fbpx
Heb je een vraag? Bel nu met Monique op 085-4019820

Ogen

Je ogen zorgen niet alleen voor je zicht, maar spelen ook een belangrijke rol in je gezichtsuitdrukking. Je kan zoveel zien aan iemands ogen. Is iemand vrolijk, of kijkt iemand juist nors, ben je uitgerust of zijn je ogen omringd door diepe wallen?
Het kan vervelend zijn als je ogen niet weerspiegelen hoe je je daadwerkelijk voelt, bijvoorbeeld omdat je wenkbrauwen hangen of je permanent wallen hebt. Gelukkig kun je hier gemakkelijk iets aan laten doen zodat jouw ogen weer uitstralen hoe jij je voelt!

Wat zijn wallen en donkere kringen onder je ogen?

“Je ziet er moe uit.” “Heb je slecht geslapen?” “Je bent toch niet ziek?” Een paar van de vragen die je kunt krijgen als je donkere kringen, zakjes, wallen of vetkussentjes onder je ogen hebt, of bijvoorbeeld last hebt van ingevallen onderoogleden. Als je niet moe was, dan word je dat vanzelf van deze vragen!

De stand en het volume van het jukbeen kunnen invloed hebben op je ogen. Dit kan bijvoorbeeld komen doordat het bot krimpt als gevolg van veroudering, of door een veranderende vethuishouding in het gebied rondom de ogen. Ook het overschot aan vet, vocht of huid kan zorgen voor wallen. Dit kan ervoor zorgen dat je ogen niet altijd meer uitstralen hoe je je voelt. Een gevolg hiervan is dat je permanente wallen of kringen onder je ogen kunt krijgen.

Hoe behandel je wallen en donkere kringen onder je ogen?

Maar wat te doen tegen deze wallen? Een chirurgische ingreep is gelukkig niet altijd noodzakelijk, ook met de juiste filler kan veilig een uitstekend resultaat behaald worden die de wallen onder je ogen verminderen.

Afhankelijk van de oorzaak van de wallen heb je de volgende behandeling nodig:

Donkere kringen door volumetekort: Fillers
Donkere kringen of vochtwallen: Skinbooster

Daarnaast krijgen rimpels minder kans als de huid verstevigd wordt met skinboosters door middel van RRS eyes, die bovendien het huidfunctioneren bevorderen met als resultaat een jonger uitziende, gezonde huid met een frisse teint.

Pijn / Verdoving

Niet tot nauwelijks

Merk

Aliaxin, Juvéderm of RRS eyes

Tijd

10 – 30 minuten 

Werking

6 maanden

Wat zijn kraaienpootjes?

Kraaienpootjes, de rimpeltjes naast je ogen die ontstaan als je lacht, daarom ook wel lachrimpels genoemd, zijn vaak zeer charmant, en heel natuurlijk. Maar het kan ook teveel worden. Door te lachen of te knijpen, wordt de huid bij de ogen op steeds dezelfde plaats dubbelgevouwen. Omdat de huid ouder wordt en hiermee zijn soepelheid verliest, en minder elastisch wordt, trekken de plooien niet meer glad en blijven de rimpels ook in rust zichtbaar. Dit zorgt ervoor dat je gezicht er ouder uit gaat zien.

Hoe behandel je kraaienpootjes?

Maar wat kun je doen tegen kraaienpootjes? Lachrimpels kunnen vaak gemakkelijk behandeld worden met botox. De botox ontspant de spiertjes in dit gebied en kan de kraaienpootjes veilig en aanzienlijk verminderen. In sommige gevallen zelfs helemaal laten verdwijnen. Al na enkele dagen na de behandelingen kunnen de resultaten zichtbaar worden wat zorgt voor een frissere uitstraling.

Pijn / Verdoving

Niet tot nauwelijks

Merk
Bocouture
Tijd

15 minuten 

Werking

3 tot 5 maanden

Wat zijn hangende wenkbrauwen?

Naarmate je ouder wordt verliest je huid steeds meer zijn elasticiteit die het vroeger wel had. Dit is niet altijd erg, maar kan op sommige plekken voor vervelende beperkingen zorgen. Bijvoorbeeld bij je wenkbrauwen. Door hangende wenkbrauwen kan het namelijk zijn dat je een vermoeide of boze uitdrukking krijgt of dat het zelfs je gezichtsveld beperkt. Een wenkbrauwcorrectie kan hier verandering in brengen.

Hoe behandel je hangende wenkbrauwen?

Door een wenkbrauwlift komen de wenkbrauwen iets hoger te staan. Een wenkbrauwlift wordt met botox gedaan voor een subtiel effect. 

De oorzaak kan ook zijn dat je bovenoogleden teveel overhangen. In dat geval kan je beter kiezen voor een bovenooglidcorrectie. Ook daarvoor kun je bij Cosmetic Clinics terecht. 

Tijdens het intakegesprek met een specialist van Cosmetic Clinics zal bepaald worden welke behandelmethode het beste past bij jouw situatie.

Pijn / Verdoving

Niet tot nauwelijks

Merk
Bocouture
Tijd

15 minuten 

Werking

3 tot 5 maanden

Tarieven

Onze behandelaars

Ontmoet de specialisten van Cosmetic Clinics

De artsen van Cosmetic Clinics zijn specialisten in hun vakgebied. Marieke en Eefke hebben beide een achtergrond als huisarts, Nicolette als fertiliteitsarts. Door welke specialist je ook behandeld wordt bij Cosmetic Clinics, een ding is zeker: zij halen alles uit de kast om jou te laten stralen.

Voordat je je laat behandelen door een cosmetisch arts, wil je natuurlijk weten dat je in goede handen bent. Dat zit bij ons wel goed.

Onze behandelaars

Ontmoet de specialisten van Cosmetic Clinics

De artsen van Cosmetic Clinics zijn specialisten in hun vakgebied. Van plastisch chirurg en cosmetisch arts tot huidtherapeut en consulent: zij halen alles uit de kast om jou te laten stralen. Voordat je je laat behandelen door een cosmetisch arts, wil je natuurlijk weten dat je in goede handen bent. Dat zit bij ons wel goed. Hier lees je waarom.

Veelgestelde vragen

Het doel van de behandeling is natuurlijk dat er iets veranderd rond je ogen. Wij streven altijd naar een zo natuurlijk mogelijk resultaat. 

Over het algemeen blijft het effect van botox voor 3 tot 4 maanden zichtbaar. Hoe lang het zichtbaar blijft, is vooral afhankelijk van de sterkte van jouw spieren.

Na een behandeling met botox of fillers kun je direct weer je dagelijkse activiteiten oppakken. Wel kan het zijn dat de plek waaraan je behandeld bent er nog enige tijd anders uit ziet.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* verplicht veld
                                                             

Monique Kuiper

Monique voltooide in 2007 haar opleiding tot schoonheidsspecialiste en heeft ruim 13 jaar haar eigen schoonheidssalon in Putten gehad.

Werkte daarvoor als secretaresse, zowel medisch als in het bedrijfsleven. Dienstverlening zit in de genen van deze geboren en getogen Rotterdamse!

Kwam in contact met Cosmetic Clinics toen ze na lang nadenken, veel aarzelingen en ruime research had besloten in de salon haar klanten behandelingen met injectables te willen aanbieden.

De samenwerking met Cosmetic Clinics beviel haar zo goed, dat ze na korte tijd ook binnen de kliniek haar steentje ging bijdragen aan de groei van dit jonge bedrijf. Nu is Monique “kliniekmanager” van Cosmetic Clinics, en als zodanig geeft ze richting, ondersteunt ze de artsen en is ze de verbindende schakel tussen behandellocaties en kliniek.

Melinda Aupers

Melinda volgde een meerjaren opleiding tot managementassistent en maakte zich daarnaast een aantal voor haar vak relevante, nuttige en efficiënte digitale vaardigheden eigen.

Werkte jarenlang als productieassistent bij een filmproductiemaatschappij alvorens de stap te maken naar office manager. Werkt sinds 2014 op eigen kracht omdat die mate van zelfstandigheid en flexibiliteit goed bij haar past en potentiële opdrachtgevers aanspreekt. Kwam via een van haar klanten in contact met Cosmetic Clinics, waar ze haar administratieve en organisatorische ei goed kwijt kan. 

Voelt zich, als people person, aangesproken door het thema dat Cosmetic Clinics drijft: mensen helpen zich beter in hun vel te voelen. Vindt het daarnaast heel prettig om deel uit te maken van een betrokken team en van de dynamische werkomgeving die een cosmetische kliniek met zich meebrengt.

Nicolette Vermeulen

‘Een enthousiaste en tevreden klant maakt mij blij’.

Nicolette behaalde haar artsdiploma aan de Universiteit Utrecht in 1993. Ze is een enthousiaste arts met vele jaren ervaring in de gezondheidszorg.

Zij werkt al bijna 20 jaar als fertiliteitsarts, en communicatie met de patiënt in combinatie met praktische vaardigheden is wat voor haar het artsenvak elke dag weer verrassend en mooi maakt.

Cosmetische geneeskunde heeft al lange tijd haar belangstelling en daarom besloot zij de stap te maken. 
Nicolette is cosmetisch arts KNMG. 

Zij heeft sindsdien veel trainingen gevolgd op het gebied van injectables en heeft ook enige tijd in haar eigen praktijk gewerkt. Wat ze daar echter miste was het contact en de kennisuitwisseling met collega’s. 

Bij het team van Cosmetic Clinics voelde ze zich direct prettig en ze is enthousiast over de werkwijze van deze kliniek met aandacht voor de klant en het streven naar een natuurlijk frisse uitstraling.

Geen productiewerk maar cliënten in de spiegel laten kijken en laten vertellen wat ze daar graag willen zien.

Voor Cosmetic Clinics doet Nicolette botox, fillers, Profhilo en kleine chirurgie.

Nicolette werkt op de locaties Amersfoort, Emmeloord,  Hoofddorp. 

BIG-registratie 09041521401

Marieke van Hemert

Marieke van Hemert behaalde haar artsdiploma aan de Universiteit van Leiden in 2008. Daarnaast is zij sinds 2011 huisarts. Tijdens haar studie en haar werk heeft ze zich altijd geïnteresseerd voor de kleine chirurgische verrichtingen. Zo heeft ze tijdens haar studie ervaring opgedaan binnen de plastische chirurgie. In haar huidige praktijk is de Marieke de vraagbaak op dit gebied.

Voor Cosmetic Clinics doet Marieke de ooglidcorrecties, kinliposucties en andere chirurgische verrichtingen naast botox, fillers en Profhilo.

Marieke werkt op de locaties Amersfoort, Deventer, Dronten en Huissen. 

BIG-registratie 69909802601

Eefke Carey

Eefke behaalde haar artsdiploma aan de Universiteit van Rotterdam (Erasmus) in 1999. Na een aantal praktijkjaren in Spijkenisse en Hoogvliet werkt zij sinds 2003 als huisarts in Lelystad.

Al voor haar specialisatie tot huisarts deed zij veel ervaring op in huidproblematiek/kleine chirurgie en bouwde dit verder uit in de cosmetische geneeskunde, o.a. door het volgen van verschillende trainingen in het werken met fillers, botox, peelings en overige huidverbeteringen.

Het luisteren naar de wensen van cliënten en het streven naar een fraai natuurlijk resultaat, waarbij met een minimum aan ingrepen de natuurlijke schoonheid maximaal wordt benadrukt, staat centraal in haar werkwijze.

Haar verbondenheid aan Cosmetic Clinics geeft Eefke de gelegenheid haar twee passies (huisarts en cosmetisch arts) te combineren, en een bijdrage te leveren aan het toegankelijk maken van het volledige scala aan behandelingen voor het gehele lichaam voor een zo breed mogelijk publiek.

Voor Cosmetic Clinics doet Eefke botox, fillers, skinboosters, Profhilo en kleine chirurgie.

Daarnaast is Eefke ook verantwoordelijk voor de opleidingen van de artsen binnen de kliniek.

Eefke werkt op de locaties Amersfoort, Dronten en Lelystad.

BIG-registratie 79048588301