fbpx
Heb je een vraag? Bel nu met Monique op 085-4019820

Fronsrimpel

Fronsen is zo’n automatische beweging, dat we ons er niet eens van bewust zijn. Boos of bezorgd kijken, tegen de zon in turen of zeer geconcentreerd bezig zijn – we gebruiken deze spieren heel wat keren per dag, en trekken daarbij de wenkbrauwen naar elkaar toe en tegelijkertijd naar beneden (het gaat dus vooral om het stukje tussen de wenkbrauwen en daar net boven). Door de jaren heen verliezen deze spieren hun elasticiteit en blijft, zelfs in rust, de fronsrimpel staan. Het gevolg is een permanent strenge, wat bozige blik – terwijl je dat meestal helemaal niet bent!

Wat is een fronsrimpel?

Fronsen is een mimische beweging die we dagelijks tal van keren onbewust maken. Met fronsen an sich is natuurlijk niets mis, maar het wordt vervelend als je de hele dag fronst waardoor je permanent streng kijkt. Dit is iets wat kan gebeuren als je ouder wordt, doordat je huid zijn elasticiteit verliest waardoor hij niet meer terug plooit in neutrale stand.

Deze rimpels op het voorhoofd kunnen, omdat ze altijd in het zicht zitten, als erg vervelend worden ervaren. Ze spelen zoals gezegd een grote rol in je expressie. Fronsrimpels zijn vaak erfelijk, als je ouders er last van hebben, is de kans groot dat jij er ook last van gaat krijgen, of al hebt. Behalve erfelijkheid en de mimiek speelt ook leeftijd een grote rol bij het ontstaan van fronsrimpels, vaak ontstaan fronsrimpels tussen de 35 en 55 jaar. Zowel mannen als vrouwen kunnen last krijgen van deze rimpels tussen de wenkbrauwen.
Gelukkig is er gemakkelijk iets te doen aan de fronsrimpel waardoor je niet langer permanent streng hoeft te kijken. Fronsrimpels kunnen verminderd worden of geheel verdwijnen zonder operatie, namelijk met botox of een filler. 

Fronsrimpel behandelen

Heb je last van fronsrimpels? Dan vraag je je wellicht af wat je ertegen kunt doen. Een milde behandeling met botox helpt deze spieren te ontspannen, zodat je weer een open en vriendelijke uitstraling krijgt. Fronsrimpels kunnen ook behandeld worden zonder botox, namelijk met een filler. Ook als botox alleen niet voldoende werkt, dan kan opvulling met een filler nog een extra zetje geven. 

Bij Cosmetic Clinics vinden wij het belangrijk dat we je niet uit je leeftijdsgroep halen, maar alleen zorgen dat je weer straalt met een open en frisse blik. Bij ons staat een natuurlijk resultaat altijd centraal.

De behandeling zelf doet weinig tot geen pijn, en duurt maar 15 minuten. Je kunt dus gelijk weer verder met de rest van je dag! 

Pijn / Verdoving

Niet tot nauwelijks

Merk
Bocouture
Tijd
15 minuten
Werking

3 tot 4 maanden

Fronsrimpel verwijderen met botox

Fronsrimpels kunnen uitstekend behandeld worden met botox. Met een milde behandeling kunnen de rimpels tussen de wenkbrauwen verminderd worden of zelfs helemaal verdwijnen. De spierontspannende werking van botox zorgt ervoor dat de groeven minder diep worden, zelfs in ‘ruststand’. De werking van botox is tijdelijk, echter, doordat de spier gedurende de werkzame periode van de botox minder werkt, zal deze in formaat ook afnemen, waardoor de resultaten langer zichtbaar zullen blijven.

Fillers kunnen ook ingezet worden om fronsrimpels te verminderen. Soms zijn de groeven van de fronsrimpel zo diep, dat alleen botox niet voldoende is, in dit geval kan nog gebruik worden gemaakt van een extra filler om alsnog het gewenste resultaat te behalen.

Liever persoonlijk advies?

Laat je vraag hier achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Gratis vrijblijvend advies

Ben je nieuwsgierig of een fronsrimpel behandeling met botox of filler voor jou geschikt is? Maak gelijk een afspraak voor een intake gesprek, dit is natuurlijk gratis en geheel vrijblijvend. 

Botox fronsrimpel voor en na

Na een botox fronsrimpel behandelingen zijn de gewenste effecten al snel zichtbaar, gemiddeld na 4 tot 14 dagen al. Hoe lang het gewenste effect blijft, verschilt van persoon tot persoon, maar gemiddeld houdt dit effect 3 tot 4 maanden aan.

fronsrimpel voorfronsrimpel na

Wat kost een fronsrimpel behandeling?

Onze behandelaars

Ontmoet de specialisten van Cosmetic Clinics

De artsen van Cosmetic Clinics zijn specialisten in hun vakgebied. Marieke en Eefke hebben beide een achtergrond als huisarts, Nicolette als fertiliteitsarts. Door welke specialist je ook behandeld wordt bij Cosmetic Clinics, een ding is zeker: zij halen alles uit de kast om jou te laten stralen.

Voordat je je laat behandelen door een cosmetisch arts, wil je natuurlijk weten dat je in goede handen bent. Dat zit bij ons wel goed.

Onze behandelaars

Ontmoet de specialisten van Cosmetic Clinics

De artsen van Cosmetic Clinics zijn specialisten in hun vakgebied. Van plastisch chirurg en cosmetisch arts tot huidtherapeut en consulent: zij halen alles uit de kast om jou te laten stralen. Voordat je je laat behandelen door een cosmetisch arts, wil je natuurlijk weten dat je in goede handen bent. Dat zit bij ons wel goed. Hier lees je waarom.

Veelgestelde vragen

Bekijk hier onze uitgebreide nazorg. 

Dit verschilt van persoon tot persoon en is bijvoorbeeld afhankelijk van hoe diep de fronsrimpels zijn, maar gemiddeld genomen blijven de effecten 3 tot 4 maanden zichtbaar. Na een aantal behandelingen kan dat zelfs 5 tot 6 maanden zijn. 

De gewenste effecten zijn al vrij snel zichtbaar, namelijk al na 2 tot 14 dagen.

Een fronsrimpel behandeling met botox doet weinig tot geen pijn. De behandeling zelf duurt ook maar kort, slechts 15 minuten.

Nee, zeker niet! Natuurlijk zal er wat in je gezicht veranderen, maar bij Cosmetic Clinics streven we altijd naar een zo natuurlijk mogelijk resultaat.

Zeker. De behandeling doet weinig tot geen pijn en duurt ook maar kort. Na de behandeling kun je gewoon verder gaan met wat je gepland hebt voor die dag. 

Voor onze fronsrimpel behandelingen gebruiken wij Bocouture.

Nee, dit hoeft niet. Wel zullen de effecten na verloop van tijd afzwakken en zelfs verdwijnen, maar je kunt te allen tijde stoppen met botox behandelingen als je dat wil.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* verplicht veld
                                                             

Monique Kuiper

Monique voltooide in 2007 haar opleiding tot schoonheidsspecialiste en heeft ruim 13 jaar haar eigen schoonheidssalon in Putten gehad.

Werkte daarvoor als secretaresse, zowel medisch als in het bedrijfsleven. Dienstverlening zit in de genen van deze geboren en getogen Rotterdamse!

Kwam in contact met Cosmetic Clinics toen ze na lang nadenken, veel aarzelingen en ruime research had besloten in de salon haar klanten behandelingen met injectables te willen aanbieden.

De samenwerking met Cosmetic Clinics beviel haar zo goed, dat ze na korte tijd ook binnen de kliniek haar steentje ging bijdragen aan de groei van dit jonge bedrijf. Nu is Monique “kliniekmanager” van Cosmetic Clinics, en als zodanig geeft ze richting, ondersteunt ze de artsen en is ze de verbindende schakel tussen behandellocaties en kliniek.

Melinda Aupers

Melinda volgde een meerjaren opleiding tot managementassistent en maakte zich daarnaast een aantal voor haar vak relevante, nuttige en efficiënte digitale vaardigheden eigen.

Werkte jarenlang als productieassistent bij een filmproductiemaatschappij alvorens de stap te maken naar office manager. Werkt sinds 2014 op eigen kracht omdat die mate van zelfstandigheid en flexibiliteit goed bij haar past en potentiële opdrachtgevers aanspreekt. Kwam via een van haar klanten in contact met Cosmetic Clinics, waar ze haar administratieve en organisatorische ei goed kwijt kan. 

Voelt zich, als people person, aangesproken door het thema dat Cosmetic Clinics drijft: mensen helpen zich beter in hun vel te voelen. Vindt het daarnaast heel prettig om deel uit te maken van een betrokken team en van de dynamische werkomgeving die een cosmetische kliniek met zich meebrengt.

Nicolette Vermeulen

‘Een enthousiaste en tevreden klant maakt mij blij’.

Nicolette behaalde haar artsdiploma aan de Universiteit Utrecht in 1993. Ze is een enthousiaste arts met vele jaren ervaring in de gezondheidszorg.

Zij werkt al bijna 20 jaar als fertiliteitsarts, en communicatie met de patiënt in combinatie met praktische vaardigheden is wat voor haar het artsenvak elke dag weer verrassend en mooi maakt.

Cosmetische geneeskunde heeft al lange tijd haar belangstelling en daarom besloot zij de stap te maken. 
Nicolette is cosmetisch arts KNMG. 

Zij heeft sindsdien veel trainingen gevolgd op het gebied van injectables en heeft ook enige tijd in haar eigen praktijk gewerkt. Wat ze daar echter miste was het contact en de kennisuitwisseling met collega’s. 

Bij het team van Cosmetic Clinics voelde ze zich direct prettig en ze is enthousiast over de werkwijze van deze kliniek met aandacht voor de klant en het streven naar een natuurlijk frisse uitstraling.

Geen productiewerk maar cliënten in de spiegel laten kijken en laten vertellen wat ze daar graag willen zien.

Voor Cosmetic Clinics doet Nicolette botox, fillers, Profhilo en kleine chirurgie.

Nicolette werkt op de locaties Amersfoort, Emmeloord,  Hoofddorp. 

BIG-registratie 09041521401

Marieke van Hemert

Marieke van Hemert behaalde haar artsdiploma aan de Universiteit van Leiden in 2008. Daarnaast is zij sinds 2011 huisarts. Tijdens haar studie en haar werk heeft ze zich altijd geïnteresseerd voor de kleine chirurgische verrichtingen. Zo heeft ze tijdens haar studie ervaring opgedaan binnen de plastische chirurgie. In haar huidige praktijk is de Marieke de vraagbaak op dit gebied.

Voor Cosmetic Clinics doet Marieke de ooglidcorrecties, kinliposucties en andere chirurgische verrichtingen naast botox, fillers en Profhilo.

Marieke werkt op de locaties Amersfoort, Deventer, Dronten en Huissen. 

BIG-registratie 69909802601

Eefke Carey

Eefke behaalde haar artsdiploma aan de Universiteit van Rotterdam (Erasmus) in 1999. Na een aantal praktijkjaren in Spijkenisse en Hoogvliet werkt zij sinds 2003 als huisarts in Lelystad.

Al voor haar specialisatie tot huisarts deed zij veel ervaring op in huidproblematiek/kleine chirurgie en bouwde dit verder uit in de cosmetische geneeskunde, o.a. door het volgen van verschillende trainingen in het werken met fillers, botox, peelings en overige huidverbeteringen.

Het luisteren naar de wensen van cliënten en het streven naar een fraai natuurlijk resultaat, waarbij met een minimum aan ingrepen de natuurlijke schoonheid maximaal wordt benadrukt, staat centraal in haar werkwijze.

Haar verbondenheid aan Cosmetic Clinics geeft Eefke de gelegenheid haar twee passies (huisarts en cosmetisch arts) te combineren, en een bijdrage te leveren aan het toegankelijk maken van het volledige scala aan behandelingen voor het gehele lichaam voor een zo breed mogelijk publiek.

Voor Cosmetic Clinics doet Eefke botox, fillers, skinboosters, Profhilo en kleine chirurgie.

Daarnaast is Eefke ook verantwoordelijk voor de opleidingen van de artsen binnen de kliniek.

Eefke werkt op de locaties Amersfoort, Dronten en Lelystad.

BIG-registratie 79048588301