Neus

bunny lines

Bunny lines of konijnenlijntjes is de benaming voor de lijntjes of rimpels aan beide kanten van de neus. Deze lijntjes ontstaan door mimiek van het gezicht als bijvoorbeeld ‘vies’ kijken, lachen of tegen de zon in turen. Als dit u stoort, kan een simpele behandeling met botox uitkomst brengen. Het spiertje dat de bunny lines veroorzaakt, wordt ontspannen, zodat uw neusomgeving er weer mooi egaal uit komt te zien.

fronsrimpels

Fronsen is zo’n automatische beweging, dat we ons er niet eens van bewust zijn. Boos of bezorgd kijken, tegen de zon in turen of zeer geconcentreerd bezig zijn – we gebruiken deze spieren heel wat keren per dag, en trekken daarbij de wenkbrauwen naar elkaar toe en tegelijkertijd naar beneden. Door de jaren heen verliezen deze spieren hun elasticiteit en blijft, zelfs in rust, de fronsrimpel staan. Het gevolg is een permanent strenge, wat bozige blik – terwijl u dat meestal helemaal niet bent.

Een milde behandeling met botox helpt deze spieren te ontspannen, zodat u weer een open en vriendelijke uitstraling krijgt. Mocht dat niet voldoende zijn, dan kan opvulling met een filler nog een extra zetje geven.

Rimpels zullen bovendien minder makkelijk terugkomen als de huid verstevigd wordt met skinboosters. Deze krachtige huidverbeteringstherapie bevordert de huidfunctie, geeft huidplooien minder kans en zorgt voor een jonger uitziende, gezonde huid met een frisse teint.

neus-lippenplooi

De neus-lippen-plooi loopt van de zijkanten van de neus, de neusvleugels, naar de mondhoeken. Door de jaren heen worden deze plooien dieper en scherper en kunnen een verdrietig of vermoeide gezichtsuitdrukking geven.

Met een filler is deze plooi goed te verminderen en te verzachten. Afhankelijk van de diepte en van uw huidstructuur kan gekozen worden voor een dikkere of dunnere hyaluronzuur. Ook zal onze arts rekening houden met de contour van wangen en jukbeen. Mochten deze aan volume verloren hebben, dan zal aanvulling hiervan ook een meeliftend effect op de neus-lippen-plooi hebben.

In aanvulling op of in plaats van een fillerbehandeling kan ook gekozen worden voor een skinboosterprogramma. Deze krachtige huidverbeteringstherapie bevordert de huidfunctie en zorgt voor een jonger uitziende, gezonde huid met een frisse teint. Het verstevigende effect van de skinboosters geeft rimpels en plooien minder kans.

Het juiste behandelplan is afhankelijk van een aantal factoren. Met onze unieke computersimulatie kunnen we op een foto van uw gezicht laten zien wat het effect van de verschillende behandelingen kan zijn en u een passend advies geven. Alles gaat in samenspraak met onze arts – maar de keus is uiteraard aan u!

Afspraak maken voor gratis en vrijblijvend consult met arts