Ogen

 

wallen onder ogen voor en na

wallen/donkere kringen onder de ogen

“Je ziet er moe uit.” “Heb je slecht geslapen?” “Je bent toch niet ziek?” Een paar van de vragen die je zoal kunt krijgen als je donkere kringen, zakjes, wallen of vetkussentjes onder je ogen hebt, of ingevallen onderoogleden. Stand en volume van het jukbeen kunnen hier invloed op hebben, of het krimpen van het bot als gevolg van veroudering, of een veranderde vethuishouding in het gebied rond de ogen. Een chirurgische ingreep is niet altijd noodzakelijk, ook met de juiste filler kan veilig een uitstekend resultaat gekregen worden. Daarnaast krijgen rimpels minder kans als de huid verstevigd wordt met skinboosters, die bovendien de huidfunctie bevorderen met als resultaat een jonger uitziende, gezonde huid met een frisse teint.

wenkbrauwlift

Onder invloed van zwaartekracht of een overactieve oogkringspier kunnen wenkbrauwen afzakken. Een heel lichte behandeling met een minieme hoeveelheid botox ontspant de spieren die de wenkbrauwen naar beneden trekken en geeft ze weer een frisse, jeugdige aanblik. De wenkbrauwlift kan veilig en heel eenvoudig ‘meegenomen’ worden als u toch uw fronsrimpel of kraaienpootjes laat behandelen.

kraaienpootjes

Lachrimpeltjes zijn vaak zeer charmant, en heel natuurlijk. Maar het kan ook teveel worden. Door gezichtsmimiek als lachen en knijpen met de ogen wordt de huid steeds op dezelfde plaats dubbelgevouwen. Omdat de huid met het ouder worden zijn soepelheid verliest en minder elastisch wordt, trekken de plooien niet meer glad en blijven de rimpels ook in ruste zichtbaar. Een behandeling met botox ontspant de spiertjes in dit gebied en kan de kraaienpootjes veilig en aanzienlijk verminderen of zelfs helemaal laten verdwijnen. Daarnaast krijgen rimpels minder kans als de huid verstevigd wordt met skinboosters. Deze krachtige huidverbeteringstherapie bevordert de huidfunctie en zorgt voor een jonger uitziende, gezonde huid met een frisse teint.

Afspraak maken voor gratis en vrijblijvend consult met arts