A&C Amstelveen nieuwe partner Cosmetic Clinics voor botox en fillers

By 12 juni 2017nieuws

A&C Amstelveen nieuwe partner Cosmetic Clinics voor botox en fillersHet kon niet uitblijven: uitbreiding van ons behandelgebied naar de Randstad. Met trots kunnen we vandaag een nieuwe samenwerkingspartner in Amstelveen aan je voorstellen.

Anjo Vorstenbosch van A&C Cosmetics in Amstelveen is een sprankelend multitalent met een passie om haar klanten net dat stapje verder te willen helpen. Behalve voor huidverbeterende schoonheidsverzorging, nagelbehandelingen en permanente make-up, kun je nu ook bij A&C Cosmetics terecht voor injectables. Aan deze samenwerking is een zorgvuldig onderzoek voorafgegaan; zowel Anjo als wij zijn niet over één nacht ijs gegaan voordat we elkaar als partner selecteerden. En dat allemaal omdat we tenminste één belangrijk ding gemeen hebben: het belang van onze cliënten staat voorop.

A&C Amstelveen nu ook voor botox en fillersRutger Vermeulen behandelend arts

30 juni is de eerste dag dat onze cosmetisch arts drs. Rutger Vermeulen bij Anjo in Amstelveen komt voor behandelingen met botox en fillers (voor overige behandelingen, zoals skinboosters en XL-Hair, ben je nog steeds welkom in onze kliniek in Almere). Gedurende de zomermaanden kan Anjo haar klanten trakteren op een introductiekorting van 10% op een botoxbehandeling. Boek dus snel, want zo’n behandeldag met de cosmetisch arts is vol voor je het weet.

Wil je meer weten en ben je benieuwd of een behandeling met botox en/of A&C Amstelveen nu ook voor botox en fillersfillers iets voor jou is? Maak snel een afspraak! Dat kan door Anjo te bellen op 06-55 384 042 of Cosmetic Clinics op 085-401 9820. Je kunt ook het contactformulier invullen.