fbpx
Heb je een vraag? Bel nu met Monique op 085-4019820

Overige behandelingen

Op deze pagina vind je de overige behandelingen. Ook deze worden uitgevoerd door middel van botox, fillers of andere injectables. Het betreft hier: overmatig transpireren, verstevigen van de handen en migraine.

Migraine

Migraine is niet te vergelijken met gewone hoofdpijn en voor hen die eraan lijden een uiterst pijnlijke aandoening. Migraine gaat gepaard met diverse lichamelijke klachten en kunnen van grote negatieve invloed op het functioneren in het dagelijkse leven zijn. Migraine zelf kan met botox niet genezen worden, maar de verhoogde spierspanningen die vaak aanwezig zijn bij migraine wel. Uit wetenschappelijke onderzoeken naar de effectiviteit van botox als behandeling van migraine bleek dat gemiddeld 75% van de behandelde patiënten er baat bij had. Het aantal migraine-aanvallen werd minder en de intensiteit van de aanvallen nam af.

Behandeling van migraine

Samen met onze arts bespreek je de aard en de locatie van de hoofdpijn(punten), aan de hand waarvan de arts een behandelplan kan opstellen. Het effect van de behandeling is meestal vrij snel merkbaar, in sommige gevallen al dezelfde avond, en houdt 3 tot 6 maanden aan.

Pijn / Verdoving

Niet tot nauwelijks

Merk

Bocouture

Tijd

15 minuten 

Werking

3 tot 6 maanden

Overmatig transpireren

Overmatig zweten kan erg vervelend zijn. Zichtbare vochtplekken onder je oksels, geen deodorant die volstaat, ongewenste luchtjes en misschien wel meerdere keren per dag wisselen van kleding. Overmatig transpireren kan zorgen voor onzekerheid in gezelschap en een negatieve invloed hebben op je sociale en professionele leven. Gelukkig is het vrij eenvoudig te behandelen!

Overmatig transpireren behandelen

Dit euvel is vrij eenvoudig, effectief en veilig te verhelpen met behulp van een spierontspannende injectie, de injectie zorgt ervoor dat het de prikkeloverdracht van de zenuwen naar de zweetklieren tijdelijk stillegt. Na een paar dagen is het effect vaak al merkbaar en na 2 weken is de zweetproductie maximaal gereduceerd. Hoe lang het effect aanhoudt, verschilt van persoon tot persoon, en varieert van 6 tot 12 maanden. Een behandeling met botox is niet alleen effectief bij overmatige okselvocht productie, maar ook overmatig transpirerende handpalmen en voetzolen hebben er baat bij.
Pijn / Verdoving

Niet tot nauwelijks

Merk

Bocouture

Tijd

20 – 30 minuten 

Werking

6 tot 12 maanden

Versteviging van handen

Ons gezicht, hals en decolleté zijn plekken op ons lichaam die verschijnselen van ouderdom laten zien en die met regelmaat behandeld worden. Echter zeggen onze handen veel over onze leeftijd. Onze handen krijgen veel te verduren; warm water en zeep, schoonmaakmiddelen, blootstelling aan zon, onvoldoende handverzorging of hydratatie en misschien nog wel zwaar werk.

Daarbij verliest de huid van de hand onderhuids vetweefsel en elastine en wordt de huid dunner. De handen worden ook magerder waardoor pigmentvlekken, pezen, bloedvaten en spieren nog meer zichtbaar worden.

Hoe werkt de behandeling?

De verslapte, dunne huid van je handen kan behandeld worden met fillers en/of Profhilo. Fillers herstelt het volume in de huid van de hand terwijl Profhilo de aanmaak van collageen bevordert en rimpels minder kans geeft. Het resultaat is een stevig ogende huid met minder schaduwen, vlekjes en plooitjes, terwijl de pezen en bloedvaten door de opvulling met fillers minder zichtbaar aan de oppervlakte van de huid zijn.

Pijn / Verdoving

Niet tot nauwelijks

Merk
Aliaxin, Juvéderm en Profhilo
Tijd
30 – 45 minuten
Werking
6 tot 9 maanden

Wat is HIFU?

HIFU is een huidverjongende behandeling voor verstrakking en versteviging van de huid, maar dan zonder botox of fillers. HIFU staat voor High Intense Focused Ultrasound. Met deze ultrageluidsgolven wordt het onderhuidse bindweefsel verwarmd. Hierdoor ontstaat een wondgenezingsreactie waardoor nieuw collageen ontstaat en samentrekking van het weefsel. Dit leidt tot geleidelijk liften en verstrakken van de huid.

Voor wie is HIFU?

HIFU is vooral geschikt voor mensen met een ouder wordende huid die liever geen fillers of botox willen. De behandeling is makkelijk toe te passen en heeft nauwelijks bijwerkingen. Door de HIFU behandeling wordt de huid van het gezicht, hals of decolleté op een natuurlijkere manier gelift en verstevigd.

HIFU is geschikt voor mannen, vrouwen en iedere huidskleur. Verzorging van de huid is erg belangrijk na de behandeling. Je krijgt van ons een masker voor thuisgebruik (is inclusief) en advies voor overige huidverzorgingsproducten.

Pijn / Verdoving

Niet tot nauwelijks

Merk

HIFU

Tijd

45 – 90 minuten

Werking

6 tot 12 maanden

Wat kosten de overige behandelingen?

Tarieven

Onze behandelaars

Ontmoet de specialisten van Cosmetic Clinics

De artsen van Cosmetic Clinics zijn specialisten in hun vakgebied. Marieke en Eefke hebben beide een achtergrond als huisarts, Nicolette als fertiliteitsarts. Door welke specialist je ook behandeld wordt bij Cosmetic Clinics, een ding is zeker: zij halen alles uit de kast om jou te laten stralen.

Voordat je je laat behandelen door een cosmetisch arts, wil je natuurlijk weten dat je in goede handen bent. Dat zit bij ons wel goed.

Onze behandelaars

Ontmoet de specialisten van Cosmetic Clinics

De artsen van Cosmetic Clinics zijn specialisten in hun vakgebied. Van plastisch chirurg en cosmetisch arts tot huidtherapeut en consulent: zij halen alles uit de kast om jou te laten stralen. Voordat je je laat behandelen door een cosmetisch arts, wil je natuurlijk weten dat je in goede handen bent. Dat zit bij ons wel goed. Hier lees je waarom.

Veelgestelde vragen

Botulinetoxine werkt niet bij slecht ruikende oksels. Het heeft namelijk geen effect heeft op de geur producerende zweetklieren
Nee waarschijnlijk niet, doordat je de spieren onder deze rimpels een tijd lang niet hebt gebruikt, zijn die spieren verminderd in grootte. Doordat je de spieren een periode minder hebt bewogen, zullen deze erna ook minder vaak samentrekken.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* verplicht veld
                                                             

Monique Kuiper

Monique voltooide in 2007 haar opleiding tot schoonheidsspecialiste en heeft ruim 13 jaar haar eigen schoonheidssalon in Putten gehad.

Werkte daarvoor als secretaresse, zowel medisch als in het bedrijfsleven. Dienstverlening zit in de genen van deze geboren en getogen Rotterdamse!

Kwam in contact met Cosmetic Clinics toen ze na lang nadenken, veel aarzelingen en ruime research had besloten in de salon haar klanten behandelingen met injectables te willen aanbieden.

De samenwerking met Cosmetic Clinics beviel haar zo goed, dat ze na korte tijd ook binnen de kliniek haar steentje ging bijdragen aan de groei van dit jonge bedrijf. Nu is Monique “kliniekmanager” van Cosmetic Clinics, en als zodanig geeft ze richting, ondersteunt ze de artsen en is ze de verbindende schakel tussen behandellocaties en kliniek.

Melinda Aupers

Melinda volgde een meerjaren opleiding tot managementassistent en maakte zich daarnaast een aantal voor haar vak relevante, nuttige en efficiënte digitale vaardigheden eigen.

Werkte jarenlang als productieassistent bij een filmproductiemaatschappij alvorens de stap te maken naar office manager. Werkt sinds 2014 op eigen kracht omdat die mate van zelfstandigheid en flexibiliteit goed bij haar past en potentiële opdrachtgevers aanspreekt. Kwam via een van haar klanten in contact met Cosmetic Clinics, waar ze haar administratieve en organisatorische ei goed kwijt kan. 

Voelt zich, als people person, aangesproken door het thema dat Cosmetic Clinics drijft: mensen helpen zich beter in hun vel te voelen. Vindt het daarnaast heel prettig om deel uit te maken van een betrokken team en van de dynamische werkomgeving die een cosmetische kliniek met zich meebrengt.

Nicolette Vermeulen

‘Een enthousiaste en tevreden klant maakt mij blij’.

Nicolette behaalde haar artsdiploma aan de Universiteit Utrecht in 1993. Ze is een enthousiaste arts met vele jaren ervaring in de gezondheidszorg.

Zij werkt al bijna 20 jaar als fertiliteitsarts, en communicatie met de patiënt in combinatie met praktische vaardigheden is wat voor haar het artsenvak elke dag weer verrassend en mooi maakt.

Cosmetische geneeskunde heeft al lange tijd haar belangstelling en daarom besloot zij de stap te maken. 
Nicolette is cosmetisch arts KNMG. 

Zij heeft sindsdien veel trainingen gevolgd op het gebied van injectables en heeft ook enige tijd in haar eigen praktijk gewerkt. Wat ze daar echter miste was het contact en de kennisuitwisseling met collega’s. 

Bij het team van Cosmetic Clinics voelde ze zich direct prettig en ze is enthousiast over de werkwijze van deze kliniek met aandacht voor de klant en het streven naar een natuurlijk frisse uitstraling.

Geen productiewerk maar cliënten in de spiegel laten kijken en laten vertellen wat ze daar graag willen zien.

Voor Cosmetic Clinics doet Nicolette botox, fillers, Profhilo en kleine chirurgie.

Nicolette werkt op de locaties Amersfoort, Emmeloord,  Hoofddorp. 

BIG-registratie 09041521401

Marieke van Hemert

Marieke van Hemert behaalde haar artsdiploma aan de Universiteit van Leiden in 2008. Daarnaast is zij sinds 2011 huisarts. Tijdens haar studie en haar werk heeft ze zich altijd geïnteresseerd voor de kleine chirurgische verrichtingen. Zo heeft ze tijdens haar studie ervaring opgedaan binnen de plastische chirurgie. In haar huidige praktijk is de Marieke de vraagbaak op dit gebied.

Voor Cosmetic Clinics doet Marieke de ooglidcorrecties, kinliposucties en andere chirurgische verrichtingen naast botox, fillers en Profhilo.

Marieke werkt op de locaties Amersfoort, Deventer, Dronten en Huissen. 

BIG-registratie 69909802601

Eefke Carey

Eefke behaalde haar artsdiploma aan de Universiteit van Rotterdam (Erasmus) in 1999. Na een aantal praktijkjaren in Spijkenisse en Hoogvliet werkt zij sinds 2003 als huisarts in Lelystad.

Al voor haar specialisatie tot huisarts deed zij veel ervaring op in huidproblematiek/kleine chirurgie en bouwde dit verder uit in de cosmetische geneeskunde, o.a. door het volgen van verschillende trainingen in het werken met fillers, botox, peelings en overige huidverbeteringen.

Het luisteren naar de wensen van cliënten en het streven naar een fraai natuurlijk resultaat, waarbij met een minimum aan ingrepen de natuurlijke schoonheid maximaal wordt benadrukt, staat centraal in haar werkwijze.

Haar verbondenheid aan Cosmetic Clinics geeft Eefke de gelegenheid haar twee passies (huisarts en cosmetisch arts) te combineren, en een bijdrage te leveren aan het toegankelijk maken van het volledige scala aan behandelingen voor het gehele lichaam voor een zo breed mogelijk publiek.

Voor Cosmetic Clinics doet Eefke botox, fillers, skinboosters, Profhilo en kleine chirurgie.

Daarnaast is Eefke ook verantwoordelijk voor de opleidingen van de artsen binnen de kliniek.

Eefke werkt op de locaties Amersfoort, Dronten en Lelystad.

BIG-registratie 79048588301