fbpx
Heb je een vraag? Bel nu met Monique op 085-4019820

Mond

Het gebied rondom je mond beweegt gedurende een dag constant. We praten, lachen en gebruiken mimiek om andere te laten zien hoe we ons voelen. Al deze bewegingen zorgen er in de loop van de tijd voor dat je mondhoeken kunnen gaan hangen, of dat je last krijgt van rokerslijntjes. Veel van deze aandoeningen zijn te verhelpen door de spieren tijdelijk te ontspannen, of het gebied licht op te vullen met een filler.

Wat zijn Smalle lippen?

Sommige mensen hebben nou eenmaal wat smallere lippen, iets waar je in eerste instantie helaas niks aan kan doen. In andere gevallen worden de lippen dunner omdat, bij het ouder worden, de huid slapper wordt en de lippen aan volume verliezen.

Een lipbehandeling met een filler kan lippen subtiel of zichtbaar voller maken. Maar ook een asymmetrische of scheve lip kan gecorrigeerd worden met lipfillers.

Hoe behandel je smalle lippen?

Afhankelijk van het doel van de behandeling, wordt er gebruik gemaakt van fillers of botox. Smalle lippen kunnen dikker gemaakt worden met een lipfiller, maar een scheve of asymmetrische lip, bijvoorbeeld als de asymmetrie het gevolg is van mimiek, kan voor een spierontspannende behandeling met botox gekozen worden. Lipfiller behandelingen worden met een verdoving uitgevoerd, zo kun je ontspannen de behandeling ondergaan.

Pijn / Verdoving

Met verdoving

Merk

Aliaxin en Juvéderm

Tijd

30 – 45 minuten 

Werking

6 tot 9 maanden

Wat zijn Rokerslijntjes?

Rokerslijntjes, rokers rimpeltjes, een barcode of plooirok zijn allemaal namen voor de verticale lijntjes in de huid vlak boven de bovenlip. Deze lijntjes zorgen voor veel vrouwen voor grote ergernis omdat de lijntjes ervoor zorgen dat je er ouder uitziet dan dat je daadwerkelijk bent.

Hoe behandel je Rokerslijntjes?

Niets laten doen aan je rokerslijntjes is zonde het zorgt direct voor een jonger gezicht. Om rokerslijntjes te verhelpen wordt de huid in dit gebied weer strakker getrokken door een subtiele opvulling met fillers.

Pijn / Verdoving

Met verdoving

Merk

Aliaxin en Juvéderm

Tijd

30 – 45 minuten 

Werking

6 tot 9 maanden

Wat zijn Hangende mondhoeken?

Mondhoeken die in ruststand naar beneden buigen, geven een trieste of ontevreden indruk. Dat staat niet zo leuk en is extra jammer als je een opgewekt en tevreden mens bent. Het is het gevolg van overactiviteit van een spier die de mondhoeken naar beneden trekt.

 

Hoe behandel je Hangende mondhoeken?

Hangende mondhoeken worden behandeld door inbrengen van botox, dit ontspant deze spier, waardoor jouw mond weer tevredenheid en positiviteit uitstraalt. Vaak wordt dit gecombineerd met een behandeling van de Marionetlijn. Door het aanbrengen van een filler in deze plooien verdwijnen de schaduwen en krijgen de mondhoeken een extra versteviging. Hierdoor wordt jouw gezichtsuitdrukking weer veel vrolijker en jeugdiger.

Pijn / Verdoving

Niet tot nauwelijks

Merk
Bocouture, Aliaxin en Juvéderm
Tijd
5 – 45 minuten
Werking
3 tot 12 maanden

Wat zijn Marionetlijnen?

Marionetlijnen zijn de plooien die vanaf je mondhoeken naar je kaaklijn lopen. Als deze plooien te diep zijn, lijkt het alsof de mondhoeken hangen. Hierdoor lijk je bijvoorbeeld verdrietig en kan het zijn dat de mondhoeken niet mee lachen als jij lacht.

Hoe behandel je Marionetlijnen?

Marionetlijnen kunnen worden verminderd door het aanbrengen van een filler. Deze filler vult de plooien op waardoor deze verdwijnen en de schaduwen minder zichtbaar worden. Hierdoor wordt jouw gezichtsuitdrukking weer veel vrolijker en jeugdiger.

Vaak wordt dit gecombineerd met een behandeling van Hangende mondhoeken. 

 

Pijn / Verdoving

Niet tot nauwelijks

Merk

Aliaxin en Juvéderm

Tijd

30 – 45 minuten

Werking

6 tot 9 maanden

Wat is een Gummy Smile?

Een Gummy Smile, ook wel tandvleeslach genoemd, is vaak een aangeboren aandoening. Als je last hebt van een Gummy Smile, dan komt bij het lachen de bovenlip te veel omhoog waardoor een groot deel van het tandvlees zichtbaar wordt.

Hoe behandel je een Gummy Smile?

Als je hier last van hebt is het met een paar kleine prikjes met botox net naast de neus te verhelpen. De spier die verantwoordelijk is voor het omhoog trekken van de lip wordt ontspannen en komt niet te ver meer omhoog.Het resultaat is een mooie lach, waarbij jouw natuurlijke gezichtsuitdrukking behouden blijft.

Pijn / Verdoving

Niet tot nauwelijks

Merk

Bocouture

Tijd

5 minuten

Werking

3 tot 4 maanden

Tarieven

Onze behandelaars

Ontmoet de specialisten van Cosmetic Clinics

De artsen van Cosmetic Clinics zijn specialisten in hun vakgebied. Marieke en Eefke hebben beide een achtergrond als huisarts, Nicolette als fertiliteitsarts. Door welke specialist je ook behandeld wordt bij Cosmetic Clinics, een ding is zeker: zij halen alles uit de kast om jou te laten stralen.

Voordat je je laat behandelen door een cosmetisch arts, wil je natuurlijk weten dat je in goede handen bent. Dat zit bij ons wel goed.

Onze behandelaars

Ontmoet de specialisten van Cosmetic Clinics

De artsen van Cosmetic Clinics zijn specialisten in hun vakgebied. Van plastisch chirurg en cosmetisch arts tot huidtherapeut en consulent: zij halen alles uit de kast om jou te laten stralen. Voordat je je laat behandelen door een cosmetisch arts, wil je natuurlijk weten dat je in goede handen bent. Dat zit bij ons wel goed. Hier lees je waarom.

Veelgestelde vragen

Nee, helaas is het effect van botox niet permanent. Dit komt omdat botox de spier slechts tijdelijk verslapt. Het effect zal 3 á 4 maanden zichtbaar blijven.

Zeker niet. Onze artsen gaan altijd voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat en werken altijd binnen de grenzen die jouw natuurlijke gezicht stelt. We zullen dus niets doen wat niet bij jouw gezicht past.

De fillers die door Cosmetic Clinics gebruikt worden zijn oplosbare fillers en daarom heel veilig. Fillers worden door het lichaam afgebroken en daarom zal het effect van fillers nooit blijvend zijn. De kans op complicaties bij fillers is erg klein. Permanente fillers zijn al enige tijd verboden in Nederland.

Botuline toxine is uitgebreid klinisch getest en goedgekeurd voor de Nederlandse markt door het CBG.

Ja hoor, je kunt bijvoorbeeld een lipfiller combineren met botox, zodat je een nog beter resultaat krijgt. 

Dat is geen probleem! Na een behandeling met botox of fillers kun je direct weer je dagelijkse activiteiten oppakken. Wel kan het zijn dat de plek waaraan je behandeld bent er nog enige tijd anders uit ziet.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* verplicht veld
                                                             

Monique Kuiper

Monique voltooide in 2007 haar opleiding tot schoonheidsspecialiste en heeft ruim 13 jaar haar eigen schoonheidssalon in Putten gehad.

Werkte daarvoor als secretaresse, zowel medisch als in het bedrijfsleven. Dienstverlening zit in de genen van deze geboren en getogen Rotterdamse!

Kwam in contact met Cosmetic Clinics toen ze na lang nadenken, veel aarzelingen en ruime research had besloten in de salon haar klanten behandelingen met injectables te willen aanbieden.

De samenwerking met Cosmetic Clinics beviel haar zo goed, dat ze na korte tijd ook binnen de kliniek haar steentje ging bijdragen aan de groei van dit jonge bedrijf. Nu is Monique “kliniekmanager” van Cosmetic Clinics, en als zodanig geeft ze richting, ondersteunt ze de artsen en is ze de verbindende schakel tussen behandellocaties en kliniek.

Melinda Aupers

Melinda volgde een meerjaren opleiding tot managementassistent en maakte zich daarnaast een aantal voor haar vak relevante, nuttige en efficiënte digitale vaardigheden eigen.

Werkte jarenlang als productieassistent bij een filmproductiemaatschappij alvorens de stap te maken naar office manager. Werkt sinds 2014 op eigen kracht omdat die mate van zelfstandigheid en flexibiliteit goed bij haar past en potentiële opdrachtgevers aanspreekt. Kwam via een van haar klanten in contact met Cosmetic Clinics, waar ze haar administratieve en organisatorische ei goed kwijt kan. 

Voelt zich, als people person, aangesproken door het thema dat Cosmetic Clinics drijft: mensen helpen zich beter in hun vel te voelen. Vindt het daarnaast heel prettig om deel uit te maken van een betrokken team en van de dynamische werkomgeving die een cosmetische kliniek met zich meebrengt.

Nicolette Vermeulen

‘Een enthousiaste en tevreden klant maakt mij blij’.

Nicolette behaalde haar artsdiploma aan de Universiteit Utrecht in 1993. Ze is een enthousiaste arts met vele jaren ervaring in de gezondheidszorg.

Zij werkt al bijna 20 jaar als fertiliteitsarts, en communicatie met de patiënt in combinatie met praktische vaardigheden is wat voor haar het artsenvak elke dag weer verrassend en mooi maakt.

Cosmetische geneeskunde heeft al lange tijd haar belangstelling en daarom besloot zij de stap te maken. 
Nicolette is cosmetisch arts KNMG. 

Zij heeft sindsdien veel trainingen gevolgd op het gebied van injectables en heeft ook enige tijd in haar eigen praktijk gewerkt. Wat ze daar echter miste was het contact en de kennisuitwisseling met collega’s. 

Bij het team van Cosmetic Clinics voelde ze zich direct prettig en ze is enthousiast over de werkwijze van deze kliniek met aandacht voor de klant en het streven naar een natuurlijk frisse uitstraling.

Geen productiewerk maar cliënten in de spiegel laten kijken en laten vertellen wat ze daar graag willen zien.

Voor Cosmetic Clinics doet Nicolette botox, fillers, Profhilo en kleine chirurgie.

Nicolette werkt op de locaties Amersfoort, Emmeloord,  Hoofddorp. 

BIG-registratie 09041521401

Marieke van Hemert

Marieke van Hemert behaalde haar artsdiploma aan de Universiteit van Leiden in 2008. Daarnaast is zij sinds 2011 huisarts. Tijdens haar studie en haar werk heeft ze zich altijd geïnteresseerd voor de kleine chirurgische verrichtingen. Zo heeft ze tijdens haar studie ervaring opgedaan binnen de plastische chirurgie. In haar huidige praktijk is de Marieke de vraagbaak op dit gebied.

Voor Cosmetic Clinics doet Marieke de ooglidcorrecties, kinliposucties en andere chirurgische verrichtingen naast botox, fillers en Profhilo.

Marieke werkt op de locaties Amersfoort, Deventer, Dronten en Huissen. 

BIG-registratie 69909802601

Eefke Carey

Eefke behaalde haar artsdiploma aan de Universiteit van Rotterdam (Erasmus) in 1999. Na een aantal praktijkjaren in Spijkenisse en Hoogvliet werkt zij sinds 2003 als huisarts in Lelystad.

Al voor haar specialisatie tot huisarts deed zij veel ervaring op in huidproblematiek/kleine chirurgie en bouwde dit verder uit in de cosmetische geneeskunde, o.a. door het volgen van verschillende trainingen in het werken met fillers, botox, peelings en overige huidverbeteringen.

Het luisteren naar de wensen van cliënten en het streven naar een fraai natuurlijk resultaat, waarbij met een minimum aan ingrepen de natuurlijke schoonheid maximaal wordt benadrukt, staat centraal in haar werkwijze.

Haar verbondenheid aan Cosmetic Clinics geeft Eefke de gelegenheid haar twee passies (huisarts en cosmetisch arts) te combineren, en een bijdrage te leveren aan het toegankelijk maken van het volledige scala aan behandelingen voor het gehele lichaam voor een zo breed mogelijk publiek.

Voor Cosmetic Clinics doet Eefke botox, fillers, skinboosters, Profhilo en kleine chirurgie.

Daarnaast is Eefke ook verantwoordelijk voor de opleidingen van de artsen binnen de kliniek.

Eefke werkt op de locaties Amersfoort, Dronten en Lelystad.

BIG-registratie 79048588301