Jukbeenderen

volume(verlies) jukbeenderen

Naarmate we ouder worden, verandert er van alles aan ons gezicht. De botmassa loopt terug, het verlies aan collageen en elastine maakt onze huid dunner en slapper, onderhuids loopt het volume in vet- en spierweefsel terug, en door al deze veranderingen gaat ons gezicht er anders uitzien. Ook jukbeenderen verliezen op deze manier aan volume. Niet alleen worden de wangen slachtoffer van de zwaartekracht, ook rond neus en mond ontstaan ongewenste plooien, en soms zelfs wat huidoverschot onder kin en kaak.

Behandeling van de jukbeenderen met een filler geeft het hele gebied versteviging en heeft een liftend effect. De jukbeenderen krijgen meer contour en volume, waardoor de huid als het ware wordt aangespannen en mooi strak wordt. Het terugwinnen van volume aan de jukbeenderen kan op zichzelf staand worden uitgevoerd, of in combinatie met de neus-lippenplooi, slapen en/of wangen, of zelf als onderdeel van de liquid facelift, waarbij het totale gezichtsvolume wordt verbeterd.

volume(verlies) slapen

Ons natuurlijke verouderingsproces veroorzaakt allerlei veranderingen aan ons gezicht. De botmassa loopt terug, onze huid wordt dunner en slapper, het volume van vet- en spierweefsel vermindert, slapen en wangen worden holler, en dit alles leidt uiteindelijk tot een ingevallen gezicht.

De ingevallen slapen kunnen met een filler heel veilig hun volume terugkrijgen, waardoor de gezichtscontouren weer een jeugdig aanzien krijgen. Het gebied vlak boven de wenkbrauwen kan bijna moeiteloos in deze behandeling worden meegenomen, voor een nog beter en natuurlijker effect.

Het terugwinnen van volume aan de slapen kan op zichzelf staand worden uitgevoerd, of in combinatie met jukbeenderen en/of wangen, of zelf als onderdeel van de liquid facelift, waarbij het totale gezichtsvolume wordt verbeterd.

ingevallen wangen, hamsterwangen

Naarmate we ouder worden, verandert er van alles aan ons gezicht. De botmassa loopt terug, het verlies aan collageen en elastine maakt onze huid dunner en slapper, onderhuids loopt het volume in vet- en spierweefsel terug, en door al deze veranderingen gaat ons gezicht er anders uitzien. Mooie, strakke en volle wangen veranderen in een wat hangende, lege huidpartij, en rimpels en fijne lijntjes worden steeds zichtbaarder. Dit alles maakt dat we er ouder uit gaan zien.

Met fillers kan de vulling in de wangen veilig worden hersteld, waardoor er op de juiste plaatsen weer volume ontstaat en uw gezicht meer jeugdige rondingen terugkrijgt.

Afspraak maken voor gratis en vrijblijvend consult met arts
Fillers en jukbeenderen