Beauty artist bezoekt cosmetic sculptor

By 6 maart 2018nieuws

Ze is beauty artist, eigenaresse van Shabnam Hair And Beauty, vlogster en een begrip in Flevoland. Shab filmde een bezoek aan Cosmetic Clinics en een behandeling van voorhoofd en lippen door cosmetisch arts Eefke Carey.

Inderdaad, naar een cosmetisch arts

In haar eigen woorden: “Ja, inderdaad, botox en fillers. Ik geloof er ook in. Ik geloof in doen wat jou een goed gevoel geeft. Velen van ons, dames èn heren, doen het al, alleen het is nog steeds een “taboe”. Ik vind dat we dat taboe moeten doorbreken, zodat we ook onze adviezen, tips en ideeën kunnen delen. Ik kies voor Cosmetic Clinics omdat ze heel professioneel en goed zijn in wat ze doen. Ze hebben kijk op de zaken en doen alleen wat goed bij jou past.”

Ik wil ook graag een afspraak maken met Cosmetic Clinics

Shab koos voor een behandeling van haar voorhoofd met botox en daarnaast voor wat meer volume in haar lippen door gebruik van fillers. Het resultaat is heel mooi geworden en Shab is daar zichtbaar tevreden over, zoals je kunt zien in de video.

SHAB is een high end Beauty Studio gevestigd in Lelystad. Het aanbod van Shab bestaat uit een prachtige combinatie van trendy diensten, zoals Blow Dry Bar, Brow Bar en Make Up Bar, allemaal onder één dak. Daarnaast organiseert ze workshops voor consumenten, waarin ze je alles leert over hoe je er op je mooist uit kunt zien.

Ja, ik wil nu graag een afspraak maken