fbpx
Heb je een vraag? Bel nu met Monique op 085-4019820

Profhilo huidverbetering

Profhilo, huidverjonging op de meest natuurlijke manier. Sinds Profhilo in 2015 werd gelanceerd, heeft het al veel prijzen gewonnen. Profhilo is géén filler, maar een huidverbeteraar. De huid wordt steviger en gezonder in de verschillende huidlagen.
Omdat Profhilo met kleine injecties in de huid wordt gebracht, mogen alléén artsen Profhilo toedienen.

Wij denken dat Profhilo onderdeel zou moeten zijn van ieders huid verzorgingsritueel omdat het de beste behandeling voor huidverjonging is.

Wat is Profhilo?

Wij zijn groot fan van Profhilo, maar wat is Profhilo nou eigenlijk? Profhilo is een natuurlijke skinbooster en bevat de hoogste concentratie puur hyaluronzuur van alle injectables. Het is daarom een zeer effectieve huidverbetering. Profhilo zorgt voor herstel van elasticiteit, hydratatie en stevigheid.

Hyaluronzuur is belangrijk voor meerdere weefsels en naarmate we ouder worden neemt de productie van hyaluronzuur af, dit is duidelijk te zien aan onze huid. Deze slapper wordende huid is vooral zichtbaar in een verslapte hals en het gezicht. Gelukkig kan Profhilo de huid verbeteren van binnenuit en weer laten stralen, op een natuurlijke manier. Hyaluronzuur is immers een lichaamseigen stof. Kortom, we kunnen wel wat Profhilo gebruiken om onze huid te verbeteren!

Profhilo wordt voornamelijk gebruikt op plekken waar de huid van nature gevoeliger is voor verslapping. Gezicht, armen, hals en decolleté zijn zones waar Profhilo goed ingezet kan worden als huidverbetering. 

Omdat Profhilo een natuurlijke skinbooster is, is Profhilo is ook uitermate geschikt voor mensen die liever geen fillers of botox gebruiken, maar wel een huidverbeterende behandeling willen!

profhilo

Het resultaat van een Profhilo-behandeling

Een Profhilo-behandeling geeft een prachtig en volledig natuurlijk resultaat. Omdat Profhilo voornamelijk bestaat uit puur hyaluronzuur, een stof die van nature in je lichaam aanwezig is, is het resultaat al snel natuurlijk. Door de huidverbeterende eigenschappen van hyaluronzuur krijgt de huid weer zijn jongere en frissere uitstraling terug.

Al na ons 30e levensjaar gaat de onderhuidse vetlaag langzaam afnemen en zakken de overige vet compartimenten naar beneden. Hierdoor wordt de huid slapper en neemt de hoeveelheid collageen af. Profhilo geeft een stimulans aan de onderhuidse vetlaag en ondersteunt de collageenvorming. Dit zorgt voor glow en een betere structuur van je huid. Weer een frisse, jonge uitstraling, en dit zonder kunstmatige fillers. Hier zie je foto’s van Profhilo voor na.

De effecten zijn duidelijk, maar wat doet Profhilo zelf? Profhilo zet aan tot aanmaak van collageen en elastine. Na een behandeling met Profhilo zie je dan ook niet direct resultaat, maar je huid komt wel direct in actie. Het resultaat na een aantal weken is een huid die beter gehydrateerd is, frisser en een jongere uitstraling geeft. Profhilo is dus een huidverjonging zonder operatie!

Pijn / Verdoving

Niet tot nauwelijks

Merk

Profhilo

Tijd

15 Minuten

Werking

6 maanden

Slappe huid verstevigen

Naarmate we ouder worden wordt de huid automatisch slapper. Op veel plekken is dit niet zo erg, maar sommige zones zijn hier extra gevoelig voor. Denk hierbij aan een slappe huid in het gezicht, de hals en het decolleté. De slappe huid van het decolleté en andere zones kun je zonder operatie verstevigen met Profhilo.

Omdat Profhilo met kleine injecties wordt ingespoten op de plek waar het het best zijn werk kan doen, kan het heel gericht ingezet worden op de gebieden die nodig hebben. Ondanks dat Profhilo vooral gebruikt wordt voor de slappe huid rondom de hals, gezicht, armen en decolleté kan het eigenlijk gebruikt worden voor het hele lichaam. Ook de slappe huid rondom de buik kan verbeterd worden met Profhilo. Vooral Profhilo Body is hier uitermate geschikt voor. Lees hier meer over Profhilo Body.

Hoe lang blijven de resultaten van een Profhilo-behandeling zichtbaar?

Afhankelijk van de kwaliteit van de huid, begint het eerste deel met 1, 2 of 3 Profhilo behandelingen. Tussen deze behandelingen zit een rustperiode van ongeveer 4 weken.

Na deze eerste behandelingen heeft je huid weer die jonge, frisse glow, vanaf dan is het genoeg om eens in de 6 maanden een behandeling te laten doen om de effecten te behouden.

Voor sommige mensen zal het nodig zijn om de behandeling eerder te herhalen.

Liever persoonlijk advies?

Laat je vraag hier achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Wat is hyaluronzuur?

De werkzame stof in Profhilo is dus hyaluronzuur, een stof die van nature in ons lichaam aanwezig is. Maar waar is hyaluronzuur goed voor? Hyaluronzuur vervult belangrijke functies in het lichaam die zorgen voor een gezonde huid. Dit stofje reguleert het hydraterend vermogen, het herstellend vermogen van de huid en de stofwisseling. Simpel gezegd speelt hyaluronzuur een vitale rol bij het behouden van gezond bindweefsel, de elasticiteit van de huid en bij wondgenezing.

Het menselijk lichaam is zelf in staat om hyaluronzuur (en collageen) te produceren en te vernieuwen, echter neemt dit vermogen af naarmate we ouder worden. Daarom kunnen wij Profhilo aanbevelen aan iedereen boven de 30 om de ouder wordende huid te verjongen. Hyaluronzuur is bijvoorbeeld goed voor je gezicht, maar kan eigenlijk voor het hele lichaam gebruikt worden.

Zo ziet een Profhilo-behandeling eruit

Eerst wordt een gratis en vrijblijvend gesprek met je ingepland om te kijken of Profhilo iets voor jou is, en om te bepalen hoeveel behandelingen je nodig hebt.

Profhilo wordt aangebracht op de plek waar het optimaal zijn werk kan doen. Het wordt vaak gebruikt voor het gezicht, hals, armen en decolleté maar je kunt het op alle plekken op het lichaam aanbrengen waar sprake is van huidverslapping. In het gezicht wordt het bijvoorbeeld aangebracht met 10 oppervlakkige prikjes waarna het hyaluronzuur zich in het gebied rond de prikplekken gaat verspreiden.

Het is een behandeling met een natuurlijk resultaat, er verandert niets aan de contour van het gezicht. Ook voor mensen die de stap naar een filler nog niet willen nemen, is Profhilo een aanrader! Wij adviseren Profhilo voor mensen vanaf ongeveer 30 jaar.

Een goede huidverzorging en bescherming tegen de zon blijven noodzakelijk.

Gratis vrijblijvend advies

Ben je nieuwsgierig of een Profhilo behandeling voor jou geschikt is? Maak een afspraak voor een intake gesprek, dit is natuurlijk gratis en geheel vrijblijvend. In dit intake gesprek zullen we samen met jou kijken of Profhilo iets voor jou is en zullen we een hoeveelheid startbehandelingen adviseren.

Profhilo kosten

Wil je starten met Profhilo? Dan adviseren wij om te beginnen met 2 behandelingen met een tussenpoos van 4 tot 6 weken. Hierna adviseren wij om twee keer per jaar de Profhilo behandeling te herhalen om de huidverbetering niet verloren te laten gaan.

Bij Cosmetic Clinics kun je kiezen voor losse behandelingen, maar ook voor een abonnement. Kies je voor een abonnement? Dan profiteer je bij ons van een aantrekkelijke Profhilo aanbieding.

Profhilo voor en na

Afhankelijk van de kwaliteit van de huid, begint het eerste deel met 1, 2 of 3 Profhilo behandelingen. Tussen deze behandelingen zit een tussenpoos van ongeveer 4 weken.
Na deze eerste behandelingen heeft je huid weer die jonge, frisse glow, vanaf dan is het genoeg om eens in de 6 maanden een behandeling te laten doen om de effecten te behouden. Voor sommige mensen zal het nodig zijn om de behandeling eerder te herhalen.

Profhilo nek voorProfhilo nek na

Onze behandelaars

Ontmoet de specialisten van Cosmetic Clinics

De artsen van Cosmetic Clinics zijn specialisten in hun vakgebied. Marieke en Eefke hebben beide een achtergrond als huisarts, Nicolette als fertiliteitsarts. Door welke specialist je ook behandeld wordt bij Cosmetic Clinics, een ding is zeker: zij halen alles uit de kast om jou te laten stralen.

Voordat je je laat behandelen door een cosmetisch arts, wil je natuurlijk weten dat je in goede handen bent. Dat zit bij ons wel goed.

Profhilo®Body

Profhilo® Body is een anti-aging behandeling met een grote hoeveelheid puur hyaluronzuur, zonder chemische toevoegingen, speciaal ontwikkeld om de huidverslapping van het lichaam op een natuurlijke manier tegen te gaan. De werking van Profhilo® Body is te danken aan het feit dat de aanmaak van collageen (stevigheid) en elastine (rekbaarheid) gestimuleerd wordt. De huid wordt weer steviger, gezonder en veerkrachtiger. “Een belangrijk voordeel is dat je met Profhilo® Body de huid kunt verjongen zonder volume te geven. De huid wordt daadwerkelijk hersteld, huidverslapping wordt aangepakt en dit met een 100% natuurlijke bewerking van hyaluronzuur”.

Wat is er nieuw aan Profhilo® Body?

Profhilo® heeft in 2016 de Aesthetics Awards gewonnen voor de meest innovatieve behandeling omdat het een geheel nieuwe bewerking van hyaluronzuur betreft met hele specifieke voordelen. Het hyaluronzuur is heel natuurlijk, daardoor is er minder kans op bijwerkingen en krijg je een natuurlijk resultaat.

Profhilo® Body is sinds oktober 2021 op de markt. Deze is speciaal ontwikkeld voor huidverslapping op het lichaam en heeft daarom ook een andere samenstelling dan de Profhilo® die reeds op de markt is. Een verpakking Profhilo® Body bestaat uit een 3 ml voorgevulde spuit, bestaande uit 48 mg hoog en 48 mg laag moleculair gewicht hyaluronzuur.

Met deze uitbreiding van de Profhilo® lijn biedt IBSA effectieve behandelingen voor zowel het gelaat als het lichaam.

Pijn / Verdoving

Niet tot nauwelijks

Merk

Profhilo Body

Tijd

20 minuten 

Werking

3 tot 5 maanden

Welke indicaties kun je behandelen met Profhilo® Body?

De behandeling is geschikt voor huidverslapping aan de binnenkant van de bovenarmen en van de buik. Het resultaat is heel natuurlijk, de huid wordt steviger, veerkrachtiger en is beter gehydrateerd. Profhilo® Body is dus het perfecte huidverjonging product voor deze zones

Profhilo body kit

Hoe ziet een behandeling met Profhilo® Body eruit?

Net als bij een “normale” Profhilo behandeling wordt er met de BAP-techniek gewerkt, dat zijn injecties in 10 anatomisch uitgekiende gebieden die zorgen voor een optimaal resultaat.

Profhilo®Body verspreidt zich heel goed dus er zijn slechts een aantal injecties nodig om een gehele zone te behandelen. De behandeling is snel, nauwelijks pijnlijk en de kans op bijwerkingen is, door het natuurlijke materiaal, zeer klein. Er wordt een kuur van 2 behandelingen met een interval van 4 tot 6 weken aangeraden. Indien nodig kunnen er vervolgbehandelingen worden afgesproken.

Wat kost een Profhilo®Body behandeling?

Profhilo body voor & na

Profhilo hand beforeProfhilo hand after

Profhilo Haenkenium

Na het succes van Profhilo, kwam IBSA met een nieuw product: Profhilo Haenkenium. Dit is een crème-serum (krachtig anti-oxidant) dat het effect van de Profhilo behandeling ondersteunt. Wat Haenkenium daarnaast goed aanpakt, is roodheid van de huid. We zien mooie resultaten bij couperose, ontstekingen, irritatie en rosacea. De huid wordt aanmerkelijk rustiger en minder vurig.

Ook van deze Profhilo crème zijn wij een groot fan! Natuurlijk is Profhilo Haenkenium Serum verkrijgbaar bij ons in de kliniek.

Onze behandelaars

Ontmoet de specialisten van Cosmetic Clinics

De artsen van Cosmetic Clinics zijn specialisten in hun vakgebied. Van plastisch chirurg en cosmetisch arts tot huidtherapeut en consulent: zij halen alles uit de kast om jou te laten stralen. Voordat je je laat behandelen door een cosmetisch arts, wil je natuurlijk weten dat je in goede handen bent. Dat zit bij ons wel goed. Hier lees je waarom.

Veelgestelde vragen

Profhilo is geen filler, maar verbetert de huid zelf. In plaats van het opvullen van de huid, wat gebeurt met fillers, wordt bij een Profhilo behandeling het huideigen proces gestimuleerd door hyaluronzuur. Bij een Profhilo behandeling wordt de huid dus zelf gestimuleerd om collageen en elatine aan te maken.

Een Profhilo-behandeling is in principe geschikt voor iedereen vanaf 30 jaar. Vanaf dan neemt het onderhuidse vet, collageen, elastine en hyaluronzuur af wat zorgt voor een verouderde huid. Daarom is 30 ook de leeftijd vanaf wanneer je een Profhilo-behandeling preventief kan inzetten.

Jazeker! Een filler geeft volume en botox vermindert de spierkracht waardoor rimpels verzachten of verdwijnen. Profhilo is voor de huid zélf. Juist de combinatie met botox of fillers zorgt voor een prachtig resultaat.

Dat is het mooie van Profhilo: bijna overal! Het meest wordt Profhilo in het gezicht en hals toegepast, maar denk ook aan decolleté, handen, armen, ellebogen en knieën. Voor het lichaam is nu speciaal Prohilo® Body ontwikkeld. Lees hier meer over Profhilo® Body.

Profhilo is een ultra zuivere hyaluronzuur en daardoor een heel veilig product. De kans op een reactie op Profhilo is uiterst klein vanwege deze zuiverheid.

De behandeling met meerdere oppervlakkige prikjes wordt door de meeste mensen als weinig pijnlijk ervaren. Er ontstaan wat bultjes, die we direct na de behandeling masseren. De bultjes verdwijnen snel, Profhilo wordt verspreid door de huid en gaat aan het werk!

Afhankelijk van de kwaliteit van je huid, adviseren we te starten met 1, 2 of 3 behandelingen, met een tussenpoos van ongeveer 4 weken. Daarna kun je het effect bijhouden door iedere 6 maanden een enkele behandeling opnieuw te laten doen. Voor sommige mensen zal het nodig zijn om de behandeling eerder te herhalen.

Er zijn 2 tot 3 behandelingen nodig met een tussenpoos van een maand, afhankelijk van de mate van huidverslapping. Omdat de huid door deze behandeling zelf aan het werk gezet wordt, zie je niet meteen resultaat. Wel ziet de huid er al snel beter gehydrateerd uit.

Vanaf 6-10 weken na de eerste behandeling is het positieve effect steeds duidelijker, dit komt omdat de aanmaak van collageen en elastine tijd nodig heeft.

Dit is afhankelijk van de conditie van de huid. Geadviseerd wordt om 1 of 2 keer per jaar een losse onderhoudsbehandeling te ondergaan om zo het resultaat te behouden. Het verouderingsproces gaat gewoon door.

Profhilo is een natuurlijke skinbooster die de huid verjongd en verstevigd. Het wordt ingezet om huidverslapping tegen te gaan.

Naarmate we ouder worden neemt de hoeveelheid hyaluronzuur in ons lichaam af, waardoor de huid verouderd. Profhilo is de injectable met de hoogste concentratie hyaluronzuur en is daarom uitermate geschikt om de huid van binnenuit te verbeteren.

Hyaluronzuur is een stof die van nature in de huid voorkomt. Wanneer deze stof geïnjecteerd is, wordt deze uitermate goed door de huid verdragen. De mogelijke neveneffecten van een behandeling met Profhilo® Body zijn milde zwelling, roodheid en soms een blauw plekje. Deze wordt eerder veroorzaakt door de injecties dan door het product zelf en zal snel verdwijnen. Wanneer je twijfels hebt over een bijwerking neem dan altijd meteen contact op met je behandelend arts.

De Profhilo® Body Kit bestaat uit:
- 2 voorgevulde Profhilo® Body spuiten van elk 3 ml ultrapuur hyaluronzuur (48 mg hoog & 48 mg laag moleculair gewicht)
- 1 flacon Profhilo® Figura Body Cream voor thuisonderhoud. Deze bewezen effectieve crème trekt snel in en heeft een zijdezachte, rijke textuur
- 4 Profhilo® Figura Body Patches die in de kliniek gebruikt kunnen worden om de huid na de behandeling direct te kalmeren en te hydrateren

De Profhilo® Body Kit is speciaal samengesteld om de huid zowel in de kliniek als thuis in optimale conditie te brengen.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* verplicht veld
                                                             

Monique Kuiper

Monique voltooide in 2007 haar opleiding tot schoonheidsspecialiste en heeft ruim 13 jaar haar eigen schoonheidssalon in Putten gehad.

Werkte daarvoor als secretaresse, zowel medisch als in het bedrijfsleven. Dienstverlening zit in de genen van deze geboren en getogen Rotterdamse!

Kwam in contact met Cosmetic Clinics toen ze na lang nadenken, veel aarzelingen en ruime research had besloten in de salon haar klanten behandelingen met injectables te willen aanbieden.

De samenwerking met Cosmetic Clinics beviel haar zo goed, dat ze na korte tijd ook binnen de kliniek haar steentje ging bijdragen aan de groei van dit jonge bedrijf. Nu is Monique “kliniekmanager” van Cosmetic Clinics, en als zodanig geeft ze richting, ondersteunt ze de artsen en is ze de verbindende schakel tussen behandellocaties en kliniek.

Melinda Aupers

Melinda volgde een meerjaren opleiding tot managementassistent en maakte zich daarnaast een aantal voor haar vak relevante, nuttige en efficiënte digitale vaardigheden eigen.

Werkte jarenlang als productieassistent bij een filmproductiemaatschappij alvorens de stap te maken naar office manager. Werkt sinds 2014 op eigen kracht omdat die mate van zelfstandigheid en flexibiliteit goed bij haar past en potentiële opdrachtgevers aanspreekt. Kwam via een van haar klanten in contact met Cosmetic Clinics, waar ze haar administratieve en organisatorische ei goed kwijt kan. 

Voelt zich, als people person, aangesproken door het thema dat Cosmetic Clinics drijft: mensen helpen zich beter in hun vel te voelen. Vindt het daarnaast heel prettig om deel uit te maken van een betrokken team en van de dynamische werkomgeving die een cosmetische kliniek met zich meebrengt.

Nicolette Vermeulen

‘Een enthousiaste en tevreden klant maakt mij blij’.

Nicolette behaalde haar artsdiploma aan de Universiteit Utrecht in 1993. Ze is een enthousiaste arts met vele jaren ervaring in de gezondheidszorg.

Zij werkt al bijna 20 jaar als fertiliteitsarts, en communicatie met de patiënt in combinatie met praktische vaardigheden is wat voor haar het artsenvak elke dag weer verrassend en mooi maakt.

Cosmetische geneeskunde heeft al lange tijd haar belangstelling en daarom besloot zij de stap te maken. 
Nicolette is cosmetisch arts KNMG. 

Zij heeft sindsdien veel trainingen gevolgd op het gebied van injectables en heeft ook enige tijd in haar eigen praktijk gewerkt. Wat ze daar echter miste was het contact en de kennisuitwisseling met collega’s. 

Bij het team van Cosmetic Clinics voelde ze zich direct prettig en ze is enthousiast over de werkwijze van deze kliniek met aandacht voor de klant en het streven naar een natuurlijk frisse uitstraling.

Geen productiewerk maar cliënten in de spiegel laten kijken en laten vertellen wat ze daar graag willen zien.

Voor Cosmetic Clinics doet Nicolette botox, fillers, Profhilo en kleine chirurgie.

Nicolette werkt op de locaties Amersfoort, Emmeloord,  Hoofddorp. 

BIG-registratie 09041521401

Marieke van Hemert

Marieke van Hemert behaalde haar artsdiploma aan de Universiteit van Leiden in 2008. Daarnaast is zij sinds 2011 huisarts. Tijdens haar studie en haar werk heeft ze zich altijd geïnteresseerd voor de kleine chirurgische verrichtingen. Zo heeft ze tijdens haar studie ervaring opgedaan binnen de plastische chirurgie. In haar huidige praktijk is de Marieke de vraagbaak op dit gebied.

Voor Cosmetic Clinics doet Marieke de ooglidcorrecties, kinliposucties en andere chirurgische verrichtingen naast botox, fillers en Profhilo.

Marieke werkt op de locaties Amersfoort, Deventer, Dronten en Huissen. 

BIG-registratie 69909802601

Eefke Carey

Eefke behaalde haar artsdiploma aan de Universiteit van Rotterdam (Erasmus) in 1999. Na een aantal praktijkjaren in Spijkenisse en Hoogvliet werkt zij sinds 2003 als huisarts in Lelystad.

Al voor haar specialisatie tot huisarts deed zij veel ervaring op in huidproblematiek/kleine chirurgie en bouwde dit verder uit in de cosmetische geneeskunde, o.a. door het volgen van verschillende trainingen in het werken met fillers, botox, peelings en overige huidverbeteringen.

Het luisteren naar de wensen van cliënten en het streven naar een fraai natuurlijk resultaat, waarbij met een minimum aan ingrepen de natuurlijke schoonheid maximaal wordt benadrukt, staat centraal in haar werkwijze.

Haar verbondenheid aan Cosmetic Clinics geeft Eefke de gelegenheid haar twee passies (huisarts en cosmetisch arts) te combineren, en een bijdrage te leveren aan het toegankelijk maken van het volledige scala aan behandelingen voor het gehele lichaam voor een zo breed mogelijk publiek.

Voor Cosmetic Clinics doet Eefke botox, fillers, skinboosters, Profhilo en kleine chirurgie.

Daarnaast is Eefke ook verantwoordelijk voor de opleidingen van de artsen binnen de kliniek.

Eefke werkt op de locaties Amersfoort, Dronten en Lelystad.

BIG-registratie 79048588301