fbpx
Heb je een vraag? Bel nu met Monique op 085-4019820

Neus

Eén van onze zintuigen is ruiken en het orgaan die dit doet is; je raadt het al, de neus. Maar je neus is niet alleen handig om mee te ruiken, het zorgt ook voor duidelijke kenmerken aan een gezicht. Sommige mensen hebben een wat kleinere neus en sommige een wat grotere neus. Maar daar kunnen ook wat rimpels, plooien en vervelende lijntjes opduiken naarmate je ouder wordt, wat soms zorgt voor een vermoeide of verdrietige uitdrukking.

De neus-lippenplooi

Een diepe rimpel/plooi die van de zijkant van de neus, de neusvleugels, naar de mondhoeken loopt kan zeer vervelend zijn. Door de jaren heen kan dit erger worden en kunnen deze plooien dieper en scherper worden, waardoor je een vermoeide gezichtsuitdrukking kan hebben.

Neus-lippenplooi behandeling

Met een fillerbehandeling is deze plooi goed te verminderen en te verzachten. Afhankelijk van de diepte en de huidstructuur kan gekozen worden voor een dikkere of dunnere hyaluronzuur. Ook zal onze arts rekening houden met de contouren van de wangen en het jukbeen. Mochten deze aan volume verloren hebben, dan zal aanvulling hiervan ook een meeliftend effect op de neus-lippen-plooi hebben.

Pijn / Verdoving

Niet tot nauwelijks

Merk

Aliaxin en Juvéderm

Tijd

30 – 45 minuten 

Werking

9 tot 12 maanden

Wat zijn bunnylines?

Bunny lines of konijnenlijntjes is de benaming voor de lijntjes of rimpels aan beide kanten van de neus. Deze lijntjes worden benadrukt door mimiek van je gezicht als je bijvoorbeeld ‘vies’ kijkt, lacht of tegen de zon in kijkt.

Hoe behandel je bunnylines?

Als dit je stoort, kan een simpele behandeling met botox uitkomst bieden. De spiertjes die de bunny lines veroorzaken, worden ontspannen, zodat de omgeving van de neus er weer mooi egaal uit komt te zien.

Pijn / Verdoving

Niet tot nauwelijks

Merk

Bocouture

Tijd

5 – 10 minuten

Werking

3 tot 4 maanden

Wat kost een neusbehandeling?

Tarieven

Onze behandelaars

Ontmoet de specialisten van Cosmetic Clinics

De artsen van Cosmetic Clinics zijn specialisten in hun vakgebied. Marieke en Eefke hebben beide een achtergrond als huisarts, Nicolette als fertiliteitsarts. Door welke specialist je ook behandeld wordt bij Cosmetic Clinics, een ding is zeker: zij halen alles uit de kast om jou te laten stralen.

Voordat je je laat behandelen door een cosmetisch arts, wil je natuurlijk weten dat je in goede handen bent. Dat zit bij ons wel goed.

Onze behandelaars

Ontmoet de specialisten van Cosmetic Clinics

De artsen van Cosmetic Clinics zijn specialisten in hun vakgebied. Van plastisch chirurg en cosmetisch arts tot huidtherapeut en consulent: zij halen alles uit de kast om jou te laten stralen. Voordat je je laat behandelen door een cosmetisch arts, wil je natuurlijk weten dat je in goede handen bent. Dat zit bij ons wel goed. Hier lees je waarom.

Veelgestelde vragen

De neuslippenplooi kan op verschillende manieren behandeld worden. De arts bekijkt wat het beste resultaat zal geven. Over het algemeen adviseren we de behandeling na 9 tot 12 maanden te herhalen.

Het effect van de botox behandeling voor de bunny lines houdt 3 tot 4 maanden aan.

Hyaluronzuur wordt door ons eigen lichaam aangemaakt en zorgt voor hydratatie van al onze weefsels, organen etc. Hyaluronzuur is belangrijk voor ons lichaam en onze huid.

Naarmate we ouder worden, wordt de productie hiervan langzaam minder, waardoor bijvoorbeeld onze huid minder elastisch wordt en er volumeverlies ontstaat.

Fillers en Profhilo bestaan uit hyaluronzuur, met allebei een eigen functie. Fillers zorgt voor volume in de huid en Profhilo zorgt voor meer hydratatie waardoor onze huid er beter uit gaat zien.

Over het algemeen ervaren de meeste mensen niet of nauwelijks pijn. Soms kan een bepaald gebied iets gevoelig zijn.

Bij een botoxbehandeling is direct na de injectie een klein bultje zichtbaar (vergelijkbaar met een kleine muggenbult). Dit trekt snel weer weg (meestal binnen een half uur).

Het effect van de fillerbehandeling is direct zichtbaar. Wel moet de filler “settelen”, dit betekent dat de filler na ongeveer 2 weken helemaal is opgenomen en optimaal effect heeft. Daarnaast is er altijd kans op blauwe plekjes of lichte zwellingen. Over het algemeen trekt dit allemaal een paar dagen tot een week na de behandeling weg. Voor alle zekerheid raden wij aan om een behandeling niet te kort voorafgaand aan een evenement, waar je er op je best uit wilt zien, te plannen.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* verplicht veld
                                                             

Monique Kuiper

Monique voltooide in 2007 haar opleiding tot schoonheidsspecialiste en heeft ruim 13 jaar haar eigen schoonheidssalon in Putten gehad.

Werkte daarvoor als secretaresse, zowel medisch als in het bedrijfsleven. Dienstverlening zit in de genen van deze geboren en getogen Rotterdamse!

Kwam in contact met Cosmetic Clinics toen ze na lang nadenken, veel aarzelingen en ruime research had besloten in de salon haar klanten behandelingen met injectables te willen aanbieden.

De samenwerking met Cosmetic Clinics beviel haar zo goed, dat ze na korte tijd ook binnen de kliniek haar steentje ging bijdragen aan de groei van dit jonge bedrijf. Nu is Monique “kliniekmanager” van Cosmetic Clinics, en als zodanig geeft ze richting, ondersteunt ze de artsen en is ze de verbindende schakel tussen behandellocaties en kliniek.

Melinda Aupers

Melinda volgde een meerjaren opleiding tot managementassistent en maakte zich daarnaast een aantal voor haar vak relevante, nuttige en efficiënte digitale vaardigheden eigen.

Werkte jarenlang als productieassistent bij een filmproductiemaatschappij alvorens de stap te maken naar office manager. Werkt sinds 2014 op eigen kracht omdat die mate van zelfstandigheid en flexibiliteit goed bij haar past en potentiële opdrachtgevers aanspreekt. Kwam via een van haar klanten in contact met Cosmetic Clinics, waar ze haar administratieve en organisatorische ei goed kwijt kan. 

Voelt zich, als people person, aangesproken door het thema dat Cosmetic Clinics drijft: mensen helpen zich beter in hun vel te voelen. Vindt het daarnaast heel prettig om deel uit te maken van een betrokken team en van de dynamische werkomgeving die een cosmetische kliniek met zich meebrengt.

Nicolette Vermeulen

‘Een enthousiaste en tevreden klant maakt mij blij’.

Nicolette behaalde haar artsdiploma aan de Universiteit Utrecht in 1993. Ze is een enthousiaste arts met vele jaren ervaring in de gezondheidszorg.

Zij werkt al bijna 20 jaar als fertiliteitsarts, en communicatie met de patiënt in combinatie met praktische vaardigheden is wat voor haar het artsenvak elke dag weer verrassend en mooi maakt.

Cosmetische geneeskunde heeft al lange tijd haar belangstelling en daarom besloot zij de stap te maken. 
Nicolette is cosmetisch arts KNMG. 

Zij heeft sindsdien veel trainingen gevolgd op het gebied van injectables en heeft ook enige tijd in haar eigen praktijk gewerkt. Wat ze daar echter miste was het contact en de kennisuitwisseling met collega’s. 

Bij het team van Cosmetic Clinics voelde ze zich direct prettig en ze is enthousiast over de werkwijze van deze kliniek met aandacht voor de klant en het streven naar een natuurlijk frisse uitstraling.

Geen productiewerk maar cliënten in de spiegel laten kijken en laten vertellen wat ze daar graag willen zien.

Voor Cosmetic Clinics doet Nicolette botox, fillers, Profhilo en kleine chirurgie.

Nicolette werkt op de locaties Amersfoort, Emmeloord,  Hoofddorp. 

BIG-registratie 09041521401

Marieke van Hemert

Marieke van Hemert behaalde haar artsdiploma aan de Universiteit van Leiden in 2008. Daarnaast is zij sinds 2011 huisarts. Tijdens haar studie en haar werk heeft ze zich altijd geïnteresseerd voor de kleine chirurgische verrichtingen. Zo heeft ze tijdens haar studie ervaring opgedaan binnen de plastische chirurgie. In haar huidige praktijk is de Marieke de vraagbaak op dit gebied.

Voor Cosmetic Clinics doet Marieke de ooglidcorrecties, kinliposucties en andere chirurgische verrichtingen naast botox, fillers en Profhilo.

Marieke werkt op de locaties Amersfoort, Deventer, Dronten en Huissen. 

BIG-registratie 69909802601

Eefke Carey

Eefke behaalde haar artsdiploma aan de Universiteit van Rotterdam (Erasmus) in 1999. Na een aantal praktijkjaren in Spijkenisse en Hoogvliet werkt zij sinds 2003 als huisarts in Lelystad.

Al voor haar specialisatie tot huisarts deed zij veel ervaring op in huidproblematiek/kleine chirurgie en bouwde dit verder uit in de cosmetische geneeskunde, o.a. door het volgen van verschillende trainingen in het werken met fillers, botox, peelings en overige huidverbeteringen.

Het luisteren naar de wensen van cliënten en het streven naar een fraai natuurlijk resultaat, waarbij met een minimum aan ingrepen de natuurlijke schoonheid maximaal wordt benadrukt, staat centraal in haar werkwijze.

Haar verbondenheid aan Cosmetic Clinics geeft Eefke de gelegenheid haar twee passies (huisarts en cosmetisch arts) te combineren, en een bijdrage te leveren aan het toegankelijk maken van het volledige scala aan behandelingen voor het gehele lichaam voor een zo breed mogelijk publiek.

Voor Cosmetic Clinics doet Eefke botox, fillers, skinboosters, Profhilo en kleine chirurgie.

Daarnaast is Eefke ook verantwoordelijk voor de opleidingen van de artsen binnen de kliniek.

Eefke werkt op de locaties Amersfoort, Dronten en Lelystad.

BIG-registratie 79048588301