Informatie en 3D-foto

Het kan zijn dat je bij ons komt omdat je wat verbeterd zou willen zien aan je uiterlijk. Maar het kan ook zijn dat je onze hulp inroept bij het oplossen van een probleem. Wij kunnen namelijk ook helpen als je last hebt van migraine, tandenknarsen of overmatig transpireren. Of – minder problematisch, maar wel heel vervelend – van dunner wordend haar. Ook het wegwerken van moedervlekken, ouderdomsvlekken, wratten, verschillende soorten naevi en oppervlakkige spatadertjes kan bij ons.

We praten uitvoerig met je over wat je het liefst verbeterd zou zien aan je uiterlijk. En over hoe we de natuur daarin een handje kunnen helpen. We bespreken de mogelijke behandelmethodes en leggen uit wat botox, fillersskinboosters, peelings en Aqualyx precies zijn. Inclusief de mogelijke effecten en eventuele risico’s. Daarna maken we desgewenst* een 3D-foto van je gezicht, en kijken samen met jou op de monitor naar de aandachtsgebieden. Je kunt dan zien hoe bepaalde lijntjes of rimpels opgevuld of juist ontspannen kunnen worden, en het effect daarvan bekijken.
Deze foto’s slaan we op om later nog eens terug te kunnen kijken naar hoe het er uitzag vóór de behandeling.

*Het maken van een 3D-foto is een intensieve en tijdrovende activiteit. We doen het dan ook niet standaard, maar uitsluitend op speciaal verzoek. Geef bij het maken van je afspraak aan als je een 3D-fotosessie wilt, dan kunnen we daar voldoende tijd voor inplannen. Overigens vragen we daar een kleine bijdrage in de kosten voor, die je natuurlijk terugkrijgt als je besluit je ook bij ons te laten behandelen.

Vectra H1 animatie 3D gezichtsscan
informatieconsult