fbpx
Heb je een vraag? Bel nu met Monique op 085-4019820

Marionetlijnen

Het kan erg vervelend zijn als je permanent verdrietig of ontevreden kijkt, terwijl je je helemaal niet zo voelt. Heb jij hier last van? Dan kan het zijn dat je last hebt van Marionetlijnen. Deze plooien, die vanaf je mondhoeken naar je kaaklijn lopen, kunnen ervoor zorgen dat het lijkt alsof je mondhoeken hangen. Bij Cosmetic Clinics kunnen wij je weer laten stralen! Hier lees je hoe.

Wat zijn marionetlijnen?

Marionetlijnen zijn de plooien die vanaf je mondhoeken naar je kaaklijn lopen. Als deze plooien te diep zijn, kan het lijken alsof de mondhoeken hangen. Hierdoor lijk je bijvoorbeeld verdrietig en kan het zijn dat de mondhoeken niet mee lachen als jij lacht.

Deze aandoening kan gemakkelijk worden verward met hangende mondhoeken, echter lijkt het bij marionetlijnen alsof de mondhoeken hangen, maar dit is niet daadwerkelijk het geval. Bij hangende mondhoeken is de spier die de mondhoeken naar beneden trekt overactief, waardoor de mondhoeken daadwerkelijk gaan hangen. Twijfel je of je last hebt van hangende mondhoeken? Lees hier dan meer over hangende mondhoeken.

Als je last hebt van marionetlijnen kun je dit als vervelend ervaren omdat je trieste en terneergeslagen uitstraling niet overeenkomt met jouw opgewekte karakter. Gelukkig kunnen bij Cosmetic Clinics jouw marionetlijnen verminderen met een kleine ingreep zodat jouw gezicht weer gaat stralen.

Hoe ontstaan marionetlijnen?

Zoals met veel cosmetische ongemakken, speelt ouder worden hier een hoofdrol. Naarmate we ouder worden, en de huid in dit gebied aan volume verliest, gaan de mondhoeken hangen waardoor de verticale lijnen, de marionetlijnen, zichtbaar worden.

Gratis vrijblijvend advies

Ben je nieuwsgierig of een behandeling tegen Marionetlijnen iets voor jou is? Maak dan nu gratis, en natuurlijk geheel vrijblijvend, online een afspraak.

Behandeling tegen marionetlijnen

Omdat marionetlijnen ontstaan door een verlies aan volume, worden zij behandeld met een filler. Door het aanbrengen van een filler in deze plooien, verdwijnt de schaduw en krijgen de mondhoeken een extra versteviging. Hierdoor wordt jouw gezichtsuitdrukking weer vrolijker en jeugdiger.

Vaak wordt een behandeling van de marionetlijnen gecombineerd met een behandeling aan de mondhoeken, omdat deze elkaar vaak versterken. Door de overactieve spier in de mondhoeken te behandelen met een spierverslapper (botox), en de marionetlijnen op te vullen met een filler krijg jij je vrolijke en opgewekte uitstraling weer terug.

Of zowel een marionetlijnen behandeling als een behandeling tegen hangende mondhoeken nodig is voor het gewenste resultaat, zal de arts samen met jou bepalen in het gratis intake gesprek dat altijd plaatsvindt voor de behandeling.

Liever persoonlijk advies?

Laat je vraag hier achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Onze behandelaars

Ontmoet de specialisten van Cosmetic Clinics

De artsen van Cosmetic Clinics zijn specialisten in hun vakgebied. Marieke en Eefke hebben beide een achtergrond als huisarts, Nicolette als fertiliteitsarts. Door welke specialist je ook behandeld wordt bij Cosmetic Clinics, een ding is zeker: zij halen alles uit de kast om jou te laten stralen.

Voordat je je laat behandelen door een cosmetisch arts, wil je natuurlijk weten dat je in goede handen bent. Dat zit bij ons wel goed.

Onze behandelaars

Ontmoet de specialisten van Cosmetic Clinics

De artsen van Cosmetic Clinics zijn specialisten in hun vakgebied. Van plastisch chirurg en cosmetisch arts tot huidtherapeut en consulent: zij halen alles uit de kast om jou te laten stralen. Voordat je je laat behandelen door een cosmetisch arts, wil je natuurlijk weten dat je in goede handen bent. Dat zit bij ons wel goed. Hier lees je waarom.

Marionetlijnen voor en na

Plekje verwijderen naPlekje verwijderen voor

Kosten van een marionetlijnen behandeling

De kosten van het behandelen van marionetlijnen met een filler is afhankelijk van de hoeveelheid milliliters die nodig zijn om het gewenste resultaat te behalen. Over het algemeen is 1 ml. voldoende. Daarnaast kan de behandeling nog uitgebreid worden met een behandeling tegen hangende mondhoeken voor een nog mooier resultaat.

Pijn / Verdoving

Niet tot nauwelijks

Merk
Bocouture, Aliaxin en Juvéderm
Tijd
5 – 45 minuten
Werking
3 tot 12 maanden

Veelgestelde vragen

Marionetlijnen zijn de plooien die van je mondhoeken naar de kaaklijn lopen. De marionetlijnen worden zichtbaar door een verlies aan volume in de huid. Hierdoor lijkt het alsof de mondhoeken hangen waardoor je permanent triest kijkt.

Nee, dit zijn twee verschillende aandoeningen.  Bij marionetlijnen zijn de plooien die van je mondhoeken naar kaaklijn lopen zichtbaar geworden door een verlies aan volume in de huid. Hierdoor lijkt het alsof de mondhoeken hangen, maar dit is niet het geval.

Bij hangende mondhoeken zijn de spieren die van de mondhoeken naar beneden lopen overactief, waardoor deze constant naar beneden getrokken worden.

Niet alle marionetlijnen zijn storend, maar heb je last van diepe marionetlijnen? Dan kunnen deze gemakkelijk verminderd worden met een filler.

De hoeveelheid is afhankelijk van hoe diep de marionetlijnen zijn, over het algemeen is 1 ml. filler voldoende.

De hoeveelheid is afhankelijk van hoe diep de Marionetlijnen zijn, over het algemeen is 1 ml. filler voldoende.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* verplicht veld
                                                             

Monique Kuiper

Monique voltooide in 2007 haar opleiding tot schoonheidsspecialiste en heeft ruim 13 jaar haar eigen schoonheidssalon in Putten gehad.

Werkte daarvoor als secretaresse, zowel medisch als in het bedrijfsleven. Dienstverlening zit in de genen van deze geboren en getogen Rotterdamse!

Kwam in contact met Cosmetic Clinics toen ze na lang nadenken, veel aarzelingen en ruime research had besloten in de salon haar klanten behandelingen met injectables te willen aanbieden.

De samenwerking met Cosmetic Clinics beviel haar zo goed, dat ze na korte tijd ook binnen de kliniek haar steentje ging bijdragen aan de groei van dit jonge bedrijf. Nu is Monique “kliniekmanager” van Cosmetic Clinics, en als zodanig geeft ze richting, ondersteunt ze de artsen en is ze de verbindende schakel tussen behandellocaties en kliniek.

Melinda Aupers

Melinda volgde een meerjaren opleiding tot managementassistent en maakte zich daarnaast een aantal voor haar vak relevante, nuttige en efficiënte digitale vaardigheden eigen.

Werkte jarenlang als productieassistent bij een filmproductiemaatschappij alvorens de stap te maken naar office manager. Werkt sinds 2014 op eigen kracht omdat die mate van zelfstandigheid en flexibiliteit goed bij haar past en potentiële opdrachtgevers aanspreekt. Kwam via een van haar klanten in contact met Cosmetic Clinics, waar ze haar administratieve en organisatorische ei goed kwijt kan. 

Voelt zich, als people person, aangesproken door het thema dat Cosmetic Clinics drijft: mensen helpen zich beter in hun vel te voelen. Vindt het daarnaast heel prettig om deel uit te maken van een betrokken team en van de dynamische werkomgeving die een cosmetische kliniek met zich meebrengt.

Nicolette Vermeulen

‘Een enthousiaste en tevreden klant maakt mij blij’.

Nicolette behaalde haar artsdiploma aan de Universiteit Utrecht in 1993. Ze is een enthousiaste arts met vele jaren ervaring in de gezondheidszorg.

Zij werkt al bijna 20 jaar als fertiliteitsarts, en communicatie met de patiënt in combinatie met praktische vaardigheden is wat voor haar het artsenvak elke dag weer verrassend en mooi maakt.

Cosmetische geneeskunde heeft al lange tijd haar belangstelling en daarom besloot zij de stap te maken. 
Nicolette is cosmetisch arts KNMG. 

Zij heeft sindsdien veel trainingen gevolgd op het gebied van injectables en heeft ook enige tijd in haar eigen praktijk gewerkt. Wat ze daar echter miste was het contact en de kennisuitwisseling met collega’s. 

Bij het team van Cosmetic Clinics voelde ze zich direct prettig en ze is enthousiast over de werkwijze van deze kliniek met aandacht voor de klant en het streven naar een natuurlijk frisse uitstraling.

Geen productiewerk maar cliënten in de spiegel laten kijken en laten vertellen wat ze daar graag willen zien.

Voor Cosmetic Clinics doet Nicolette botox, fillers, Profhilo en kleine chirurgie.

Nicolette werkt op de locaties Amersfoort, Emmeloord,  Hoofddorp. 

BIG-registratie 09041521401

Marieke van Hemert

Marieke van Hemert behaalde haar artsdiploma aan de Universiteit van Leiden in 2008. Daarnaast is zij sinds 2011 huisarts. Tijdens haar studie en haar werk heeft ze zich altijd geïnteresseerd voor de kleine chirurgische verrichtingen. Zo heeft ze tijdens haar studie ervaring opgedaan binnen de plastische chirurgie. In haar huidige praktijk is de Marieke de vraagbaak op dit gebied.

Voor Cosmetic Clinics doet Marieke de ooglidcorrecties, kinliposucties en andere chirurgische verrichtingen naast botox, fillers en Profhilo.

Marieke werkt op de locaties Amersfoort, Deventer, Dronten en Huissen. 

BIG-registratie 69909802601

Eefke Carey

Eefke behaalde haar artsdiploma aan de Universiteit van Rotterdam (Erasmus) in 1999. Na een aantal praktijkjaren in Spijkenisse en Hoogvliet werkt zij sinds 2003 als huisarts in Lelystad.

Al voor haar specialisatie tot huisarts deed zij veel ervaring op in huidproblematiek/kleine chirurgie en bouwde dit verder uit in de cosmetische geneeskunde, o.a. door het volgen van verschillende trainingen in het werken met fillers, botox, peelings en overige huidverbeteringen.

Het luisteren naar de wensen van cliënten en het streven naar een fraai natuurlijk resultaat, waarbij met een minimum aan ingrepen de natuurlijke schoonheid maximaal wordt benadrukt, staat centraal in haar werkwijze.

Haar verbondenheid aan Cosmetic Clinics geeft Eefke de gelegenheid haar twee passies (huisarts en cosmetisch arts) te combineren, en een bijdrage te leveren aan het toegankelijk maken van het volledige scala aan behandelingen voor het gehele lichaam voor een zo breed mogelijk publiek.

Voor Cosmetic Clinics doet Eefke botox, fillers, skinboosters, Profhilo en kleine chirurgie.

Daarnaast is Eefke ook verantwoordelijk voor de opleidingen van de artsen binnen de kliniek.

Eefke werkt op de locaties Amersfoort, Dronten en Lelystad.

BIG-registratie 79048588301