Cosmetic Clinics heeft een groeiende kring trouwe klanten. Onder hen ook een aantal échte ambassadeurs. We laten ze hieronder graag aan het woord.

Yvonne Wiinter voor Cosmetic Clinics

Yvonne Winter (51), visagiste, ondernemer, vrouw van voetbalcoach Aron Winter en moeder van drie kinderen.

“Als visagiste houd ik mij dagelijks bezig met het uiterlijk van anderen. Voor mijn beroep is het belangrijk om op de hoogte te blijven van nieuwe trends en producten. Immers, ik heb dezelfde problematiek als andere vrouwen. Naarmate ik ouder word, verliest ook mijn huid vocht en elasticiteit en daardoor ontstaan ook bij mij de eerste rimpels.

Zo kwam ik in aanraking met Cosmetic Clinics. Want lijntjes kun je wel proberen weg te werken met make-up, maar ze blijven zichtbaar. Dit bracht mij ertoe om gebruik te gaan maken van fillers met hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die o.a. de vochthuishouding reguleert en de huid voedt. Het wordt door ons lichaam op een natuurlijke manier afgebroken. Ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben met het resultaat.”

Petra Botter (52), communicatieadviseur, ondernemer en moeder van een zoon.

“Vanuit More Communication in Lelystad ben ik werkzaam als ondernemersadviseur en communicatiedeskundige. Het is het totaalbeeld dat de identiteit en het imago van een bedrijf bepaalt. Maar ook de wijze waarop je je als ondernemer kleedt, zegt alles over wie jij wilt zijn. Welke doelgroep je wilt bereiken.

Een ander belangrijk punt is de wijze waarop je jezelf presenteert. Een elevator pitch komt krachtiger over wanneer je voor je luisterend publiek staat met een frisse en gezonde uitstraling. Dat levert je meer opdrachten op dan een diepe frons tussen je wenkbrauwen. Dit advies geldt natuurlijk niet alleen voor mijn klanten, maar is ook van toepassing op mijzelf. Dit heeft mij er toe gebracht om eens voorzichtig botox toe te passen. Het grappige is dat niemand het ziet. Men complimenteert je alleen met het feit dat je er zo goed uitziet.”

Petra Botter voor Cosmetic Clinics

Wil jullie even bedanken ben er blij mee. Fijn en deskundig geholpen! Goed weekend en zeker tot ziens.

M.D. uit Lelystad

Wat mij vooral trof, was de uitstekende voorlichting. Er waren bij mij heel wat twijfels voor een behandeling. Maar alles werd erg geduldig en goed uitgelegd.

W.A. uit Zeewolde

Voel mij super op mijn gemak bij jullie. Ik had hele erge wallen onder mijn ogen en het is echt een stuk minder geworden. Ik vond het ook een beetje eng maar dat viel reuze mee. Alles is top bij jullie vanaf het allereerste telefoongesprek tot en met de nabehandeling en alles.

A.E. uit Lelystad

Ik ben erg blij met Cosmetic Clinics in Lelystad. Stefanie en Eefke nemen alle tijd en begrijpen precies wat je wilt. Ik ben super tevreden en wil iedereen aanraden om een keer langs te gaan voor een vrijblijvend advies of natuurlijk voor een behandeling. Ze hebben trouwens ook vaak leuke aanbiedingen.

Mevrouw de V. uit Lelystad.

Er zijn wel een paar goedkopere klinieken te vinden, maar ik betaal liever iets meer voor een natuurlijk resultaat!

Bianca uit Lelystad

Nog een paar reacties

“Ik vond de intake heel prettig en ik had echt het gevoel dat er naar mijn wensen geluisterd werd en werden er de mogelijkheden en onmogelijkheden besproken om teleurstelling te voorkomen. Ik weet niet hoe ik het moet omschrijven, maar het was professioneel, maar laagdrempelig. Niet zoals sommige artsen kunnen zijn in de zin van hautain en slecht luisteren naar de wens. De behandeling en het uiteindelijke resultaat zijn fantastisch. Ik ben er superblij mee.

Wat ik overigens ook heel prettig vond was het vriendelijke telefonisch contact en het meedenken om zsm een intake te kunnen krijgen wat ik graag wilde. Ook het boekje waarin precies staat wat, hoeveel en waar is geïnjecteerd vind ik zeer professioneel en een veilig idee. Eigenlijk iets wat iedere cosmetisch arts zou moeten hebben. Kortom, ik ben super tevreden en zal dat ook zeker uitdragen naar anderen.”
D.E. uit Zoetermeer