Waar denkt u aan? Wat stoort u?

Misschien heeft u al een idee over wat u wilt laten behandelen. Misschien nog niet. Hier vindt u een overzicht van verbetergebieden en mogelijke behandelmethoden. Maar uiteindelijk blijft het maatwerk – we geven u graag een persoonlijk advies waar u het meeste mee geholpen bent.

De eerste stap

Aan de hand van een gedetailleerde 3D-foto van uw gezicht bespreken we de aandachtsgebieden en kunnen we een volledig op u afgestemd behandelplan maken. We kunnen op de foto meteen het effect van een bepaalde behandeling laten zien.

Liquid Facelift

Naarmate we ouder worden, verandert er van alles aan ons gezicht. De botmassa loopt terug, het verlies aan collageen en elastine maakt onze huid dunner en slapper, onderhuids loopt het volume in vet- en spierweefsel terug, en door al deze veranderingen gaat ons gezicht er anders uitzien.

Hangende wangen, uitstekende jukbeenderen, holle slapen, zakkende wenkbrauwen, diepe rimpels en scherpe plooien – het zijn allemaal zichtbare gevolgen van het ouder worden van ons lichaam.

Gelukkig kunnen we de natuur een beetje foppen door ontspanning van rimpeltrekkende spieren, door opvulling van ingevallen gezichtsdelen of diepe huidplooien, en door een krachtige therapie met huidverstevigende skinboosters.

Onze arts bekijkt eerst uitvoerig en zorgvuldig uw gezicht, bespreekt uw wensen en de mogelijkheden met u, en zal u – aan de hand van een unieke computersimulatie – een indruk kunnen geven van de resultaten na de behandeling. Het hele behandelplan kan in één keer worden uitgevoerd, of in stappen. Bespreek met uw arts wat het beste bij u past.

Rimpels, hamsterwangen, een tandvleeslach; er verlept, vermoeid, boos of ouder-dan-u-zich-voelt uitzien – voor bijna alle uiterlijke onvolkomenheden is wel een oplossing te vinden.

Maar ook als u last hebt van overmatig transpireren, tandenknarsen – zelfs bij migraine kunnen we u helpen het leed te verzachten.