fbpx
Heb je een vraag? Bel nu met Monique op 085-4019820

Jukbeenderen & Wangen

Naarmate we ouder worden veroudert onze huid in ons gezicht helaas ook. De botmassa loopt terug, het verlies aan collageen en elastine maakt onze huid dunner en slapper, onderhuids loopt het volume in vet- en spierweefsel terug, en door al deze veranderingen gaat ons gezicht er anders uitzien. Ook jukbeenderen verliezen op deze manier aan volume. En de wangen zijn slachtoffer van de zwaartekracht en gaan hangen.

Cosmetic Clinics biedt voor zichtbare aandoeningen rond de jukbeenderen en wangen oplossingen zodat je weer met volle trots en zelfverzekerdheid in de spiegel kan kijken.

Wat zijn hamsterwangen?

Hamsterwangen zijn wangen waarbij de zwaartekracht ze wat naar beneden trekken. Kortom, het zijn een beetje hangwangen. Door het ouder worden veranderen mooie, strakke en volle wangen in een wat hangende lege huid partij, rimpels en fijne lijntjes worden steeds zichtbaarder. Dit alles maakt dat we er ouder en vermoeider uit gaan zien.

Hoe behandel je hamsterwangen?

Een effectieve behandeling om hamsterwangen tegen te gaan is het volume in de wangen te herstellen met fillers. Dit is een veilige methode waardoor er op de juiste plaatsen weer vorm ontstaat en het gezicht meer jeugdige rondingen terugkrijgt. De wangen krijgen door de fillers wat wat meer spanning, wat er voor zorgt dat de hamsterwangen verdwijnen.
Pijn / Verdoving

Niet tot nauwelijks

Merk

Aliaxin en Juvéderm

Tijd

30 – 45 minuten 

Werking

9 tot 12 maanden

Wat zijn Ingevallen wangen?

Vaak worden ingevallen wangen ook wel geassocieerd met een mager gezicht. De wangen deuken als het ware in. In de volksmond worden ingevallen wangen ook wel holle wangen genoemd. Het kan ontstaan door verschillende oorzaken, stress, vermoeidheid of veel afvallen kan resulteren in ingevallen wangen. Om een frisse en gezonde uitstraling terug te krijgen is een behandeling aan te raden.

Hoe behandel je ingevallen wangen?

Een effectieve behandeling om ingevallen wangen tegen te gaan is het volume in de wangen te herstellen met fillers. Dit is een veilige methode waardoor de volume terugkomt en de ingevallen wangen verdwijnen.
Pijn / Verdoving

Niet tot nauwelijks

Merk

Aliaxin en Juvéderm

Tijd

30 – 45 minuten 

Werking

9 tot 12 maanden

Weinig volume op je jukbeenderen?

Jukbeenderen zonder volume zorgen ervoor dat je een vermoeide uitstraling kan hebben maar het kan ook zorgen voor een expressieloos gezicht. Helaas komt dit om de hoek kijken bij ouderdom, onze specialisten zorgen ervoor dat het minder wordt waardoor een frisse blik weer gegarandeerd is.

Behandeling van jukbeenderen zonder volume

Behandeling van de jukbeenderen met een filler geeft het hele gebied versteviging en heeft een liftend effect. De jukbeenderen krijgen meer contour en volume, waardoor de huid als het ware wordt opgespannen en strakker wordt. Door meer volume aan de jukbeenderen te geven, zal ook de neus-lippenplooi zich minder scherp aftekenen. Het teruggeven van volume aan de jukbeenderen kan op zichzelf worden uitgevoerd, of in combinatie met de neus-lippenplooi, slapen en/of wangen, of zelf als onderdeel van een liquid facelift, waarbij het totale gezichtsvolume op diverse cruciale plekken wordt verbeterd.
Pijn / Verdoving

Niet tot nauwelijks

Merk

Aliaxin en Juvéderm

Tijd

30 – 45 minuten 

Werking

9 tot 12 maanden

Wat kost een jukbeenderen behandeling?

Onze behandelaars

Ontmoet de specialisten van Cosmetic Clinics

De artsen van Cosmetic Clinics zijn specialisten in hun vakgebied. Marieke en Eefke hebben beide een achtergrond als huisarts, Nicolette als fertiliteitsarts. Door welke specialist je ook behandeld wordt bij Cosmetic Clinics, een ding is zeker: zij halen alles uit de kast om jou te laten stralen.

Voordat je je laat behandelen door een cosmetisch arts, wil je natuurlijk weten dat je in goede handen bent. Dat zit bij ons wel goed.

Onze behandelaars

Ontmoet de specialisten van Cosmetic Clinics

De artsen van Cosmetic Clinics zijn specialisten in hun vakgebied. Van plastisch chirurg en cosmetisch arts tot huidtherapeut en consulent: zij halen alles uit de kast om jou te laten stralen. Voordat je je laat behandelen door een cosmetisch arts, wil je natuurlijk weten dat je in goede handen bent. Dat zit bij ons wel goed. Hier lees je waarom.

Veelgestelde vragen

Na het aftekenen op het gezicht, zal de arts met een canule (dit is een botte, stompe naald) de filler inspuiten. Door de canule kan heel precies de filler op de juiste plek gelegd worden, waardoor er een natuurlijk resultaat ontstaat.

Over het algemeen ervaren de meeste mensen niet of nauwelijks pijn. Soms kan een bepaald gebied iets gevoelig zijn.

De behandeling zelf duurt 20-30 minuten.

Het effect van de fillerbehandeling is direct zichtbaar. Wel moet de filler “settelen”, dit betekent dat de filler na ongeveer 2 weken helemaal is opgenomen en optimaal effect heeft. Daarnaast is er altijd kans op blauwe plekjes of lichte zwellingen. Over het algemeen trekt dit allemaal een paar dagen tot een week na de behandeling weg. Voor alle zekerheid raden wij aan om een behandeling niet te kort voorafgaand aan een evenement, waar je er op je best uit wilt zien, te plannen.

Je gezicht krijgt meer volume en ziet er zachter uit, de schaduwen in je gezicht zullen flink verminderen. Rimpels zullen dan ook verzachten.

De fillers zullen in de loop van de maanden langzaam door het lichaam worden afgebroken. Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie, raden we je aan om de behandeling na 9 of 12 maanden te herhalen.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* verplicht veld
                                                             

Monique Kuiper

Monique voltooide in 2007 haar opleiding tot schoonheidsspecialiste en heeft ruim 13 jaar haar eigen schoonheidssalon in Putten gehad.

Werkte daarvoor als secretaresse, zowel medisch als in het bedrijfsleven. Dienstverlening zit in de genen van deze geboren en getogen Rotterdamse!

Kwam in contact met Cosmetic Clinics toen ze na lang nadenken, veel aarzelingen en ruime research had besloten in de salon haar klanten behandelingen met injectables te willen aanbieden.

De samenwerking met Cosmetic Clinics beviel haar zo goed, dat ze na korte tijd ook binnen de kliniek haar steentje ging bijdragen aan de groei van dit jonge bedrijf. Nu is Monique “kliniekmanager” van Cosmetic Clinics, en als zodanig geeft ze richting, ondersteunt ze de artsen en is ze de verbindende schakel tussen behandellocaties en kliniek.

Melinda Aupers

Melinda volgde een meerjaren opleiding tot managementassistent en maakte zich daarnaast een aantal voor haar vak relevante, nuttige en efficiënte digitale vaardigheden eigen.

Werkte jarenlang als productieassistent bij een filmproductiemaatschappij alvorens de stap te maken naar office manager. Werkt sinds 2014 op eigen kracht omdat die mate van zelfstandigheid en flexibiliteit goed bij haar past en potentiële opdrachtgevers aanspreekt. Kwam via een van haar klanten in contact met Cosmetic Clinics, waar ze haar administratieve en organisatorische ei goed kwijt kan. 

Voelt zich, als people person, aangesproken door het thema dat Cosmetic Clinics drijft: mensen helpen zich beter in hun vel te voelen. Vindt het daarnaast heel prettig om deel uit te maken van een betrokken team en van de dynamische werkomgeving die een cosmetische kliniek met zich meebrengt.

Nicolette Vermeulen

‘Een enthousiaste en tevreden klant maakt mij blij’.

Nicolette behaalde haar artsdiploma aan de Universiteit Utrecht in 1993. Ze is een enthousiaste arts met vele jaren ervaring in de gezondheidszorg.

Zij werkt al bijna 20 jaar als fertiliteitsarts, en communicatie met de patiënt in combinatie met praktische vaardigheden is wat voor haar het artsenvak elke dag weer verrassend en mooi maakt.

Cosmetische geneeskunde heeft al lange tijd haar belangstelling en daarom besloot zij de stap te maken. 
Nicolette is cosmetisch arts KNMG. 

Zij heeft sindsdien veel trainingen gevolgd op het gebied van injectables en heeft ook enige tijd in haar eigen praktijk gewerkt. Wat ze daar echter miste was het contact en de kennisuitwisseling met collega’s. 

Bij het team van Cosmetic Clinics voelde ze zich direct prettig en ze is enthousiast over de werkwijze van deze kliniek met aandacht voor de klant en het streven naar een natuurlijk frisse uitstraling.

Geen productiewerk maar cliënten in de spiegel laten kijken en laten vertellen wat ze daar graag willen zien.

Voor Cosmetic Clinics doet Nicolette botox, fillers, Profhilo en kleine chirurgie.

Nicolette werkt op de locaties Amersfoort, Emmeloord,  Hoofddorp. 

BIG-registratie 09041521401

Marieke van Hemert

Marieke van Hemert behaalde haar artsdiploma aan de Universiteit van Leiden in 2008. Daarnaast is zij sinds 2011 huisarts. Tijdens haar studie en haar werk heeft ze zich altijd geïnteresseerd voor de kleine chirurgische verrichtingen. Zo heeft ze tijdens haar studie ervaring opgedaan binnen de plastische chirurgie. In haar huidige praktijk is de Marieke de vraagbaak op dit gebied.

Voor Cosmetic Clinics doet Marieke de ooglidcorrecties, kinliposucties en andere chirurgische verrichtingen naast botox, fillers en Profhilo.

Marieke werkt op de locaties Amersfoort, Deventer, Dronten en Huissen. 

BIG-registratie 69909802601

Eefke Carey

Eefke behaalde haar artsdiploma aan de Universiteit van Rotterdam (Erasmus) in 1999. Na een aantal praktijkjaren in Spijkenisse en Hoogvliet werkt zij sinds 2003 als huisarts in Lelystad.

Al voor haar specialisatie tot huisarts deed zij veel ervaring op in huidproblematiek/kleine chirurgie en bouwde dit verder uit in de cosmetische geneeskunde, o.a. door het volgen van verschillende trainingen in het werken met fillers, botox, peelings en overige huidverbeteringen.

Het luisteren naar de wensen van cliënten en het streven naar een fraai natuurlijk resultaat, waarbij met een minimum aan ingrepen de natuurlijke schoonheid maximaal wordt benadrukt, staat centraal in haar werkwijze.

Haar verbondenheid aan Cosmetic Clinics geeft Eefke de gelegenheid haar twee passies (huisarts en cosmetisch arts) te combineren, en een bijdrage te leveren aan het toegankelijk maken van het volledige scala aan behandelingen voor het gehele lichaam voor een zo breed mogelijk publiek.

Voor Cosmetic Clinics doet Eefke botox, fillers, skinboosters, Profhilo en kleine chirurgie.

Daarnaast is Eefke ook verantwoordelijk voor de opleidingen van de artsen binnen de kliniek.

Eefke werkt op de locaties Amersfoort, Dronten en Lelystad.

BIG-registratie 79048588301