fbpx

Botox

Botox

Hiermee helpen we je!

Alles wat je moet weten over Botox

Botox is een populaire cosmetische behandeling die gebruikt wordt om rimpels en lijnen te verminderen. De behandeling maakt gebruik van een zeer dunne naald om kleine hoeveelheden botuline toxine, bekend onder de merknaam Botox, in specifieke spieren van het gezicht te injecteren. Deze injecties verminderen de sterke werking vande spieren en verminderen zo de zichtbaarheid van rimpels en lijnen.

Botox is een snelle, minimale invasieve procedure die meestal binnen enkele minuten kan worden voltooid. Bovendien zijn er weinig bijwerkingen en is de downtime minimaal. Botox is een effectieve oplossing voor het verminderen van rimpels en lijnen in het voorhoofd, tussen de wenkbrauwen, rond de ogen en de mond. Bij Cosmetic Clinics in Amersfoort hebben onze ervaren artsen jarenlange ervaring met het uitvoeren van succesvolle behandelingen met botox.

Zie het effect van Botox

De voordelen van Botox

Botox is een kortdurende en meestal pijnloze behandeling die snel resultaat geeft. Het vermindert de zichtbaarheid van rimpels en lijnen, en geeft het gezicht meer volume en symmetrie. Daarnaast is botox ook een populaire behandeling voor het verminderen van spierspanning, zoals in de nek. Botox is niet alleen effectief, maar ook duurzaam en de resultaten blijven enkele maanden tot een half jaar zichtbaar.

Hoe werkt Botox ?

Botuline toxine (beter bekend onder de merknaam Botox®) is een stof op basis van natuurlijk eiwit die spierkracht tijdelijk vermindert (door blokkering van de zenuwimpuls die voor het samentrekken van de spier zorgt). De huid rondom de spier komt tot rust waardoor rimpels worden verzacht of zelfs helemaal verdwijnen. Daarom is botox voor sommige rimpels effectiever dan fillers

 

Bij Cosmetic Clinics in Amersfoort kun je terecht voor professionele behandelingen met botox. Onze ervaren artsen werken met de beste producten en zorgen voor een natuurlijk resultaat.

 

De behandeling met botox is snel en pijnloos, en het resultaat is snel zichtbaar. Een botox behandeling heeft een effect van gemiddeld 3-6 maanden. Daarna kan de behandeling weer worden herhaald.

De toepassingen van Botox

Botox wordt veel gebruikt om rimpels en lijnen te verminderen in het gezicht, zoals rond de ogen, het voorhoofd en de mond. Bij Cosmetic Clinics in Amersfoort kun je terecht voor professionele behandelingen met botox. Onze ervaren artsen bepalen samen met jou welke behandeling het beste bij je past.

Botox kan ook worden gebruikt voor andere doeleinden, zoals het verminderen van spierspanning in de nek of het verbeteren van de symmetrie van het gezicht. Bespreek altijd je wensen en doelen met onze artsen om te bepalen of botox de juiste behandeling voor jou is.

Botox werkt door het blokkeren van zenuwsignalen naar de behandelde spieren, waardoor deze ontspannen en de huid gladder en strakker wordt. De behandeling is snel en meestal pijnloos en de resultaten zijn zichtbaar na enkele dagen tot twee weken.

Naast het verminderen van rimpels en lijnen, wordt botox ook veelvuldig gebruikt voor het behandelen van hyperhidrosis (overmatig zweten), migraine en hoofdpijn. Ook kan botox worden ingezet om de vervelende neveneffecten van tandenknarsen en -bijten (bruxisme) te verminderen.

Het is belangrijk om te realiseren dat botox een tijdelijke behandeling is en de resultaten ongeveer 3 tot 6 maanden aanhouden, waarna een opfrisbehandeling noodzakelijk is om het gewenste resultaat te behouden. Bij Cosmetic Clinics in Amersfoort zullen onze artsen je uitgebreid informeren over de mogelijkheden en verwachte resultaten van botox en samen met jou beslissen of deze behandeling de juiste keuze is voor jou.

Welke behandelingen voeren we uit met Botox

Naast cosmetische correcties, kan Cosmetic Clinics botox ook inzetten als je last hebt van tandenknarsen, overmatig transpireren of migraine. Botox is dus niet alleen geschikt voor cosmetische doeleinden, maar biedt ook uitkomst bij tal van andere ongemakken.

In onze cosmetische kliniek wordt gewerkt met Bocouture. Hier hebben we voor gekozen omdat dit merk het meest zuiver is van botox. Het maakt namelijk geen gebruik van gecompliceerde eiwitten en laat alleen de meest werkzame eiwitten zitten. Hierdoor geeft Bocouture het minste kans op onzuiverheden.

Voorhoofdrimpel Behandeling

Elimineer je voorhoofdrimpels en verjong je uitstraling met onze beproefde en bewezen behandelingen
Botox

Hangende Mondhoeken

Herstel de volheid van je gezicht door het verminderen van hangende mondhoeken.
Botox

Fronsrimpel Behandeling

Verzacht fronsrimpels en verkrijg een ontspannen uitstraling met onze gerichte fronsrimpel behandelingen.
Botox

Gummy Smile Behandeling

Versterk je glimlach en verkrijg een evenwichtiger uitstraling door een gummy smile.
Botox

Overmatige Transpiratie

Sta zelfverzekerder en comfortabeler in het leven door overmatige transpiratie te verminderen
Botox

Tandenknarsen behandeling

Stop met knarsen en bescherm je tanden met onze effectieve tandenknarsen behandeling.
Botox

Bunnylines Behandeling

Bevries de tijd en verfijn uw neusomgeving met onze deze behandeling, uitgevoerd door ervaren professionals
Botox

Putjeskin behandeling

Wil je geen putjeskin meer zien in de spiegel, boek dan een behandeling.
Botox

Slappe Hals en Decoletté

Dankzij de behandeling van de experts van Cosmetic Clinics kan de huid weer jonger en strakker tonen.
Botox

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Onze experts bij Cosmetic Clinics staan altijd klaar om alle vragen over Cosmetische ingrepen en onze behandelopties vrijblijvend te beantwoorden. Wij geloven in transparantie en eerlijkheid en willen er zeker van zijn dat onze patiënten volledig geïnformeerd zijn voordat zij een beslissing nemen over een behandeling. Onze artsen nemen altijd de tijd om jouw vragen te beantwoorden en samen met jou te werken aan een behandelplan dat aansluit bij jouw specifieke behoeften en verwachtingen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt. Wij staan altijd klaar om je te helpen.

Contact formulier

We reageren zo snel mogelijk per mail, maar als u het liefst direct contact wilt hebben, kunt u ons altijd bellen of langskomen op één van onze locaties

Wat zijn de kosten van de behandelingen?

De kosten van een behandeling met botox hangen af van het gebied dat behandeld moet worden en het aantal injecties dat nodig is. Bij Cosmetic Clinics in Amersfoort bieden we scherpe prijzen voor professionele behandelingen met botox. Onze ervaren artsen bespreken graag de prijzen en de verwachte resultaten met je tijdens een persoonlijk consult.

Hoe boek ik een van deze behandelingen?

Boeken bij Cosmetic Clinics is eenvoudig en snel. Ga naar onze boekingstool op onze website, selecteer uw locatie en de gewenste behandeling en u kunt binnen enkele minuten een afspraak boeken.
 
Onze boekingstool is 24/7 beschikbaar en we staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van uw afspraak. Onze medewerkers zijn altijd vriendelijk en behulpzaam en we garanderen een snelle en efficiënte service.
 

Ontmoet de experts achter Cosmetic Clinics

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren cosmetische praktijk, dan is Cosmetic Clinics de juiste keuze voor jou. Onze experts staan bekend om hun uitmuntende kwaliteit en toewijding aan patiëntentevredenheid.

Onze artsen beschikken over jarenlange ervaring in de cosmetische ingerepen en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en methoden. Dankzij hun expertise kunnen zij je voorzien van de beste behandelingen en resultaten.

Bij Cosmetic Clinics geloven we in een individuele aanpak voor elke patiënt. Onze artsen nemen de tijd om jouw specifieke behoeften en verwachtingen te begrijpen en werken samen met jou om een behandelplan op maat te ontwikkelen.

Veelgestelde vragen over Cosmetic Clinics

Het doel van Cosmetic Clinics is het verbeteren van het uiterlijk en zelfvertrouwen van onze patiënten door middel van cosmetische behandelingen, terwijl het natuurlijke uiterlijk behouden wordt.

Ja, Cosmetic Clinics beschikt over een team van ervaren en deskundige artsen en verpleegkundigen.

De duur van een behandeling varieert afhankelijk van de specifieke behandeling en de wensen van de patiënt. Het personeel van Cosmetic Clinics kan u meer informatie geven over de verwachte duur van uw behandeling.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* verplicht veld
                                                             

Monique Kuiper

Monique voltooide in 2007 haar opleiding tot schoonheidsspecialiste en heeft ruim 13 jaar haar eigen schoonheidssalon in Putten gehad.

Werkte daarvoor als secretaresse, zowel medisch als in het bedrijfsleven. Dienstverlening zit in de genen van deze geboren en getogen Rotterdamse!

Kwam in contact met Cosmetic Clinics toen ze na lang nadenken, veel aarzelingen en ruime research had besloten in de salon haar klanten behandelingen met injectables te willen aanbieden.

De samenwerking met Cosmetic Clinics beviel haar zo goed, dat ze na korte tijd ook binnen de kliniek haar steentje ging bijdragen aan de groei van dit jonge bedrijf. Nu is Monique “kliniekmanager” van Cosmetic Clinics, en als zodanig geeft ze richting, ondersteunt ze de artsen en is ze de verbindende schakel tussen behandellocaties en kliniek.

Melinda Aupers

Melinda volgde een meerjaren opleiding tot managementassistent en maakte zich daarnaast een aantal voor haar vak relevante, nuttige en efficiënte digitale vaardigheden eigen.

Werkte jarenlang als productieassistent bij een filmproductiemaatschappij alvorens de stap te maken naar office manager. Werkt sinds 2014 op eigen kracht omdat die mate van zelfstandigheid en flexibiliteit goed bij haar past en potentiële opdrachtgevers aanspreekt. Kwam via een van haar klanten in contact met Cosmetic Clinics, waar ze haar administratieve en organisatorische ei goed kwijt kan. 

Voelt zich, als people person, aangesproken door het thema dat Cosmetic Clinics drijft: mensen helpen zich beter in hun vel te voelen. Vindt het daarnaast heel prettig om deel uit te maken van een betrokken team en van de dynamische werkomgeving die een cosmetische kliniek met zich meebrengt.

Nicolette Vermeulen

Nicolette Vermeulen vindt de relatie met haar klanten ontzettend belangrijk. Ze krijgt energie van “langdurige relaties opbouwen met klanten”. Nicolette behaalde haar artsdiploma aan de Universiteit Utrecht in 1993 en heeft talloze studies en trainingen gedaan op het gebied van de cosmetische geneeskunde. Tot voor kort werkte zij ook 21 jaar als fertiliteitsarts, ook een vak waarbij naast vaardigheden goede communicatie essentieel is.

Nicolette is cosmetisch arts KNMG. Dit keurmerk staat voor een gekwalificeerd en gecontroleerd professional in het vakgebied cosmetische geneeskunde. Zij voldoet hiermee aan de eisen die door de beroepsvereniging NVCG aan gecertificeerde cosmetisch artsen zijn gesteld. Ze heeft veel kennis over verouderingsprocessen en de effecten ervan op het gezicht. Ook weet ze veel over de anatomie van de diepere structuren onder de huid. Deze diepe theoretische kennis zorgt ervoor dat ze jou een gedegen advies kan geven.


Kenmerkend voor Nicolette is dat ze geïnteresseerd is in de vraag achter de vraag. Wat beweegt jou? Wat wil je bereiken? Ze hoort graag wat voor jou belangrijk is:

Samen met de klant puzzelen wat past binnen de wensen en mogelijkheden; dat vind ik fantastisch!”.

Nicolette kan je adviseren welke behandeling je het mooiste resultaat geeft, met name op het gebied van injectables. Ze kan je op strategische plekken een mooie en natuurlijke lift geven. Met subtiele behandelingen kan je er bijvoorbeeld frisser of minder vermoeid uit komen te zien. Ook fillers in je lippen kunnen je nét dat beetje extra volume en uitstraling geven. Of misschien merk je dat je huid door veroudering wat stevigheid en elasticiteit is verloren? Ook dan helpt Nicolette je graag om je weer te laten stralen!

Voor Cosmetic Clinics doet Nicolette botox, fillers, overige injectables (Profhilo, XL Hair, skinboosters) en kleine plekjes verwijderen.

Nicolette werkt op de locaties Amersfoort, Emmeloord,  Hoofddorp.

BIG-registratie 09041521401

Marieke van Hemert

Marieke van Hemert werkt sinds 2018 bij Cosmetic Clinics en had altijd al een grote voorliefde voor plastische chirurgie en dan vooral voor de ‘kleine fijne dingen’. “Ik vind het belangrijk om naar het hele gelaat te kijken en dan te adviseren hoe een frisser uiterlijk ontstaat wat er ook natuurlijk uitziet. Dit advies verschilt per persoon. “

Naast chirurgische ingrepen is Marieke ook erg goed in het verkrijgen van een natuurlijke verjonging van het gezicht door fillers te combineren met botox en huidverbeteraars.

Marieke behaalde in 2008 haar artsdiploma aan de Universiteit van Leiden en startte in 2011 als huisarts. Al tijdens haar studie deed ze ervaring op binnen de plastische chirurgie en leerde ze onder andere om ooglidcorrecties uit te voeren. Dit vindt ze het mooiste wat er is. Zoals ze zelf zegt: “Kleine veranderingen aanbrengen waar mensen heel blij van worden. Dat vind ik ontzettend leuk om te doen!”. Vooral de positieve reacties die ik van klanten terugkrijg zijn hartverwarmend: Mensen geven aan dat ze toegankelijker zijn geworden en nu op een andere manier contact maken. Ze zien er frisser en vrolijker uit en zijn meer benaderbaar. Dat maakt mijn werk zo leuk en dankbaar: “Ik maak mensen gelukkiger. Dat is toch fantastisch!

Marieke is bij Cosmetic Clinics dé specialist in ooglidcorrecties en heeft al honderden klanten geholpen. Daarnaast doet ze botox, fillers, skin enhancers (o.a. Profhilo en euvenus), kinliposucties en andere kleine chirurgische ingrepen.

Voor ooglidcorrecties gebruikt Marieke de Milaan-methode. Hierbij wordt ook de overtollige huid aan de zijkant van het oog verwijderd. Marieke volgt hierbij de lijntjes naar boven. Dit geeft een vrolijker en mooier resultaat dan de standaardmethode. Het lift de ogen als het ware. Klanten kiezen speciaal voor Marieke vanwege deze methodiek van de ooglidcorrectie.Marieke werkt op de locaties Amersfoort, Deventer en Huissen.

BIG-registratie 69909802601

Eefke Carey

Eefke Carey behaalde haar artsdiploma aan de Universiteit van Rotterdam (Erasmus) in 1998. Ze heeft veel ervaring opgedaan in (klein-) chirurgische ingrepen in de jaren dat ze bij chirurgie/traumatologie in diverse ziekenhuizen werkte.

Door haar interesse in de dermatologie en cosmetische geneeskunde volgde zij opleidingen op het gebied van injectables, peelings en huidverbetering. In 2003 startte ze naast haar werk als huisarts ook behandelingen binnen de cosmetische sector. Hierdoor heeft ze een stevig fundament vanuit een medisch cosmetisch oogpunt en kan ze klanten op tal van gebieden goed adviseren door actief mee te denken over de beste methode voor het gewenste resultaat (ook voor bijvoorbeeld migraine, spasmes en littekens). Toen Cosmetic Clinics in 2014 de deuren opende was een fijne samenwerking al snel een feit.

Eefke beoordeelt het gezicht als geheel waarbij zij streeft naar een fris en natuurlijk gebalanceerd eindresultaat. “Deze werkwijze is belangrijk om de unieke en specifieke punten van iemand mooi uit te laten komen. Zo behoud je je eigen uitstraling en persoonlijkheid, maar zie je er weer frisser en jonger uit. Regelmatig adviseer ik om meerdere zones een béétje aan te pakken, in plaats van één plek te accentueren. Dat geeft dan net even dat wow-effect”.

Ze luistert naar de wensen van cliënten om samen een behandelplan te maken voor een zo mooi mogelijk resultaat. “Het vertrouwen dat klanten me geven en de verbaasde blik met de glimlach als ze het resultaat zien is voor mij elke keer weer de kers op de taart”.

Voor Cosmetic Clinics doet Eefke botox, fillers, skinboosters, Profhilo en kleine chirurgie.

Eefke werkt op de locaties Amersfoort, Dronten en Lelystad.

BIG-registratie 79048588301