fbpx
Heb je een vraag? Bel nu met Monique op 085-4019820

Behandelingen

Of het nou een om een kleine onvolkomenheid gaat, of een wens waar je lange tijd mee loopt, bij Cosmetic Clinics helpen onze specialisten je graag verder met persoonlijk en eerlijk advies. Wij gaan bij al onze behandelingen voor een natuurlijk resultaat zonder dat wij jou uit je leeftijdscategorie te halen. We laten je weer stralen!

Onze populairste behandelingen

voorhoofdrimels_fronsrimpels

Fronsrimpel

Heb je permanent een strenge en bozige blik? Dan kan het zijn dat je last hebt van een fronsrimpel. Een fronsrimpel behandeling kan je frisse, open blik weer terug brengen.
Ooglidcorrectie Milaan methode

Ooglidcorrecties

Heb je last van hangende oogleden? Dat kan erg vervelend zijn, zeker als je er daardoor altijd vermoeid uitziet of last hebt van fysieke klachten als hoofdpijn. Misschien is een ooglidcorrectie wel de oplossing!
lipvolume

Lipfillers

Naarmate we ouder worden, wordt de huid slapper en verliezen de lippen volume. Door middel van een lipfiller kan dit volumeverlies tegengegaan worden en kunnen asymmetrische lippen gecorrigeerd worden.

Ooglidcorrectie

vanaf €715

Zie je er altijd vermoeid uit, ook als je dat niet bent? Dat is erg vervelend! Daarbij kunnen hangende oogleden ook nog zorgen voor fysieke klachten zoals hoofdpijn. Een ooglidcorrectie kan de uitgeruste frisse blik weer terug brengen.

Wallen/donkere kringen

vanaf €150

Wallen en kringen onder je ogen zorgen voor een vermoeide blik. De oorzaak kunnen ingevallen onderoogleden, donkere kringen, zakjes, wallen of vetkussentjes zijn. Ook het volume van jee jukbeenderen hebben invloed op de stand van je ogen.  Extra volume met de juiste filler kan dit verhelpen.

Hangende wenkbrauwen

vanaf €92

Door ouderdom verliest je huid zijn elasticiteit waardoor deze gaat hangen. Dit is niet altijd erg, maar kan op sommige plekken voor vervelende beperkingen zorgen. Bijvoorbeeld bij de wenkbrauwen . Een filler kan helpen om je frisse blik terug te krijgen.

Kraaienpootjes

vanaf €134

De rimpeltjes die ontstaan als je lacht zijn vaak zeer charmant en heel natuurlijk, maar het kan ook te veel worden. Botox of een filler kunnen de oplossing bieden.

Voorhoofdsrimpel

vanaf €134

Verbaasd kijken, grote ogen opzetten, alle emoties waarbij je je wenkbrauwen optrekt veroorzaken de horizontale groeven in het voorhoofd.  Naar mate je ouder wordt, worden deze steeds zichtbaarder.

Fronsrimpel

vanaf €134

Boos, of bezorgd kijken, turen in de zon of geconcentreerd bezig zijn – we gebruiken deze speren heel wat keer per dag. Door verlies in elasticiteit blijft zelfs in rust de fronsrimpel staan wat kan zorgen voor een permanente strenge blik.

Volumeverlies slapen

vanaf €399

Door de natuurlijke verouderingsprocessen veranderd er van alles aan ons gezicht. De botmassa loopt terug en onze huid wordt dunner en slapper. Dit kan leiden tot een ingevallen gezicht. Dit kan verholpen worden met een filler.

Kaaklijn- en kincontouren

vanaf €399

Met de jaren verliest het botweefsel in je kaak aan volume. Daardoor wordt je kaaklijn minder sterk, en komt er als het ware een deukje in. Dit deukje wordt steeds zichtbaarder naarmate je huid – ook al als gevolg van het ouder worden – dunner wordt.

Putjeskin

vanaf €92

Door het normale verouderingsproces gaat de spier in je kin, die aan je huid vast zit, harder werken. Hierdoor wordt er als het waren van binnenuit aan de huid van de kin getrokken wat leidt tot een sinaasappelschil achtige huid met lijntjes en putjes. 

Tandenknarsen

vanaf €249

Nachtelijk tandenknarsen is niet goed voor je tanden – in het bijzonder het glazuur heeft er onder te lijden. Maar ook klachten als pijn in de kaakstreek of zelfs hoofdpijn door de gespannen kaakspieren komen wel voor als gevolg van tandenknarsen.

Kinliposuctie

€995

Men kan zich enorm storen als er bij de onderkin vet ophoopt. Het maakt je ouder, laat je gezicht er voller uitzien en op foto’s probeer je hem te verbergen. Sporten, afvallen en gezond eten hebben geen invloed. Een onderkin ontstaat door erfelijke factoren, overgewicht en/of veroudering.

Haarverlies of dunner wordend haar

vanaf €175

Dunner wordend haar of haarverlies wordt door vrouwen nog meer dan door mannen ervaren als vervelend, zorgelijk of frustrerend. De meest voorkomende vorm van haaruitval, alopecia androgenetica, is grotendeels erfelijk, en wordt ook wel de “klassieke kaalheid” genoemd. Toch krijgt in Nederland inmiddels ook 20% van de vrouwen ermee te maken. Met Skinboosters kan dit tegen gegaan worden.

Plekjes verwijderen

vanaf €90

We hebben er allemaal wel eens last van: wratten, moedervlekken, ouderdomsvlekken – ze zijn er in allerlei soorten en maten. Vaak zijn ze onschuldig, maar al deze ongenode oneffenheden op onze huid kunnen wel ontsierend zijn of zelfs in de weg zitten. Met een eenvoudige ingreep kun je pijnloos van deze ongewenste vlekken en plekken af.

Hamsterwangen

vanaf €

Hamsterwangen zijn wangen waarbij de zwaartekracht ze wat naar beneden trekken. Kortom, het zijn een beetje hangwangen. Een effectieve behandeling om hamsterwangen tegen te gaan is het volume in de wangen te herstellen met fillers.

Ingevallen wangen

vanaf €699

Vaak worden ingevallen wangen ook wel geassocieerd met een mager gezicht. De wangen deuken als het ware in. Een effectieve behandeling om ingevallen wangen tegen te gaan is het volume in de wangen te herstellen met fillers.

Volumeverlies jukbeenderen

vanaf €699

Jukbeenderen zonder volume zorgen ervoor dat je een vermoeide uitstraling kan hebben maar het kan ook zorgen voor een expressieloos gezicht. Behandeling van de jukbeenderen met een filler geeft het hele gebied versteviging en heeft een liftend effect

Verslapte hals- en decolleté

vanaf €249

Door ouderdom, blootstelling aan zon en onvoldoende hydratatie kan de huid in de hals en decolleté gaan hangen en er ouder uit zien dan de huid in je gezicht. Deze huid kan op verschillende manieren weer verjongd worden.

Lipfiller

vanaf €399

Sommige mensen hebben nou eenmaal wat smallere lippen, in andere gevallen worden de lippen dunner omdat, bij het ouder worden, de huid slapper wordt en de lippen aan volume verliezen.

Een lipbehandeling met een filler kan lippen subtiel of zichtbaar voller maken.

Rokerslijntjes

vanaf €399

Deze lijntjes zorgen voor veel vrouwen voor grote ergernis omdat de lijntjes ervoor zorgen dat je er ouder uitziet dan dat je daadwerkelijk bent. Om rokerslijntjes te verhelpen wordt de huid in dit gebied weer strakker getrokken door een subtiele opvulling met fillers.

Hangende mondhoeken

vanaf €92

Mondhoeken die in ruststand naar beneden buigen, geven een trieste of ontevreden indruk. Dat staat niet zo leuk en is extra jammer als je een opgewekt en tevreden mens bent. Hangende mondhoeken worden behandeld door inbrengen van botox. 

Gummy Smile

vanaf €92

Een Gummy Smile, ook wel tandvleeslach genoemd, is vaak een aangeboren aandoening. Als je last hebt van een Gummy Smile, dan komt bij het lachen de bovenlip te veel omhoog waardoor een groot deel van het tandvlees zichtbaar wordt. Dit kan verholpen worden met botox.

Marionetlijnen

vanaf €399

Diepe marionetlijnen kunnen ervoor zorgen dat het lijkt alsof je mondhoeken hangen. Dit geeft een trieste en ontevreden blik, ook als je dat helemaal niet bent. Gelukkig kun je marionetlijnen eenvoudig behandelen en zo je opgewekte blik weer terug krijgen.

Neus-lippenplooi

vanaf €399

Een diepe rimpel/plooi die van de zijkanten van de neus, de neusvleugels, naar de mondhoeken loopt kan zeer vervelend zijn. Door de jaren heen kan dit erger worden en kunnen deze plooien dieper en scherper worden, waardoor je een vermoeide gezichtsuitdrukking kan hebben.

Bunnylines

vanaf €92

Bunny lines of konijnenlijntjes is de benaming voor de lijntjes of rimpels aan beide kanten van de neus. Deze lijntjes worden benadrukt door mimiek van je gezicht als je bijvoorbeeld ‘vies’ kijkt, lacht of tegen de zon in kijkt.

Migraine

vanaf €134

Migraine gaat gepaard met diverse lichamelijke klachten en kunnen van grote negatieve invloed op het functioneren in het dagelijkse leven zijn. Migraine zelf kan met botox niet genezen worden, maar de verhoogde spierspanningen die vaak aanwezig zijn bij migraine wel. 

Overmatig transpireren

vanaf €415

Overmatig zweten kan erg vervelend zijn. Zichtbare vochtplekken onder je oksel, geen deodorant die volstaat en ongewenste luchtjes. Gelukkig is dit euvel is vrij eenvoudig, effectief en veilig te verhelpen met behulp van een spierontspannende injectie.

Versteviging van handen

vanaf €399

Ons gezicht, hals en decolleté zijn plekken op ons lichaam die verschijnselen van ouderdom laten zien en die met regelmaat behandeld worden. Echter, zeggen onze handen veel over onze leeftijd. De verslapte, dunne huid van je handen kan behandeld worden met fillers en/of Profhilo.

HIFU

vanaf €225

HIFU is een huidverjongende behandeling voor verstrakking en versteviging van de huid maar dan zonder botox en  fillers. HIFU staat voor High Intense Focused Ultrasound.
Met ultrageluidsgolven wordt diep in de huid het onderhuids bindweefsel verwarmd (tot in de SMAS laag).

 

Ogen

Ooglidcorrectie

vanaf €715

Wallen/donkere kringen

vanaf €150

Hangende wenkbrauwen

vanaf €92

Kraaienpootjes

vanaf €134

Voorhoofd

Voorhoofdsrimpel

vanaf €134

Fronsrimpel

vanaf €134

Volumeverlies slapen

vanaf €399

Kin & Kaak

Kaaklijn- en kincontouren

vanaf €399

Putjeskin

vanaf €92

Tandenknarsen

vanaf €249

Kinliposuctie

vanaf €

Haar

Haarverlies of dunner wordend haar

vanaf €175

Plekjes verwijderen

Plekjes verwijderen

vanaf €90

Jukbeenderen & Wangen

Hamsterwangen

vanaf €

Ingevallen wangen

vanaf €699

Volumeverlies jukbeenderen

vanaf €699

Hals en Decolleté

Verslapte hals- en decolleté

vanaf €249

Mond

Smalle lippen

vanaf €399

Rokerslijntjes

vanaf €399

Hangende mondhoeken

vanaf €399

Gummy Smile

vanaf €92

Neus

Neus-lippenplooi

vanaf €399

Bunnylines

vanaf €92

Overige behandelingen

Migraine

vanaf €134

Overmatig transpireren

vanaf €415

Versteviging van handen

vanaf €399

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* verplicht veld
                                                             

Monique Kuiper

Monique voltooide in 2007 haar opleiding tot schoonheidsspecialiste en heeft ruim 13 jaar haar eigen schoonheidssalon in Putten gehad.

Werkte daarvoor als secretaresse, zowel medisch als in het bedrijfsleven. Dienstverlening zit in de genen van deze geboren en getogen Rotterdamse!

Kwam in contact met Cosmetic Clinics toen ze na lang nadenken, veel aarzelingen en ruime research had besloten in de salon haar klanten behandelingen met injectables te willen aanbieden.

De samenwerking met Cosmetic Clinics beviel haar zo goed, dat ze na korte tijd ook binnen de kliniek haar steentje ging bijdragen aan de groei van dit jonge bedrijf. Nu is Monique “kliniekmanager” van Cosmetic Clinics, en als zodanig geeft ze richting, ondersteunt ze de artsen en is ze de verbindende schakel tussen behandellocaties en kliniek.

Melinda Aupers

Melinda volgde een meerjaren opleiding tot managementassistent en maakte zich daarnaast een aantal voor haar vak relevante, nuttige en efficiënte digitale vaardigheden eigen.

Werkte jarenlang als productieassistent bij een filmproductiemaatschappij alvorens de stap te maken naar office manager. Werkt sinds 2014 op eigen kracht omdat die mate van zelfstandigheid en flexibiliteit goed bij haar past en potentiële opdrachtgevers aanspreekt. Kwam via een van haar klanten in contact met Cosmetic Clinics, waar ze haar administratieve en organisatorische ei goed kwijt kan. 

Voelt zich, als people person, aangesproken door het thema dat Cosmetic Clinics drijft: mensen helpen zich beter in hun vel te voelen. Vindt het daarnaast heel prettig om deel uit te maken van een betrokken team en van de dynamische werkomgeving die een cosmetische kliniek met zich meebrengt.

Nicolette Vermeulen

‘Een enthousiaste en tevreden klant maakt mij blij’.

Nicolette behaalde haar artsdiploma aan de Universiteit Utrecht in 1993. Ze is een enthousiaste arts met vele jaren ervaring in de gezondheidszorg.

Zij werkt al bijna 20 jaar als fertiliteitsarts, en communicatie met de patiënt in combinatie met praktische vaardigheden is wat voor haar het artsenvak elke dag weer verrassend en mooi maakt.

Cosmetische geneeskunde heeft al lange tijd haar belangstelling en daarom besloot zij de stap te maken. 
Nicolette is cosmetisch arts KNMG. 

Zij heeft sindsdien veel trainingen gevolgd op het gebied van injectables en heeft ook enige tijd in haar eigen praktijk gewerkt. Wat ze daar echter miste was het contact en de kennisuitwisseling met collega’s. 

Bij het team van Cosmetic Clinics voelde ze zich direct prettig en ze is enthousiast over de werkwijze van deze kliniek met aandacht voor de klant en het streven naar een natuurlijk frisse uitstraling.

Geen productiewerk maar cliënten in de spiegel laten kijken en laten vertellen wat ze daar graag willen zien.

Voor Cosmetic Clinics doet Nicolette botox, fillers, Profhilo en kleine chirurgie.

Nicolette werkt op de locaties Amersfoort, Emmeloord,  Hoofddorp. 

BIG-registratie 09041521401

Marieke van Hemert

Marieke van Hemert behaalde haar artsdiploma aan de Universiteit van Leiden in 2008. Daarnaast is zij sinds 2011 huisarts. Tijdens haar studie en haar werk heeft ze zich altijd geïnteresseerd voor de kleine chirurgische verrichtingen. Zo heeft ze tijdens haar studie ervaring opgedaan binnen de plastische chirurgie. In haar huidige praktijk is de Marieke de vraagbaak op dit gebied.

Voor Cosmetic Clinics doet Marieke de ooglidcorrecties, kinliposucties en andere chirurgische verrichtingen naast botox, fillers en Profhilo.

Marieke werkt op de locaties Amersfoort, Deventer, Dronten en Huissen. 

BIG-registratie 69909802601

Eefke Carey

Eefke behaalde haar artsdiploma aan de Universiteit van Rotterdam (Erasmus) in 1999. Na een aantal praktijkjaren in Spijkenisse en Hoogvliet werkt zij sinds 2003 als huisarts in Lelystad.

Al voor haar specialisatie tot huisarts deed zij veel ervaring op in huidproblematiek/kleine chirurgie en bouwde dit verder uit in de cosmetische geneeskunde, o.a. door het volgen van verschillende trainingen in het werken met fillers, botox, peelings en overige huidverbeteringen.

Het luisteren naar de wensen van cliënten en het streven naar een fraai natuurlijk resultaat, waarbij met een minimum aan ingrepen de natuurlijke schoonheid maximaal wordt benadrukt, staat centraal in haar werkwijze.

Haar verbondenheid aan Cosmetic Clinics geeft Eefke de gelegenheid haar twee passies (huisarts en cosmetisch arts) te combineren, en een bijdrage te leveren aan het toegankelijk maken van het volledige scala aan behandelingen voor het gehele lichaam voor een zo breed mogelijk publiek.

Voor Cosmetic Clinics doet Eefke botox, fillers, skinboosters, Profhilo en kleine chirurgie.

Daarnaast is Eefke ook verantwoordelijk voor de opleidingen van de artsen binnen de kliniek.

Eefke werkt op de locaties Amersfoort, Dronten en Lelystad.

BIG-registratie 79048588301