vacature cosmetisch arts

Onder het motto “Natuurlijk een rimpeltje minder” helpen we mensen om zo plezierig mogelijk een dagje ouder te worden. Wij willen met onze persoonlijke benadering de meest ongewenste kenmerken van het ouder worden verzachten en jouw leven veraangenamen.

In onze kliniek in Almere kun je dan ook terecht voor op maat gemaakte schoonheidscorrecties op basis van injectables (botox, fillers, skinboosters, Aqualyx en XL-hair), kleine chirurgie en peelings. Denk bijvoorbeeld aan fronsrimpels, wallen en donkere kringen onder de ogen, kraaienpootjes, hyperpigmentatie, dunner wordend haar, wratjes, moedervlekken, naevie en andere ongewenste zichtbare effecten van het ouder worden.
Wij garanderen daarbij een natuurlijk ogend resultaat.

Healthy aging: een holistisch steuntje in de rug tegen de effecten van het ouder worden!

Onze missie en visie

De initiatiefnemers achter Cosmetic Clinics wilden niet alleen maar “fillers verkopen”. Wij willen mensen daadwerkelijk helpen om goed in hun vel te zitten door er beter en jonger  uit te zien. Onze missie is om je algehele uitstraling en het gevoel over jezelf te helpen verbeteren met behulp van zowel uiterlijke correcties als persoonlijke adviezen. Daarbij staan niet alleen jouw wensen, maar vooral de gezondheid van jou en jouw huid centraal.

Wij gaan er prat op om transparant en eerlijk te zijn in onze communicatie en adviezen. Cosmetische ingrepen moeten en hoeven geen opgestrakte, onnatuurlijke versie van jouzelf (te) creëren. Wij zijn er dan ook niet op uit om je volledig uit je leeftijdsgroep te halen. Wat we wel willen, is dat je er een paar jaar jonger uit gaat zien, frisser, uitgeruster en stralender. Zodat zowel je spiegelbeeld als de mensen om je heen kunnen zeggen “Goh, wat zie jij er ontzettend goed uit!”.