen van HIFU en hoe je het beste resultaat kunt bereiken. Onze specialisten staan altijd klaar om je te helpen met al je vragen. Of je nu op zoek bent naar meer informatie over HIFU of snel een afspraak wilt maken, bij Cosmetic Clinics ben je aan het juiste adres.

Hoe werkt HIFU ?

Tijdens een HIFU behandeling worden hoge energie golven gericht op specifieke lagen van de huid, waardoor de productie van collageen gestimuleerd wordt. Hierdoor krijgt de huid een natuurlijke lift en verbetert de huidtextuur.
 
Bij Cosmetic Clinics werken wij met moderne HIFU technologieën om te zorgen voor een snelle, niet-invasieve en effectieve behandeling. Onze medewerkers staan altijd klaar om je meer te vertellen over de HIFU behandeling en de mogelijke resultaten.

De toepassingen van HIFU

HIFU kan worden gebruikt voor verschillende huidverbeteringen, waaronder het verminderen van rimpels, het verbeteren van de huidtextuur en het geven van een natuurlijke lift. HIFU is ook geschikt voor het verbeteren van de hals, het versterken van de kaaklijn en het verminderen van dubbele kin.

Bij Cosmetic Clinics in Amersfoort, met locaties door heel het land heen, bieden wij HIFU behandelingen aan voor een jongere en stralende huid. Onze medewerkers kunnen je helpen adviseren  of HIFU de juiste behandeling voor jou is.

De behandelgebieden

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Onze experts bij Cosmetic Clinics staan altijd klaar om alle vragen over Cosmetische ingrepen en onze behandelopties vrijblijvend te beantwoorden. Wij geloven in transparantie en eerlijkheid en willen er zeker van zijn dat onze patiënten volledig geïnformeerd zijn voordat zij een beslissing nemen over een behandeling. Onze artsen nemen altijd de tijd om jouw vragen te beantwoorden en samen met jou te werken aan een behandelplan dat aansluit bij jouw specifieke behoeften en verwachtingen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt. Wij staan altijd klaar om je te helpen.

Contact formulier

We reageren zo snel mogelijk per mail, maar als u het liefst direct contact wilt hebben, kunt u ons altijd bellen of langskomen op één van onze locaties

Wat zijn de kosten van de behandelingen?

Een HIFU behandeling is een investering in je uiterlijk en je zelfvertrouwen. De kosten van een behandeling zijn afhankelijk van het gebied dat behandeld wordt en de hoeveelheid sessies die nodig zijn. Bij Cosmetic Clinics in Amersfoort kun je terecht voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek om te bespreken wat voor jou de beste optie is. Neem contact op met ons via het contactformulier om je afspraak te plannen.

Hoe boek ik een van deze behandelingen?

Boeken bij Cosmetic Clinics is eenvoudig en snel. Ga naar onze boekingstool op onze website, selecteer uw locatie en de gewenste behandeling en u kunt binnen enkele minuten een afspraak boeken.
 
Onze boekingstool is 24/7 beschikbaar en we staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van uw afspraak. Onze medewerkers zijn altijd vriendelijk en behulpzaam en we garanderen een snelle en efficiënte service.
 

Ontmoet de experts achter Cosmetic Clinics

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren cosmetische praktijk, dan is Cosmetic Clinics de juiste keuze voor jou. Onze experts staan bekend om hun uitmuntende kwaliteit en toewijding aan patiëntentevredenheid.

Onze artsen beschikken over jarenlange ervaring in de cosmetische ingerepen en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en methoden. Dankzij hun expertise kunnen zij je voorzien van de beste behandelingen en resultaten.

Bij Cosmetic Clinics geloven we in een individuele aanpak voor elke patiënt. Onze artsen nemen de tijd om jouw specifieke behoeften en verwachtingen te begrijpen en werken samen met jou om een behandelplan op maat te ontwikkelen.

Veelgestelde vragen over Cosmetic Clinics

Het doel van Cosmetic Clinics is het verbeteren van het uiterlijk en zelfvertrouwen van onze patiënten door middel van cosmetische behandelingen, terwijl het natuurlijke uiterlijk behouden wordt.

Ja, Cosmetic Clinics beschikt over een team van ervaren en deskundige artsen en verpleegkundigen.

De duur van een behandeling varieert afhankelijk van de specifieke behandeling en de wensen van de patiënt. Het personeel van Cosmetic Clinics kan u meer informatie geven over de verwachte duur van uw behandeling.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* verplicht veld
                                                             

Monique Kuiper

Monique voltooide in 2007 haar opleiding tot schoonheidsspecialiste en heeft ruim 13 jaar haar eigen schoonheidssalon in Putten gehad.

Werkte daarvoor als secretaresse, zowel medisch als in het bedrijfsleven. Dienstverlening zit in de genen van deze geboren en getogen Rotterdamse!

Kwam in contact met Cosmetic Clinics toen ze na lang nadenken, veel aarzelingen en ruime research had besloten in de salon haar klanten behandelingen met injectables te willen aanbieden.

De samenwerking met Cosmetic Clinics beviel haar zo goed, dat ze na korte tijd ook binnen de kliniek haar steentje ging bijdragen aan de groei van dit jonge bedrijf. Nu is Monique “kliniekmanager” van Cosmetic Clinics, en als zodanig geeft ze richting, ondersteunt ze de artsen en is ze de verbindende schakel tussen behandellocaties en kliniek.

Melinda Aupers

Melinda volgde een meerjaren opleiding tot managementassistent en maakte zich daarnaast een aantal voor haar vak relevante, nuttige en efficiënte digitale vaardigheden eigen.

Werkte jarenlang als productieassistent bij een filmproductiemaatschappij alvorens de stap te maken naar office manager. Werkt sinds 2014 op eigen kracht omdat die mate van zelfstandigheid en flexibiliteit goed bij haar past en potentiële opdrachtgevers aanspreekt. Kwam via een van haar klanten in contact met Cosmetic Clinics, waar ze haar administratieve en organisatorische ei goed kwijt kan. 

Voelt zich, als people person, aangesproken door het thema dat Cosmetic Clinics drijft: mensen helpen zich beter in hun vel te voelen. Vindt het daarnaast heel prettig om deel uit te maken van een betrokken team en van de dynamische werkomgeving die een cosmetische kliniek met zich meebrengt.

Nicolette Vermeulen

Nicolette Vermeulen vindt de relatie met haar klanten ontzettend belangrijk. Ze krijgt energie van “langdurige relaties opbouwen met klanten”. Nicolette behaalde haar artsdiploma aan de Universiteit Utrecht in 1993 en heeft talloze studies en trainingen gedaan op het gebied van de cosmetische geneeskunde. Tot voor kort werkte zij ook 21 jaar als fertiliteitsarts, ook een vak waarbij naast vaardigheden goede communicatie essentieel is.

Nicolette is cosmetisch arts KNMG. Dit keurmerk staat voor een gekwalificeerd en gecontroleerd professional in het vakgebied cosmetische geneeskunde. Zij voldoet hiermee aan de eisen die door de beroepsvereniging NVCG aan gecertificeerde cosmetisch artsen zijn gesteld. Ze heeft veel kennis over verouderingsprocessen en de effecten ervan op het gezicht. Ook weet ze veel over de anatomie van de diepere structuren onder de huid. Deze diepe theoretische kennis zorgt ervoor dat ze jou een gedegen advies kan geven.


Kenmerkend voor Nicolette is dat ze geïnteresseerd is in de vraag achter de vraag. Wat beweegt jou? Wat wil je bereiken? Ze hoort graag wat voor jou belangrijk is:

Samen met de klant puzzelen wat past binnen de wensen en mogelijkheden; dat vind ik fantastisch!”.

Nicolette kan je adviseren welke behandeling je het mooiste resultaat geeft, met name op het gebied van injectables. Ze kan je op strategische plekken een mooie en natuurlijke lift geven. Met subtiele behandelingen kan je er bijvoorbeeld frisser of minder vermoeid uit komen te zien. Ook fillers in je lippen kunnen je nét dat beetje extra volume en uitstraling geven. Of misschien merk je dat je huid door veroudering wat stevigheid en elasticiteit is verloren? Ook dan helpt Nicolette je graag om je weer te laten stralen!

Voor Cosmetic Clinics doet Nicolette botox, fillers, overige injectables (Profhilo, XL Hair, skinboosters) en kleine plekjes verwijderen.

Nicolette werkt op de locaties Amersfoort, Emmeloord,  Hoofddorp.

BIG-registratie 09041521401

Marieke van Hemert

Marieke van Hemert werkt sinds 2018 bij Cosmetic Clinics en had altijd al een grote voorliefde voor plastische chirurgie en dan vooral voor de ‘kleine fijne dingen’. “Ik vind het belangrijk om naar het hele gelaat te kijken en dan te adviseren hoe een frisser uiterlijk ontstaat wat er ook natuurlijk uitziet. Dit advies verschilt per persoon. “

Naast chirurgische ingrepen is Marieke ook erg goed in het verkrijgen van een natuurlijke verjonging van het gezicht door fillers te combineren met botox en huidverbeteraars.

Marieke behaalde in 2008 haar artsdiploma aan de Universiteit van Leiden en startte in 2011 als huisarts. Al tijdens haar studie deed ze ervaring op binnen de plastische chirurgie en leerde ze onder andere om ooglidcorrecties uit te voeren. Dit vindt ze het mooiste wat er is. Zoals ze zelf zegt: “Kleine veranderingen aanbrengen waar mensen heel blij van worden. Dat vind ik ontzettend leuk om te doen!”. Vooral de positieve reacties die ik van klanten terugkrijg zijn hartverwarmend: Mensen geven aan dat ze toegankelijker zijn geworden en nu op een andere manier contact maken. Ze zien er frisser en vrolijker uit en zijn meer benaderbaar. Dat maakt mijn werk zo leuk en dankbaar: “Ik maak mensen gelukkiger. Dat is toch fantastisch!

Marieke is bij Cosmetic Clinics dé specialist in ooglidcorrecties en heeft al honderden klanten geholpen. Daarnaast doet ze botox, fillers, skin enhancers (o.a. Profhilo en euvenus), kinliposucties en andere kleine chirurgische ingrepen.

Voor ooglidcorrecties gebruikt Marieke de Milaan-methode. Hierbij wordt ook de overtollige huid aan de zijkant van het oog verwijderd. Marieke volgt hierbij de lijntjes naar boven. Dit geeft een vrolijker en mooier resultaat dan de standaardmethode. Het lift de ogen als het ware. Klanten kiezen speciaal voor Marieke vanwege deze methodiek van de ooglidcorrectie.Marieke werkt op de locaties Amersfoort, Deventer en Huissen.

BIG-registratie 69909802601

Eefke Carey

Eefke Carey behaalde haar artsdiploma aan de Universiteit van Rotterdam (Erasmus) in 1998. Ze heeft veel ervaring opgedaan in (klein-) chirurgische ingrepen in de jaren dat ze bij chirurgie/traumatologie in diverse ziekenhuizen werkte.

Door haar interesse in de dermatologie en cosmetische geneeskunde volgde zij opleidingen op het gebied van injectables, peelings en huidverbetering. In 2003 startte ze naast haar werk als huisarts ook behandelingen binnen de cosmetische sector. Hierdoor heeft ze een stevig fundament vanuit een medisch cosmetisch oogpunt en kan ze klanten op tal van gebieden goed adviseren door actief mee te denken over de beste methode voor het gewenste resultaat (ook voor bijvoorbeeld migraine, spasmes en littekens). Toen Cosmetic Clinics in 2014 de deuren opende was een fijne samenwerking al snel een feit.

Eefke beoordeelt het gezicht als geheel waarbij zij streeft naar een fris en natuurlijk gebalanceerd eindresultaat. “Deze werkwijze is belangrijk om de unieke en specifieke punten van iemand mooi uit te laten komen. Zo behoud je je eigen uitstraling en persoonlijkheid, maar zie je er weer frisser en jonger uit. Regelmatig adviseer ik om meerdere zones een béétje aan te pakken, in plaats van één plek te accentueren. Dat geeft dan net even dat wow-effect”.

Ze luistert naar de wensen van cliënten om samen een behandelplan te maken voor een zo mooi mogelijk resultaat. “Het vertrouwen dat klanten me geven en de verbaasde blik met de glimlach als ze het resultaat zien is voor mij elke keer weer de kers op de taart”.

Voor Cosmetic Clinics doet Eefke botox, fillers, skinboosters, Profhilo en kleine chirurgie.

Eefke werkt op de locaties Amersfoort, Dronten en Lelystad.

BIG-registratie 79048588301