fbpx
Heb je een vraag? Bel nu met Monique op 085-4019820

Radiesse

Radiesse is een unieke en veelzijdige filler die wij gebruiken bij Cosmetic Clinics. Radiesse heeft calciumhoudende microsferen toegevoegd wat ervoor zorgt dat de filler naast een liftende werking, ook de aanmaak van nieuw collageen stimuleert.

Wat is Radiesse?

De Radiesse® filler is een unieke, veelzijdige filler. Door toevoeging van calciumhoudende microsferen geeft de filler niet alleen een liftend effect, maar stimuleert hij ook de aanmaak van nieuw collageen. Bij veel mensen houdt dit effect een jaar aan, en het is vaak zelfs langer.

Verder geeft Radiesse® in vergelijking met andere fillers meer verbetering van de huidkwaliteit en een natuurlijk resultaat, dit door het gestimuleerde aanmaak van collageen. Wij zijn zelf fan van deze filler, en zijn daarmee zeker niet de enige.

Hoe werkt Radiesse?

Radiesse werkt doordat het zowel de “groeven” opvult waardoor de rimpels verdwijnen alsook de aanmaak van collageen stimuleert. Het directe resultaat komt doordat de huid voller is, de grootste rimpels zijn afgenomen en uw gezicht ziet er strakker uit. Daarnaast volgt er naar verloop van tijd een verbetering van de huidkwaliteit, dit door het toegenomen collageen. De slappe huid wordt strakker en elastischer. Uiteindelijk breekt je lichaam zowel de gel als de microsferen geleidelijk, maar volledig af. Het nieuw aangemaakte collageen blijft langer bestaan. Je huid verstevigen met Radiesse® gebeurt dan ook op natuurlijke wijze.

Pijn / Verdoving

Niet tot nauwelijks

Merk

Radiesse

Tijd

45 Minuten

Werking

1,5 jaar

Hoe gaat een behandeling met Radiesse®in z'n werk?

Radiesse® wordt in kleine hoeveelheden met een dunne naald of canule in de huid gebracht. Voor een fijnere behandeling, kan de arts een lokaal verdovingsmiddel aanbrengen op zones die behandeld gaan worden. Er is direct een zichtbaar effect. De toename van collageen start enkele weken na de behandeling waardoor het resultaat na enkele weken/maanden nog verder toeneemt.

Hoe lang heb ik resultaat van Radiesse®?

Het resultaat van Radiesse® houdt door de aanmaak van nieuw eigen collageen langer aan dan het resultaat van een gewone filler. Na 1-2 behandelingen in het eerste jaar is een vervolgbehandeling vaak pas na 1,5 jaar nodig.
De individuele resultaten zijn afhankelijk van leeftijd, huidtype, levensstijl, metabolisme en de behandelde zone.

Op de website www.radiesse.nl kunt u nog meer informatie over dit prachtige product vinden.

Liever persoonlijk advies?

Laat je vraag hier achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Hiervoor kun je Radiesse®inzetten

Voor en na een Radiesse behandeling

DanielaH-before_0443_Bearbeitet_PreviewDanielaH-after_1256_Bearbeitet_Preview

Wat kost een Radiesse® behandeling?

Onze behandelaars

Ontmoet de specialisten van Cosmetic Clinics

De artsen van Cosmetic Clinics zijn specialisten in hun vakgebied. Marieke en Eefke hebben beide een achtergrond als huisarts, Nicolette als fertiliteitsarts. Door welke specialist je ook behandeld wordt bij Cosmetic Clinics, een ding is zeker: zij halen alles uit de kast om jou te laten stralen.

Voordat je je laat behandelen door een cosmetisch arts, wil je natuurlijk weten dat je in goede handen bent. Dat zit bij ons wel goed.

Onze behandelaars

Ontmoet de specialisten van Cosmetic Clinics

De artsen van Cosmetic Clinics zijn specialisten in hun vakgebied. Van plastisch chirurg en cosmetisch arts tot huidtherapeut en consulent: zij halen alles uit de kast om jou te laten stralen. Voordat je je laat behandelen door een cosmetisch arts, wil je natuurlijk weten dat je in goede handen bent. Dat zit bij ons wel goed. Hier lees je waarom.

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen Radiesse en een “gewone” filler?

Radiesse® is een unieke collageen stimulerende filler die iets anders werkt dan de “gewone” hyaluronzuur fillers. Door toevoeging van calciumhoudende microsferen stimuleert Radiesse aanmaak van nieuw collageen. Dit geeft een natuurlijk liftend effect en verbetering van de huidkwaliteit.

Hyaluronzuur fillers geven volume aan de huid.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* verplicht veld
                                                             

Monique Kuiper

Monique voltooide in 2007 haar opleiding tot schoonheidsspecialiste en heeft ruim 13 jaar haar eigen schoonheidssalon in Putten gehad.

Werkte daarvoor als secretaresse, zowel medisch als in het bedrijfsleven. Dienstverlening zit in de genen van deze geboren en getogen Rotterdamse!

Kwam in contact met Cosmetic Clinics toen ze na lang nadenken, veel aarzelingen en ruime research had besloten in de salon haar klanten behandelingen met injectables te willen aanbieden.

De samenwerking met Cosmetic Clinics beviel haar zo goed, dat ze na korte tijd ook binnen de kliniek haar steentje ging bijdragen aan de groei van dit jonge bedrijf. Nu is Monique “kliniekmanager” van Cosmetic Clinics, en als zodanig geeft ze richting, ondersteunt ze de artsen en is ze de verbindende schakel tussen behandellocaties en kliniek.

Melinda Aupers

Melinda volgde een meerjaren opleiding tot managementassistent en maakte zich daarnaast een aantal voor haar vak relevante, nuttige en efficiënte digitale vaardigheden eigen.

Werkte jarenlang als productieassistent bij een filmproductiemaatschappij alvorens de stap te maken naar office manager. Werkt sinds 2014 op eigen kracht omdat die mate van zelfstandigheid en flexibiliteit goed bij haar past en potentiële opdrachtgevers aanspreekt. Kwam via een van haar klanten in contact met Cosmetic Clinics, waar ze haar administratieve en organisatorische ei goed kwijt kan. 

Voelt zich, als people person, aangesproken door het thema dat Cosmetic Clinics drijft: mensen helpen zich beter in hun vel te voelen. Vindt het daarnaast heel prettig om deel uit te maken van een betrokken team en van de dynamische werkomgeving die een cosmetische kliniek met zich meebrengt.

Nicolette Vermeulen

‘Een enthousiaste en tevreden klant maakt mij blij’.

Nicolette behaalde haar artsdiploma aan de Universiteit Utrecht in 1993. Ze is een enthousiaste arts met vele jaren ervaring in de gezondheidszorg.

Zij werkt al bijna 20 jaar als fertiliteitsarts, en communicatie met de patiënt in combinatie met praktische vaardigheden is wat voor haar het artsenvak elke dag weer verrassend en mooi maakt.

Cosmetische geneeskunde heeft al lange tijd haar belangstelling en daarom besloot zij de stap te maken. 
Nicolette is cosmetisch arts KNMG. 

Zij heeft sindsdien veel trainingen gevolgd op het gebied van injectables en heeft ook enige tijd in haar eigen praktijk gewerkt. Wat ze daar echter miste was het contact en de kennisuitwisseling met collega’s. 

Bij het team van Cosmetic Clinics voelde ze zich direct prettig en ze is enthousiast over de werkwijze van deze kliniek met aandacht voor de klant en het streven naar een natuurlijk frisse uitstraling.

Geen productiewerk maar cliënten in de spiegel laten kijken en laten vertellen wat ze daar graag willen zien.

Voor Cosmetic Clinics doet Nicolette botox, fillers, Profhilo en kleine chirurgie.

Nicolette werkt op de locaties Amersfoort, Emmeloord,  Hoofddorp. 

BIG-registratie 09041521401

Marieke van Hemert

Marieke van Hemert behaalde haar artsdiploma aan de Universiteit van Leiden in 2008. Daarnaast is zij sinds 2011 huisarts. Tijdens haar studie en haar werk heeft ze zich altijd geïnteresseerd voor de kleine chirurgische verrichtingen. Zo heeft ze tijdens haar studie ervaring opgedaan binnen de plastische chirurgie. In haar huidige praktijk is de Marieke de vraagbaak op dit gebied.

Voor Cosmetic Clinics doet Marieke de ooglidcorrecties, kinliposucties en andere chirurgische verrichtingen naast botox, fillers en Profhilo.

Marieke werkt op de locaties Amersfoort, Deventer, Dronten en Huissen. 

BIG-registratie 69909802601

Eefke Carey

Eefke behaalde haar artsdiploma aan de Universiteit van Rotterdam (Erasmus) in 1999. Na een aantal praktijkjaren in Spijkenisse en Hoogvliet werkt zij sinds 2003 als huisarts in Lelystad.

Al voor haar specialisatie tot huisarts deed zij veel ervaring op in huidproblematiek/kleine chirurgie en bouwde dit verder uit in de cosmetische geneeskunde, o.a. door het volgen van verschillende trainingen in het werken met fillers, botox, peelings en overige huidverbeteringen.

Het luisteren naar de wensen van cliënten en het streven naar een fraai natuurlijk resultaat, waarbij met een minimum aan ingrepen de natuurlijke schoonheid maximaal wordt benadrukt, staat centraal in haar werkwijze.

Haar verbondenheid aan Cosmetic Clinics geeft Eefke de gelegenheid haar twee passies (huisarts en cosmetisch arts) te combineren, en een bijdrage te leveren aan het toegankelijk maken van het volledige scala aan behandelingen voor het gehele lichaam voor een zo breed mogelijk publiek.

Voor Cosmetic Clinics doet Eefke botox, fillers, skinboosters, Profhilo en kleine chirurgie.

Daarnaast is Eefke ook verantwoordelijk voor de opleidingen van de artsen binnen de kliniek.

Eefke werkt op de locaties Amersfoort, Dronten en Lelystad.

BIG-registratie 79048588301